WordPress editiranje

poruka: 8
|
čitano: 398
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
WordPress editiranje

Znaći ovako imao bih za početak jedno pitanje u vezi wordpressa .

Prvo kako da skratim postove, naime želim da mi se u kategorijama vidi samo dio posta, a za cijeli sadržaj želim da korisnik klikom ode na cjeli sadržaj.

Drugo kako da prevedom sa engleskog na hrvatski djelove forme web stranice npr. categories bih želio preimenovati u kategorije , search u pretraživanje itd...

4 godine
Re: WordPress editiranje
woodgamesfx kaže...

Prvo kako da skratim postove, naime želim da mi se u kategorijama vidi samo dio posta, a za cijeli sadržaj želim da korisnik klikom ode na cjeli sadržaj.

Drugo kako da prevedom sa engleskog na hrvatski djelove forme web stranice npr. categories bih želio preimenovati u kategorije , search u pretraživanje itd...

instaliraj wordpress na HR.

;)

2 godine
WordPress editiranje

Instalirao sam hr verziju i opet ništa.

21 mjesec
WordPress editiranje

Ako imaš na Hrvatskom onda ideš na uređivač i tu potražiš koje želiš preimenovati. Samo po kodu pogledaj gdje ti se imenuje objekt i preimenuješ ga u svoj.

22 mjeseca
Probas rucno preko ftp srediti datoteku jezika?
www.tv.ultimax.info GLEDAJTE TV UZIVO NA INTERNETU
2 godine
WordPress editiranje

Ne , naime taj dio se  mijenja se u css-u , znaći kroz "Uređivać tema".

Sve u svem hvala.

PS.

malo sam prčkao i našao sam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:49 (woodgamesfx).
16 mjeseci
woodgamesfx kaže...

category.php -> umjesto the_content() staviti the_exerpt();

Prevesti možeš koristeći lokalizacijske fileove (.mo, .po) ili možeš direktno mjenjati index.php, single.php, page.php fileove pa preimenovati u njima.

Predlažem lokalizaciju.

Biti ili mniti svemiropolisno
5 mjeseci
WordPress editiranje

Ako želiš skratiti post onda koristi more tag između odlomaka ili rečenica koje želiš da ti se prikazuju na početnoj, evo i kako izgleda taj znak http://gyazo.com/5804f5c98b0c41ef40c6200332c45b58

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice