Pokaži što je iza zvjezdica (password)

poruka: 39
|
čitano: 9.126
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
RE: Pokaži što je iza zvjezdica (password)
Pa ne kužim što su addon radili, kad u 3 klika u postavkama vidiš pass...-.-
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
21 mjesec
neaktivan
RE: Pokaži zvjezdice...
Simbamef kaže...

Evo stvar kada zaboravite sadržaj zvjezdica. Super stvar

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();

Jednostavana Javascript naredba pokazuje vrijednost polja za lozinku. 

Polje gdje se upisuje lozinku, obično je zasjenjeno zvjezdicama kako bi se spriječilo da netko vidi što pišete ili što je već memorirano.

JavaScript copy/paste u adresnu traku Vašeg preglednika i pritisnite Enter, ili napraviti "Oznaku" sa JavaScript kao URL. 

U osnovi, varijabla F je postavljen za testiranje polja i traži polje označeno za lozinku. Ako je "Password" polje, njegova vrijednost se dodaje varijabli s.  Mislim da polje neće biti registrirano ako, ili niste dobro kopirali kod :) ili polje nije označeno za password.

Sorry ne mogu jednostavnije.

Samo kopirajte ili stavite kao "Oznaku" kada ste na stranici kada vidite ****.

ali koji kod treba kopirat to ne razumijem

Stisni HVALA - Besplatno je!
4 godine

@Zurka: kopiraš ovo:

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();

u address bar.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
2 godine

Odem kod frenda malo proguglam (dok je on npr. na WC-u) i imam njegov password od cega ocu. :D

21 mjesec
neaktivan
AlienWare1 kaže...

@Zurka: kopiraš ovo:

u address bar.

hvala...skontala sam nakon nekog vrremena...ali sam cijelo vrijeme mislila da netreba kopirat ovo javascript:

21 mjesec
neaktivan

ali...što se tiče prijatelja..ne želim se bavit tim...to sam samo iskoristila radi stare e-mail adrese

2 godine

Hahaha ludo

dore 2 cuo
7 mjeseci
neaktivan

ja kopiram ovo u adress bar,puknem enter i nista se desava...prije mi je to radilo na starijim verzijama mozille a sad nece...pomagajteeeeeeeeee

4 godine
Re: Pokaži što je iza zvjezdica (password)
nikola55555 kaže...

ja kopiram ovo u adress bar,puknem enter i nista se desava...prije mi je to radilo na starijim verzijama mozille a sad nece...pomagajteeeeeeeeee

u firefoxu možeš vidjeti sve spremljene passworde u optionsima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice