Ažuriranje web stranice

poruka: 8
|
čitano: 1.681
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Ažuriranje web stranice

Zanima me dali ima nekakav program s kojim mogu jednostavnije osvjezavati web stranicu, a da ne moram svaki puta preko cpanela?

Znaci da osim teksta mogu mjenjati i slike recimo ili video......hvala

3 godine
RE: Ažuriranje web stranice
Moguče je,samo vi niste naveli koji cms koristite.
4 godine
Ažuriranje web stranice

Moguće je tako da koristiš neki CMS. Zavisi od stranice ali recimo predlažem Wordpress ili Joomlu od free.

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
3 godine
Ažuriranje web stranice

Rekao bih da on trazi nesto poput ftp programa... 

Znaci, povezes ga sa serverom i ko na svom kompu radis samo c/p

Frisko sam si instalirao FileZilla

2 godine
neaktivan
Ažuriranje web stranice

Host web stranice mi je na www.zymic.com i preko njihovog control panela azuriram stranice.

4 godine
ryza kaže...

Host web stranice mi je na www.zymic.com i preko njihovog control panela azuriram stranice.

U kom smislu ažuriraš? Na svom računalu napraviš promjene pa staviš nainternet, ili baš pišeš u html vijesti?

www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
2 godine
neaktivan
Robi kaže...
ryza kaže...

U kom smislu ažuriraš? Na svom računalu napraviš promjene pa staviš nainternet, ili baš pišeš u html vijesti?

kad radim redizajn web stranice ili samo stavljanje slika onda sa kompa pa na internet, a kada samo mjenjam tekst onda odem na njihovu stranicu i preko njihovog cpanela......

Evo da olaksam ak mogu..... konkretno trazim program u kojem bi mogao se spojit na taj svoj host i da kada mjenjam vjesti ili izgled stranice, da sa strane odmah mogu vidjti trenutne promjene.

3 godine
Ažuriranje web stranice

Napisao sam ti... neki free ftp program! Npr. FileZilla

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice