LG GD510 Pop

poruka: 84
|
čitano: 21.602
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "LG GD510 Pop".
4 godine
RE: LG GD510 Pop

A gdje to mogu provjeriti - na onom njihovom besplatnom telefonu?

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
2 godine

Ne možeš...ako ti se posreći, posrećilo ti se..;)

Prve serije (isporuke) mobova su znali bit nekodirane, ali i to je bilo za rijetko koji model..

Btw. zašto uopće kupuješ iz T-mobile-a? Kupi preko švercera iz oglasnika, novu, zapakiranu i radi na sve mreže, a još te i jeftinije izađe...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
4 godine
LG GD510 Pop

Zna li itko gdje se može kupiti ona kožna torbica za LG Pop?

2 godine
Alex55 kaže...

Zna li itko gdje se može kupiti ona kožna torbica za LG Pop?

Kaj si kupio Pop-a???

Samsung je sranje,Sony je uzas,al LG je OK
4 godine
Ne još - ali uskoro! Pitam tako da znam odmah kupiti i tu torbicu, da mi se Pop ne ošteti...
2 godine
Alex55 kaže...
Ne još - ali uskoro! Pitam tako da znam odmah kupiti i tu torbicu, da mi se Pop ne ošteti...

Ma nece ti se osteti ja ga vec mjesec dana nosim u džepu i nis mu se nije dogodilo... By the way imas dosta dobre programe... Al ti preporucam da kupis micro SD od 4 GB... =)        

4 godine

Čuo sam da čita MS Office dokumente (Word i Excel), pa me zanima kako ih mogu prebaciti na mobitel?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 10:22 (Alex55).
4 godine

Čita.

Vrlo ih jednostavno prebaciš kao i sve ostale vrste datoteka, breko BT-a ili preko USB-a.

4 godine
Applovac kaže...
Alex55 kaže...

Ma nece ti se osteti ja ga vec mjesec dana nosim u džepu i nis mu se nije dogodilo... By the way imas dosta dobre programe... Al ti preporucam da kupis micro SD od 4 GB... =)        

Applovac, možeš li s nama podijeliti svoje dojmove i mišljenja o mobitelu? Koliko je praktičan i brz u "telefonskim" stvarima (SMS, poziv) i koliko ti baterija traje?

4 godine
LG GD510 Pop

Bio sam u T-Centru i pitao prodaju li otključani mobitel LG Pop. Rekli su da ne - svi mobiteli su zaključani na njihovu mrežu. Problem je to što ja nisam T-Mobile korisnik (a nitko od mojih bližih nije) i nikako mi se ne isplati postati. Sada već duže vrijeme tražim na internetu neke prodavaonice s LG mobilnim uređajima, i jedino što sam zasada našao je jedna prodavaonica u Vlaškoja 22. (Zagreb). Na web-stranicama LG-ovih distributera ne nalazim mobilne uređaje.

Ako netko zna gdje bi se mogao kupiti otključani LG Pop (GD510) neka slobodno javi!

Hvala!

2 godine
LG GD510 Pop

Kdje zivis??? Mozda ti mogu nac neku trgovinu gdje mos otkljucat mob... :) ... Mob je dobar... Ja sam u 2 mj punio mob 5 ili 6 puta... pozivi su O.K. poruke su super... Ma mob je super...

2 godine

Kao što već rekoh, kupi nov novcat, zapakiran i otključan preko švercera, a još te jeftinije izađe.

Potraži malo na oglasnicima, ali evo nešto što sam ja našao:

KLIK

KLIK

KLIK

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
4 godine

A ja ne bih ništa otključavao, ja bih lijepo kupio mobitel i stavio svoju Vip karticu u njega i da radi!

Paše mi područje Zagreba.

2 godine

Jel ti možda mene ignoriraš ili..?!?

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
3 godine
neaktivan
LG GD510 Pop

neznam koja je razlika između njega i kukija osim u izgledu i cijeni i u sučelju (malo)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2949&idPhone2=2536

Neznam di se ide za to .
2 godine

Skoro nikakva..

Više fensi izgled kod POP-a..

4 godine
RPG vs TENK kaže...

neznam koja je razlika između njega i kukija osim u izgledu i cijeni i u sučelju (malo)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2949&idPhone2=2536

LG Pop ima (po meni) bolji touch-screen od Cookie-a. Ne treba se toliko jako stiskati ekran (kod Cookie-a je dugačak hod), a i softver je bolji (od bolje, starije braće - LG Arena...).

I Cookie izgleda malo djetinjasto...

2 godine
RE: [Recenzija] legend: LG GD510 Pop
E imas MSN pa bi ti sve reko... Ne da mi se sve pisat... c(=
4 godine
LG GD510 Pop

Bio sam danas u toj trgovini u Vlaškoj (ta trgovina je inače uvoznik LG-a za RH) i našao sam LG Pop samo u srebrnoj i crvenoj boji... Crne nema, a ne mogu je niti naručiti...

EDIT: Zna li netko koliko košta otključavanje mobitela na sve mreže?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 17:29 (Alex55).
2 godine
protjeran
LG GD510 Pop

otključavanje mobitela na sve mreže ti dođe do 500 kn najviše..........Šutim

4 godine

Skupo...

4 godine
moderator
[Recenzija] drpetric: LG GD510 Pop
Arena u kojoj se za tron na tržištu jeftinih mobitela s ekranom osjetljivim na dodir natječu Samsung i LG dobila je novog igrača: LG-ov aparat GD510, poznat po imenu Pop. On nije nasljednik popularnog Cookieja, kako bi se dalo naslutiti, već bi ga se prvenstveno trebalo doživjeti kao odgovor na sjajan Samsungov mobitel iz ove klase, Corby.
Ipak, razlike u odnosu na Corby postoje. Tu su najprije one koje su evidentne na prvi pogled: Pop nije zaobljen, već baš suprotno – radi se o uređaju dosta oštrih bridova, a samim time i ozbiljnijeg habitusa od onog kojim je odisao Corby. U takvo kućište smjestio se i nešto već ekran (Pop ima dijagonalu od tri inča, u odnosu na Corbyjevih 2,8), dočim su dimenzije LG-ovog takmaca za pokoji milimetar kraće i uže. Ipak, kada se telefon uključi, Pop donosi uobičajeno LG-ovo sučelje, bez šašavih tema kakve je, u skladu s tržišnim segmentom kojem je namijenjen, imao Corby.
Jednako tako, Popu se ne mogu ni mijenjati maske, pa smo dojma da je ovo ponešto dosadniji, iako tehnički za nijansu ipak napredniji aparat. On ne podržava 3G ili spajanje na mreže putem Wi-Fija, ali zato ima već instalirane klijente za korištenje raznoraznih društvenih mreža, među kojima su i dvije najpopularnije – Facebook i Twitter. Tu su i pozadinski fotoaparat s rezolucijom od 3,2 megapiksela te zgodan reproduktor MP3-ca i videa.
Ekran koji se proteže gotovo čitavom prednjom stranom Popa (gdje je, uz njega, još samo jedna jedina tipka, što pomalo podsjeća na koncept iPhonea) dostatne je veličine da se na njemu pojavljuje i ekranska verzija QWERTY tipkovnice kada je nužno unositi tekst (na Corbyju postoji samo imitacija klasične mobitelske tipkovnice), a tipkanje po njoj funkcionira vrlo precizno. Tehnološki nimalo zahtjevni korisnici koji žele aparat minijaturnih dimenzija i solidne elementarne funkcionalnosti, a da pritom ne djeluje baš posve šaljivo, rado će razmotriti LG-ov Pop.
ukupna ocjena
4 godine
RE: [Recenzija] drpetric: LG GD510 Pop
To sam već negdje pročitao!
2 godine

U Bug-u..;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
4 godine
Copy-paste... Nije fora... I onako ništa nije rekao...
4 godine
moderator
Alex55 kaže...
To sam već negdje pročitao!

To je ista recenzija koju sam objavio u Bugu...

drpetric
2 godine
LG GD510 Pop

Ima u KA za 80 kn otkljucavanje... :) MOgu otkljucat i PoP-a  :-P

4 godine
Što je "KA"?

Ako smijem pitati Dragana Petrica; Kako vam/ti se svidjeo LG Pop - subjektivno mišljenje?
4 godine
moderator
Alex55 kaže...
Što je "KA"?

Ako smijem pitati Dragana Petrica; Kako vam/ti se svidjeo LG Pop - subjektivno mišljenje?

Pa evo napisao sam gore čitavu recenziju... Ja ga osobno ne bih koristio jer imam veće zahtjeve za svoj mobitel no što Pop pruža, no svakako postoji publika kojoj će biti dostatan.

drpetric
4 godine

Ali... Kada si ga vidio i izvadio iz kutije, te se malo poigrao njime, jeli ti se svidio kao što ti se svidio Corby?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice