Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.222
|
čitano: 102.298
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
2 godine

ne moze, odma ce ti ponudit na ics... a koji sad imas .58 ili .62? ak bas oces. 62 morat ces si ga flashat iako ne dobijes s njim nista bitno...
ics bi ti preporucio svakako... ako ces imat te probleme sa restartanjem onda ces ga rootat i stavit real ics custom rom koji vjerujem vecina ovdje koristi...a ak se bojis rootat i to uvijek se mozes vratit na gingerbread

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 12:52 (domac5).
10 mjeseci

Nemam još mob,kupit ću ga sljedeći tjedan pa samo  pitam,neželim ga rootat,izgubio bi garancijuj i sl....ako budu problemi s ICS-om,npr. neće pokrenut igrice i odnesem ga na servis jel oni opet vrate GB?....jel ima baš neka jaka prednost ICS-a,jel ak je sve samo "zatezanje bora" nebi ni pokušavo ga nadogradit...to će mi bit prvi smartphone...jel bilo samo problema sa icsom na verziji 400 ili i na 404,nešto kao neradi wi fi ili mutna kamera?

3 godine
mobitela više nema u ponudi
jel zna netko kad će opet doć
3 godine
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
maherDP kaže...
mobitela više nema u ponudi
jel zna netko kad će opet doć

Trenutno ga nema (rasprodan je)

ne zna se još kad će doći (i da li će)

2 godine

a uvijek imate mene ako bas ocete ovaj mobitel {#}

10 mjeseci

Ima u vipu,ali na pretplati,neznam jel ima na bonove....imaš ga u sony-u za 1700 kn,ja ću ga kupit u vipu na pretplatu(produženje ugovora) ;)

4 godine

Meni nije jasan ovaj Task killer, "ubijem" par aplikacija, ne prođe niti 5 min, one su ponovo u pogonu, čemu onda služi to ako se ugašene aplikacije vrate za par min? Ovo mi je prvi android pa se još privikavam i proučavam... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 21:15 (Balvan8).
2 godine

izbrisi si taj  task killer...nemozes nikad pobit te procese jer ih android sam pali a za to dodatno trosi bateriju...tako da umjesto da task killer sacuva nesto baterije on je zapravo trosi jos vise..beskorisno...

4 godine
domac5 kaže...

izbrisi si taj  task killer...nemozes nikad pobit te procese jer ih android sam pali a za to dodatno trosi bateriju...tako da umjesto da task killer sacuva nesto baterije on je zapravo trosi jos vise..beskorisno...

koje bi mi aplikacije preporučio da si skinem, tj. koje bi bilo korisno imati. I da li ima koja aplikacija koja štedi bateriju, jer mi dosta brzo odlazi baterija ( najveći razlog je Wi-fi)

2 godine

nist od toga ti ja ne koristim.....ak imas root preporucam da skines no frills cpu control i spustis max takt procesora na 768 mhz a minimalni takt na 122 mhz...dobio sam 10 sati baterije vise s tim...bolje od bilo kakvog task killera a razliku neces ni osjetit...jedino ak ides na neki heavy use i neko zahtjevno surfanje onda si vrati na 1 ghz, i prije igranja zahtjevnijih 3D igrica...

otkrio sam da otkljucavanje prek onog koda ne otkljucava fastboot nego samo na sve mreze tako da cu morat dat 100 kn za otkljucavanje fastboota, bootloadera i na sve mreze...onda cu si stavit neki dobar kernel pa bi trebo dobit jos vece trajanje baterije i opcenito sve bolje...pa vidit cemo, razmisljo sam o prodaji jer me 3,2" zivcira vec neko vrijeme i zato jer nemogu sad trenutno stavljat kernele..

12 mjeseci
neaktivan

skini easy battery saver,ko koristi puno internet stvarno je odlicno!i osjeti se da baterija duze traje.

12 mjeseci
neaktivan
Ja ti osobno preporucujem da ni nenadogradjujes ics! Nema potrebe i nije bas i nesto dobar.vidim puno gresaka. Da igrice stekaju,ledi se..a internet da ne govorim i posebno je mob sporiji,na zalost.a bio je odlican.
Mislim da ti mogu na servisu vratit,ja sam nosila kad sam imala 4.0 i vratili mi 2.3
Sad sam na ics i nosim ga bas sutra
2 godine
napravi sad factory reset pa javi kakvo je stanje... nemas sta izgubit kad ga ionak nosis na servis
12 mjeseci
protjeran
Kupio sam ovaj Usb OTG kabel. Spojio sam mis i tipkovnicu i rade. Probao sam spojiti i usb stick ali on na\alost ne radi
2 godine

daj mi malo opisi cemu sluzi taj otg kabal?

2 godine
Gdje si ga kupio i za koju lovu?
AMD u <3 Intel u C===3
12 mjeseci
protjeran

Taj otg kabel ti je adapter iz micro usb u ženski usb, znaci mozes spojit mis i tipkovnicu ili gamepad. Ja sam ga narucio na ebayu za 1$, evo vam i link: http://www.ebay.com/itm/OTG-On-The-Go-Micro-USB-Cable-Samsung-Galaxy-SII-S-II-S2-HD-4G-LTE-i9100-i9210-/150876395458?pt=PDA_Accessories&hash=item2320ef17c2#ht_593wt_1111

Ne obracajte paznju na naslov (da radi samo za samsung galaxy s2 i neke druge mobitele), jer radi za sve androide. 

10 mjeseci

http://www.forum.hr/showpost.php?p=38832685&postcount=151

Našao sam ovo na forum hru,jel zna neko jel to djeluje?...Umjesto x8 izabereš onaj mob koji imaš...nekomu je šteko ics pa je ovo objavio 84737

2 godine

sta reci? to je za sve sony ericssone...za ovo ti cak ni netreba tutorial ...

i da x8 nije dobio ics

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 14:15 (domac5).
3 godine

Da se nadovezem na temu nabava mobitela, prodavat cu ga ja krajem mjeseca (kupio sam na akciji xperia U, pa mi je ovaj visak, ako tko hoce nek se javi u pm) ;)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas -> http://www.probonbon.net
10 mjeseci

Kratka usporedba?{#}

2 godine
Uny kaže...

Da se nadovezem na temu nabava mobitela, prodavat cu ga ja krajem mjeseca (kupio sam na akciji xperia U, pa mi je ovaj visak, ako tko hoce nek se javi u pm) ;)

to bi isto i ja napravio da imam $$ u novcaniku

3 godine
domac5 kaže...
Uny kaže...

to bi isto i ja napravio da imam $$ u novcaniku

Ma odkako je u ponudi bacio sam oko na njega i cekirao ga, medutim puno mi bilo dati 1700kn. Zato kad je bio na akciji, morao sam to iskoristiti...

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas -> http://www.probonbon.net
2 godine

dali se isplati stavljati onda ICS(sluzbeni)?nisam pratio zadnjih par stranica,a neda mi se citati {#}

battlelog:kickass1999
3 godine
kurt kaže...

dali se isplati stavljati onda ICS(sluzbeni)?nisam pratio zadnjih par stranica,a neda mi se citati {#}

Mnogi govore da bas i ne, jer im nest s*re, pa su stavljali nekakve custom romove, ja sam stavio sluzbeni ICS i meni sve uredno radi i nisam pozalio :)

2 godine
Uny kaže...
kurt kaže...

Mnogi govore da bas i ne, jer im nest s*re, pa su stavljali nekakve custom romove, ja sam stavio sluzbeni ICS i meni sve uredno radi i nisam pozalio :)

a cemu sluzi ovaj probonbon koji ti je u potpisu profila?

15 mjeseci
kurt kaže...
Uny kaže...
kurt kaže...

a cemu sluzi ovaj probonbon koji ti je u potpisu profila?

Pogledaj opis i vidit ces cemu sluzi ( https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gaby.probonbon )..

2 godine

kako da se ulogiram u youtube?prije me nije bilo briga dokle god mi je asmo prikazivao one na koje sam subskrajban,ali sad uopce ne zeli

btw. ICS mi radi OK,nije toliko spektaklaran kolko sam ocekivao :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 20:37 (kurt).
4 godine

Da li je netko kupio ovu bateriju, vidim da ima skoro duplo više mAh, a košta samo 20$. U čemu je caka i da li valja ta baterija?

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-EP500-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-SK17-XPERIA-MINI-PRO-ST17i-ACTIVE-/160828764239?pt=PDA_Accessories&hash=item257224304f#ht_2482wt_1139

2 godine

ne valja bjezi od toga...to je samo naljepnica 2430 mAh stvarno nema ni priblizno toliko

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice