Pitanje PHP hitno

poruka: 5
|
čitano: 584
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Pitanje PHP hitno

skinio sam gotov forum,,i gdje i kako da ubacim sql datoteku/e   dali moram imati nekakav server ili u je dovoljan cpanel od Hyperphp   ....noob   :) pomoc

svetistrpo.info
3 godine
Pitanje PHP hitno

instaliras wamp server onda odes u phpmyadmin, napravis bazu podataka, onda kopiras sve iz datoteke.sql u  sql textarea i tako napravis tablice , onda ako ima datoteka config.php uneses podateke od localhosta itd....

k1.c0
2 godine
neaktivan
RE: Pitanje PHP hitno
k1c0 kaže...

instaliras wamp server onda odes u phpmyadmin, napravis bazu podataka, onda kopiras sve iz datoteke.sql u  sql textarea i tako napravis tablice , onda ako ima datoteka config.php uneses podateke od localhosta itd....

molio bi detaljno objasnjenje ...imam hyperphp hosting free  thx

svetistrpo.info
4 godine
RE: Pitanje PHP hitno
svetistrpo.info kaže...

skinio sam gotov forum,,i gdje i kako da ubacim sql datoteku/e   dali moram imati nekakav server ili u je dovoljan cpanel od Hyperphp   ....noob   :) pomoc

u CP-u napravi novu bazu, dodaj nekog korisnika toj bazi..

Uploadaj na server forum i otvori u browseru gdje bi se trebao otvoriti neki setup..

3 godine
Pitanje PHP hitno

Ako imaš .sql datoteku mislim da je možeš ubaciti preko phpMyAdmina. Bolji serveri ga već imaju, a ako ga nema na tvom serveru (?) odi na http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php i instaliraj ;)

... this might be a debatable question but what on earth is a fatal exception? ... vau kako sam smiješan... boli glava...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice