Samsung Galaxy S II

poruka: 39
|
čitano: 12.784
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S II".
15 mjeseci
Re: Samsung Galaxy S II
MARINZUNA kaže...

Ja ću ga uzeti sigurno zato što je najbolji mobitel :D :D

Ne laži, nećeš :D

Koma
3 godine
Samsung Galaxy S II

Uređaj je zasigurno vrhunski i prodati će se u velikom broju primjeraka. Ako su riješeni oređeni GPS bugovi vezani uz obični Galaxy S, kontam da bi telefon mogao bez većih problema zasjesti na tron. Koliko dugo? Ha vidit ćemo, vjerovatno kratko jer ni konkurencija ne spava, sve je to začarani krug. Apple će ih možda srušit, možda ne i tako unedogled.

3 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S II

imam ga već 3 mjeseca, najbolji mobitel trenutno ikada. 

Čisto da malo cjepidlačim:

-baterija traje jedan dan sa intezivnim koristenjem, 5 dana kada ga koristite kao i cigla mobitel

-grije se jako u nekim igrama i pri pregledavanju pdf-a

Pohvale:

Pao mi je 5-6 puta iz ruke na pod, koji put i na asfalt, još uvijek je čitav, +10 za kvalitetu izrade iako je kučište plastično...preporuka svima

7 mjeseci
neaktivan
Samsung Galaxy S II

moze li mi neko reci, ko ima ovaj telefon, da li ima problema sa vremenskom zonom. Kod mene se pojavio problem, u alarmu mogu da podesim vremensku zonu sarajevo ili beograd, zagreb i bude sve ok, ali kada krenem da postavim na satu, postavi se na rucno i bude sve dobro do tri sata popodne i onda sam prebaci na neku drugu zonu, gdje mi kazuje sat vremena vise nego sto jeste kod nas. Pokusavala sam i automatsko postavljanje vremena i tada pokaze neku zonu koja nije nasa i isti problem se pojavi tj. + 1  sat nego sto je kod nas i tada se u formatu vremena pojavi 13, ne 12 ili 24 sata kako bi trebalo da bude.

Hvala

20 mjeseci
Samsung Galaxy S II

moze jos netko tko ima taj mobitel reci nesto o bateriji??? koliko traje normalno ? itd.....

21 mjesec
Samsung Galaxy S II

Čitanjem raznih tema na ovom forumu, sa stock ROMom i kernelima traje dan, do dva normalnim korištenjem. Custom ROM i kernel, onda traje više od dva dana.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
4 godine
Samsung Galaxy S II

Jel' netko od vas rootao uređaj? Kako je najsigurnije? Moj Kernel:
Kernel 2.6.35.7-I9100XWKDD-CLI161513
root@DELL103 #2

3 godine
neaktivan
[Recenzija] GBP: Samsung Galaxy S II
Nakon dužeg čekanja moba da stigne konačno je u mojim rukama. Prvi dojam: golem ekran te izrazito tanak telefon. Baterija traje jedan dan što je bilo i za očekivati s obzirom na veličinu ekrana i konstantno uključenog data prometa. Uglavnom mobitel je odličan, brz, sve glatko radi, stvarno nema neku zamjerku, definitivno unojiva Ifone 4ke :)
ukupna ocjena
4 mjeseca
neaktivan
Samsung Galaxy S II

Najbolji smartphone u 2011.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice