LG L70 D320N

poruka: 1
|
čitano: 11.888
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG L70 D320N".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: LG L70 D320N
Danas su se na tržištu pojavili mobilni telefoni koji nude odlične karakteristike po vrlo pristupačnoj cijeni. Jedan od njih je LG L70 koji za svoju cijenu nudi jako puno toga, uz lijep dizajn. Neke od njegovih karakteristika su: IPS zaslon, 5 megapikselna kamera, dual core processor i slično.
Sam uređaj je lijep i izgleda dosta privlačno. Moguće ga je nabaviti u crnoj i bijeloj boji. Dimenzije uređaja su idealne i telefon odlično leži u ruci. Kvaliteta izrade je jako dobra. Kučište je vrlo čvrsto i kvalitetno napravljeno kao i poklopac i tipke.

ZASLON
Veličina zaslona ovog uređaja je 4.5 inča što je po mnogima idealna veličina, pogotovo za one koji baš nisu ljubitelji velikih uređaja. Rezolucija od 480 x 800 piksela daje gustoću piksela od dobrih 207 ppi što je dovoljno za većinu korisnika i oštrina je solidna. Ono što na ovom uređaju posebno treba pohvaliti je to što za razliku od mnogih u ovoj cijeni, ovaj uređaj ima IPS zaslon koji je uvijek bolja opcija od TFT zaslona. Što se tiče zaslona, boje su lijepe, a kontrast i razina osvjetljenja odlični.
Općenito, bez problema se može uživati u jasnom prikazu.
I na ovom uređaju se zaslon može uklčjučiti dvostrukim kucanjem, što je odlična opcija.
Zaslon je zaštićen gorilla glass 2 zaštitom protiv grebanja i Vrlo je izdržljiv i otporan na ogrebotine. Otisci prstiju se vide nakon dužeg korištenja, ali se uređaj i vrlo lako čisti.


KAMERA
Uređaj ima 5 megapikselnu kameru koja po danu snima vrlo solidne fotografije. Boje su prirodne, a oštrina solidna. Autofokus svoj posao radi dobro, iako nekad zna slučajno promašiti, ali se to može rješiti opcijom koja služi za ručno izoštravanje kamere. Kad korisnik dođe do željene oštrine, samo pritisne okidač i fotografija se spremi. Kvalitet fotografija opada kada je u pitanju noć. Noćne fotografije nisu baš za pohvalu. Bljeskalica nije loša, ali nedostaje oštrine. Da biste po noći dobili što podnošljiviju i prihvatljivu fotografiju, mora vam ruka biti mirna kad slikate i morati će te ručno podesiti oštrinu.

RAD
Uređaj ima dual core procesor od 1.2 Ghz Cortex A7 i u kombinaciji sa 1 GB ram-a, većinu aplikacija vrti pristojno. Android 4.4 kitkat sa LG-jevom doradom sučelja izgleda lijepo i simpatično i radi dosta brzo, bez štekanja. Kretanje kroz početni zaslon i meni je jako brzo kao i otključavanje zaslona.

ZVUK
Uređaj ima ugrađen kvalitetan i glasan zvučnik koji svoj zadatak obavlja odlično. Slušalice koje se dobiju u paketu su prosječne kvalitete zvuka i jasnoće, ali to nije problem jer se zbog standardnog ulaza za slušalice, mogu bilo koje ubosti.

PREDNOSTI:
-kvalitet izrade kučišta
-zaslon
-brzina rada
-cijena

NEDOSTACI:
-noćne fotografije

ZAKLJUČAK
LG L70 predstavlja odličnu kupovinu jer za svoju vrlo pristupačnu cijenu nudi puno dobrih stvari. U vipovom paketu za korisnike bonove ovaj uređaj košta 999 kn, a u web shopu se može dobiti i za 100 kn manje. Zbog IPS zaslona, brzog i stabilnog rada i dobre kvalitete izrade, ovaj uređaj je najbolji mogući izbor u kategoriji uređaja koji ne prelaze cijenu od 1000 kn.
ukupna ocjena
 
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice