Pentax K-x

poruka: 12
|
čitano: 6.218
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pentax K-x".
3 godine
Pentax K-x

da li je velika mana to sto ima AA bateriju u odnosu na li-ion bateriju

3 godine
RE: Pentax K-x

Po meni je... Inače uzmeš neke punive s minimalno 2500 mAh (recimo) i neće biti više tolika mana.

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
3 godine
neaktivan
Pentax K-x

nekima je to mana, nekima velika prednost

staviš u ruksak dodatni paket AA baterija i nikad nećeš ostati bez struje, dok ti se to kod Li-Ion može desiti...

e, da, obavezno kupiti Eneloop baterije, toplo preporučam

3 godine
neaktivan
[Recenzija] ante0: Pentax K-x
Odličan aparat! dpreview kaže "low light king", a ja sam ga imao priliku probati prošli tjedan. I mogu reći, omjer dobiveno-uloženo uvjerljivo važe na stranu dobiveno.
Zapravo je teško reći koji modeli su mu konkurencija, budući da, ako ga usporedite s entry level modelima Canon, Nikon, Oly, ima puno više za ponuditi, a cijena mu je opet dosta niža od mid-level modela. U svakom slučaju, high ISO veliki plus, kvaliteta izrade plus, brzina okidanja, HD video, kvaliteta slike i reprodukcija boja, itd veliki plus... a da ne kažem tek boja aparata:-)
Probao sam tamno plavi, ne znam da li je to imalo kakve veze s odličnim performansama :-)
ukupna ocjena
4 godine
RE: [Recenzija] ante0: Pentax K-x

Izgleda da će nove pošiljke u 3 mjesecu biti rasprodane odmah Osmijeh mnogi ga namjeravaju kupiti.

2 godine
protjeran
Pentax K-x

Pozz, evo i ja se vec duže vrijeme interesiram za ovaj "fotić" pa mi molio ako mi netko može reći nešto o njegovim minus stranama, znači manama hehehe ako ih ima Smijeh Hvala!! Osim naravno AAA baterija koje i nisu mana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 11:50 (Lex Luthor).
3 godine
Lex Luthor kaže...

Pozz, evo i ja se vec duže vrijeme interesiram za ovaj "fotić" pa mi molio ako mi netko može reći nešto o njegovim minus stranama, znači manama hehehe ako ih ima Smijeh Hvala!! Osim naravno AAA baterija koje i nisu mana...

Neman bas iskustva ali sam gledao reviewe i mislim da ima nabolji omjer cijene i kvalitete

Evo ti par linkova:http://www.dpreview.com/news/0909/09091702pentaxkxhandson.asp

http://www.ephotozine.com/article/Pentax-Kx-12172

2 godine
Pentax K-x

e ovako zanima me samo dal se uz fotic dobiva bljeskacica i dal je ona ugradena ili se treba naknadno kupovat...HVALA

3 godine
rasky kaže...

e ovako zanima me samo dal se uz fotic dobiva bljeskacica i dal je ona ugradena ili se treba naknadno kupovat...HVALA

fotić ima ugrađenu pop up bljesklaicu, dodatnu bljeskalicu moraš kupiti

http://www.photocrati.com/wp-content/uploads/2009/11/05_Kx_Front+flash-Pentax-pic_1-446x500.jpg

2 godine
Pentax K-x

koje se sve objetivi mogu staviti na njega, jer moraju biti samo pentax objetivi?

4 godine
neaktivan
Pentax K-x

Please ako netko ima upute na HR jeziku od Pentax k-x u pdf formatu,neka posalje,bila bi mu vrlo zahvalna :) {#}

4 godine
neaktivan
Pentax K-x

nitko nema? :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice