Ja ću ga uzeti sigurno zato što je najbolji mobitel :D :D
Ne laži, nećeš :D
Ja ću ga uzeti sigurno zato što je najbolji mobitel :D :D
Ne laži, nećeš :D
Uređaj je zasigurno vrhunski i prodati će se u velikom broju primjeraka. Ako su riješeni oređeni GPS bugovi vezani uz obični Galaxy S, kontam da bi telefon mogao bez većih problema zasjesti na tron. Koliko dugo? Ha vidit ćemo, vjerovatno kratko jer ni konkurencija ne spava, sve je to začarani krug. Apple će ih možda srušit, možda ne i tako unedogled.
imam ga već 3 mjeseca, najbolji mobitel trenutno ikada.
Čisto da malo cjepidlačim:
-baterija traje jedan dan sa intezivnim koristenjem, 5 dana kada ga koristite kao i cigla mobitel
-grije se jako u nekim igrama i pri pregledavanju pdf-a
Pohvale:
Pao mi je 5-6 puta iz ruke na pod, koji put i na asfalt, još uvijek je čitav, +10 za kvalitetu izrade iako je kučište plastično...preporuka svima
moze li mi neko reci, ko ima ovaj telefon, da li ima problema sa vremenskom zonom. Kod mene se pojavio problem, u alarmu mogu da podesim vremensku zonu sarajevo ili beograd, zagreb i bude sve ok, ali kada krenem da postavim na satu, postavi se na rucno i bude sve dobro do tri sata popodne i onda sam prebaci na neku drugu zonu, gdje mi kazuje sat vremena vise nego sto jeste kod nas. Pokusavala sam i automatsko postavljanje vremena i tada pokaze neku zonu koja nije nasa i isti problem se pojavi tj. + 1 sat nego sto je kod nas i tada se u formatu vremena pojavi 13, ne 12 ili 24 sata kako bi trebalo da bude.
Hvala
moze jos netko tko ima taj mobitel reci nesto o bateriji??? koliko traje normalno ? itd.....
Čitanjem raznih tema na ovom forumu, sa stock ROMom i kernelima traje dan, do dva normalnim korištenjem. Custom ROM i kernel, onda traje više od dva dana.
Jel' netko od vas rootao uređaj? Kako je najsigurnije? Moj Kernel:
Kernel 2.6.35.7-I9100XWKDD-CLI161513
root@DELL103 #2
Najbolji smartphone u 2011.