Ali... Kada si ga vidio i izvadio iz kutije, te se malo poigrao njime, jeli ti se svidio kao što ti se svidio Corby?
Svidio mi se, ali ne toliko koliko Corby. Pop djeluje ozbiljnije, a Corby šaljivo, što meni više odgovara.
Ali... Kada si ga vidio i izvadio iz kutije, te se malo poigrao njime, jeli ti se svidio kao što ti se svidio Corby?
Svidio mi se, ali ne toliko koliko Corby. Pop djeluje ozbiljnije, a Corby šaljivo, što meni više odgovara.
One more thing...
Na kojem je uređaju lakše i brže obaviti svakodnevene radnje?
One more thing...
Na kojem je uređaju lakše i brže obaviti svakodnevene radnje?
Podjednako je. Razlika je u tome da je na Corbyju to riješeno kroz nekakve ikone koje izgledaju kao da su iz crtića, šaljive su i u žarkim bojama, dok na Popu stvar djeluje klasično, dakle malo ozbiljnije.
Sviđa mi se sučelje,makar je samo dodan 3 screen kod widgeta i novi top menu (koji je najbolje na mobitelu) nego kod cookiea
kameru su unaprijedili,te je bolji od cookie plus samo po sučelju (meni)
Ovako...imam taj LG GD510, i imam možda jednostavan a možda je i malo veći problem. Naime zablokirao mi se taj famozni touchscreen. Znači uopće ne reagira na dodir, funkcije sa strane su ispravne(kamera, podešavanje zvuka i za ugasit mob) ali ekran ne reagira. Ako neka zna u čemu bi mogao biti problem neka mi odgovori ako je moguće.
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
Moja seka ima LG Pop i prezadovoljna je sa njime,..zabavan telefon,samo sto mu je slaba kamera
...3,0mpx
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
Imam popa,jedina veca zamjerka je sporost toucha,a manja zamjerka je kamera koja snima video sa 15fps/s.
Imam popa,jedina veca zamjerka je sporost toucha
Touch screen je u redu, sporo je sučelje, ali pretpostavljam da si na to mislio..
a manja zamjerka je kamera koja snima video sa 15fps/s.
Pa u tolko i Hero snima..
hoces reci da nokia 5800 pravi bolje fotke od mog c905!? ili w995 ili samsung innov?
Ovako...imam taj LG GD510, i imam možda jednostavan a možda je i malo veći problem. Naime zablokirao mi se taj famozni touchscreen. Znači uopće ne reagira na dodir, funkcije sa strane su ispravne(kamera, podešavanje zvuka i za ugasit mob) ali ekran ne reagira. Ako neka zna u čemu bi mogao biti problem neka mi odgovori ako je moguće.
To se i meni dogodilo. Samo se nadaj da su ti svi kontakti na kartici jer ce ti oni dat nesto kao novi mob. :D
hoces reci da nokia 5800 pravi bolje fotke od mog c905!? ili w995 ili samsung innov?
Nisi dobro čitao..=)
Moj foto-aparat...ne nokia..ona ima banana slike..
Hahaha...sorry
mada kakav je to aparat sa 3.2 MP?
Hahaha...sorry
mada kakav je to aparat sa 3.2 MP?
Kupljen prije ohoho godina...iako kažem..danas samo pixele nabijaju..
Inaće fotić ima super slike..=)
Nebih se bas slozio sa tobom,meni touch na popu radi dobro.Moj zamjerka je na bateriju
(brzo se istrosi).
jebiga kad imaš čevape a ne prste...
jebiga kad imaš čevape a ne prste...
nemam, imao sam prije samsungov touch telefon ... za 2 klase je bolji!
Imam pitanje u vezi zvuka prazne baterije. kako ga isključiti? čak i kad je mob potpuno stišan, on svakih nekoliko sekundi javlja upozorenje. 
Ja mislim pod postavkam pod usteda baterije...
evo imam ga ja ako hoces za 500 kn. ko novi je malo sam ga koristila stoji jer imam dva moba. radi odlicno crni je.. ima memorijsku od 2 gb itd...otkljucan je moze na sve mreze...jer vidim da alex trazi samo otkljucane pa eto ja ti nudim ako hoces javi
Može jedno pitanje? kupio sam navedeni tip mobitela i tražim za njega zvučnik... nigdje nemogu nači zvučnik koji bi se mogao priključiti na njega... jel zna netko koji zvučnik mogu priključiti na taj mobitel (lg gd510) ili mi treba neki dodatak pa da onda spojim zvučnik..
hvala..