skini si PowerAmp
Moze se moze. Najbolji player je PowerAMP
Program je predobar, nema šta...bass mi trese uši! woohoo
Samo je trial, dakle morat ću ga kupit? Ako oću, pa kako u HR u Android Marketu se mogu uzimat samo besplatne aplikacije. Ili ne?
skini si PowerAmp
Moze se moze. Najbolji player je PowerAMP
Program je predobar, nema šta...bass mi trese uši! woohoo
Samo je trial, dakle morat ću ga kupit? Ako oću, pa kako u HR u Android Marketu se mogu uzimat samo besplatne aplikacije. Ili ne?
Pozdrav!!
Imam namjeru uzet neki novi mobitel, pa je i ovaj u igri.
Zanima me šta je s tim aplikacijama koje žderu pare??
Dal je to istina??
Bitno mi je, jer se kod mene radi o preplati.
nijedna aplikacija ti ne uzima pare,pod uvjetom da imas internet(dnevni paket ili wifi)
nijedna aplikacija ti ne uzima pare,pod uvjetom da imas internet(dnevni paket ili wifi)
Nije baš da sam te skužio.
Ajde molim te objasni mi to malo
.
Zamisli da sam totalni glupan što se ovoga tiče, pa mi kaži o čemu se tu radi s tim internetom.
.
Zamisli da sam totalni glupan što se ovoga tiče, pa mi kaži o čemu se tu radi s tim internetom.
ako aplikacija treba internet konekciju,a ti nemaš uključenu neku od opcija za internet,onda ce ti uzimati pare
na net se možeš povezati:
dnevni paket - 300mb,3kn
wifi
Kužiš?
.
Stvarno nema mjesta za strah. Maknes kvacicu sa prave opcije u postavkama telefona i gotovo. Android to ima vrlo jasno i cisto rijeseno.
OĆU NOVI NICK!
samo pitanje, imam xperiu x8 naravno i stalno sam na wifi-u u kuci, ali kada odem negdje onda on stalno pokazuje gore 3G ili nekad H i pokazuje kao da ima neki prohodak podataka , kao da stalno nesto salje i prima. e sad, ja sam onemogucio onu opciju "pozadinski podaci" sto bi trebalo onemoguciti slanje podataka, nijedan poseban program mi nije otvoren, ako treba napisat cu i koji su tocno sada otvoreni. dali je to uobicajeno ili?
To je normalno.
Jeste. Free programi uglavnom imaju reklame koje se periodicno obnavljaju i sl. Skini neki program za iskljucivanje 3G i miran si. Trazi apn widgete. Ima ih more na marketu.
Jeste. Free programi uglavnom imaju reklame koje se periodicno obnavljaju i sl. Skini neki program za iskljucivanje 3G i miran si. Trazi apn widgete. Ima ih more na marketu.
bio sam nasao neki widget ali ako iskljucim 3G/2G jel cu moci onda slat poruke i primati pozive?
Naravno.
Tele 2
samo pitanje, imam xperiu x8 naravno i stalno sam na wifi-u u kuci, ali kada odem negdje onda on stalno pokazuje gore 3G ili nekad H i pokazuje kao da ima neki prohodak podataka , kao da stalno nesto salje i prima. e sad, ja sam onemogucio onu opciju "pozadinski podaci" sto bi trebalo onemoguciti slanje podataka, nijedan poseban program mi nije otvoren, ako treba napisat cu i koji su tocno sada otvoreni. dali je to uobicajeno ili?
Trebaš ići Postavke pa Bežične mreže pa Mobilne mreže pa promet podataka odznačiti, time isključuješ 3g(H-HDSPA) tj.internet vezu ako ti je tako lakše shvatiti, koristiš 2g iliti vulgaris mobilni signal, ovim ti sigurno neće skidati ništa novaca, ako ćeš ipak koristiti mobilni internet možeš napraviti i widget za isključivanje i uključivanje prometa podataka, s tim da čim uključiš promet podataka neke od aplikacija će potražiti ažuriranja pa će ti skinuti s računa. Kada isključiš te pozadinske podatke neće ti dati skidati s marketa.
ali ja sam isao u market i pod my apps il kak vec pise kada kliknem na neku aplikaciju uvijek ima ispod dopusti azuriranje ili opet neznam kako tocno pise, i to se uvijek moze oznaciti da dopustim, ali je defaultno iskljuceno. pa neznam opet zasto bi se neki appovi updateali. znam da koristim 3G ali uvijek pise kao da salje i prima podatke, a kad sam bio na symbianu uvijek je pisalo 3G, a kad se spojim na net pisalo je 3.5G, pa tako da se jos uvijek nisam navikao na android, ali kazu gore da je normalno da to pise pa onda oke. :D
Moja je pretpostavka što ne mora biti istina da su neke preinstalirane aplikacije namještene da se ažuriraju i nema opcija da se to zaustavi, prekopala sam cijeli mob poisključivala sva moguća ažuriranja na ručno, deinstalirala sve aplikacije i dalje mi je skidalo novce, čak sam pisala operateru međutim njihov diplomatski odgovor je bio da je nemoguće pronaći aplikaciju koja radi to ažuriranje te da je uostalom iznos koji mi skida zanemariv, dakle jedini način da to spriječiš je da ugasiš promet podataka, tada ti nestaje taj simbol 3g i koristiš 2g signal, ili možeš uključiti neku tarifu za internet ako ti nije skupo i ostaviti tako kako je.
To što ti uvijek nešto 'traži' znači da ili izmjenjiva podatke ili traži signal.
da bezveze. mislim meni jos nije trosio pare i nadam se da nece :)
Moja je pretpostavka što ne mora biti istina da su neke preinstalirane aplikacije namještene da se ažuriraju i nema opcija da se to zaustavi, prekopala sam cijeli mob poisključivala sva moguća ažuriranja na ručno, deinstalirala sve aplikacije i dalje mi je skidalo novce, čak sam pisala operateru međutim njihov diplomatski odgovor je bio da je nemoguće pronaći aplikaciju koja radi to ažuriranje te da je uostalom iznos koji mi skida zanemariv, dakle jedini način da to spriječiš je da ugasiš promet podataka, tada ti nestaje taj simbol 3g i koristiš 2g signal, ili možeš uključiti neku tarifu za internet ako ti nije skupo i ostaviti tako kako je.
To što ti uvijek nešto 'traži' znači da ili izmjenjiva podatke ili traži signal.
Ne znam kako si ti mislio da ti telekom operater zna koja aplikacija trosi promet. Oni vide tvoj mob i nista vise od toga. Uostalom to i nije njihov problem. Ne volim ih al u ovom slucaju su ti dobro rekli.
Pa iskljuci promet podataka u opcijama za bezicne mreze i onda se ugasi gore onaj indikator i to je to. nista nece uzimati.
Ne znam kako si ti mislio da ti telekom operater zna koja aplikacija trosi promet. Oni vide tvoj mob i nista vise od toga. Uostalom to i nije njihov problem. Ne volim ih al u ovom slucaju su ti dobro rekli.
A gledaj, mobitel je bio u stanju u kojem su mi ga i dali, s obzirom da nisam sama mogla pronaći rješenje a ni po forumima nitko mi nije mogao dati savjet o čemu bi se moglo raditi, samo sam ih lijepo zamolila za pomoć ukoliko oni znaju kakve su postavke instalirali pošto na mobitelu ima aplikacija kao što su igre i sl. koje se ne mogu deinstalirati (vjerojatno sponzorske), pa vrijedi pokušati bilo što pogotovo zato jer su se u startu ponudili da se obratimo za bilo kakvu pomoć, zapravo moram priznati da su bili jako ljubazni, a ja sam se vratila rješenju koje sam imala od početka tj. isključila sam promet podataka.
Dali nakon tog gašenja prometa podatak još ima problema??
Molio bi za kraj, ako itko može odgovorit na gore postavljeno pitanje.
I dali je ovaj problem gašenja/resetiranja učestal kod ostatka korisnika??
@zabranjeniples,
Evo reć ću ti ja par loših stvari.
Da, uglavnom mi se izgasi jedan put dnevno.
Punim ga svaki dan, ali ga i puno koristim.
Zna bit problema s aplikacijama. Npr. danas sam sluša di.fm preko xiia.live a u isto vrime kad bi tu stisnia play, tamo bi mi se i u playeru uključila neka pjesma.
Kažu i da je kamera loša, ali ja ne slikajem skoro ništa.
Ostalo je okej.
Hmm!! Sad si mi stvarno dao mislit
.
Koji će mi kxxx bugovit mobitel
.
Hmm!! Sad si mi stvarno dao mislit
.
Koji će mi kxxx bugovit mobitel
.
I to nakon updatea na 2.1 verziju. :/ A možda tebi bude okej...
Btw, šta mislite, jeli ovo dovoljno razloga da ga odnesem na servis?
meni se je dok sam bio na androidu 1.6 znao resetirat,ali otkad sam napravio update na 2.1 niti jednom
Dobro, ali vidim po netu, ima ljudi što im se javlja ovaj problem.
Dakle, nije jednom/dvojici.
Nevjerovatno, a totalno sam se spremio uzet ga.
Sad sam u fazi razmišljanja.
S dečkom nije nešto uredu
Znam da ćeš pročitat mada si rekao da nećeš-Inače imaš opciju ignoriraj,pa je iskoristi.
Malo sam duže na forumu,pa iskazuj poštovanje,a status tj.zvjezdice po meni ništa ne znače
Ja ti lijepo kažem kupi mobitel i šuti,a inače ako mob želiš uzeti na pretplatu što piliš oko x8 uzmi drugi mob i ne pi***
E ovdje sam te čekao!!
Za početak, sam sam sebi pljunuo u lice što uopče uvažavam čitam postove isfrustriranih momaka.
Molim moderatore da moje zvjezdice poklone nekom drugom.
Nikad i nigdje nisam tražio zvjezdice niti mi to predstavlja nekakvu specifičnu pojavu uživotu.
Ali tko sam ja da išta pričam.
Ipak si ti taj koji je duže na forumu.
Samim tim imaš više zasluga i više prava od ovakvih kao što sam ja.
Iskreno, tvoj post mi liči na post nekog 12-godišnjaka.
Ponavljam!!
Lijepo sam zamolio i pitao vezano za mobitel.
Nigdje nisam nešto ružno rekao niti koga napao.
I kakve veze ima kako ja mobitel uzimam (preplata i slično).
To je moja stvar.
Ali ono što uzmem, želim da funkcionira.
Zato se i raspitujem tu na forumu.
Pa šta je ovo došlo.
Još čete nam vi mulci počet branit pisat po forumu.
Ovo nema nigdje.