Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 2.917
|
čitano: 598.065
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

evo uspio instalirat ginger dx v28b, radi savršeno, ako nekom treba pomoć oko instalacije neka pita

dancy_94@hotmail.com
4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

na ovom ginger dx se baterija troši jako puna, svaki dan trebam punit mob, prek noći mi se isprazni 50 posto, jel neko zna rješenje

dancy_94@hotmail.com
17 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Obrisi DSP Manager i Email oni ti trose puno i skini si neki player sa equalizerom(kako se vec pise) i isprazni do kraja batreiju dok vise neces moci upaliti mobitel i onda ostavi da se puni 8-12 Sati.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

budem probal, obrisal sam ove programe koje si napisal

dancy_94@hotmail.com
14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Posto nisam u mogucnosti otvoriti temu u oglasniku pitat cu ovdi

Iako vec iman jednu ovaj mob bi sluzia za development i testing svrhe

Kupujen Xperiu x8

Stanje-nebitno (moze falit zadnja maska,biti izgrebana,bez baterije,punjaca,usb-a,slusalica..)

Cijena-sto nize to bolje

Ispravnost-bitno da je hardverski ispravna,softver moze stekati

Garancija-nebitna stavka,sto starije to bolje

Mreza-isto tako nije bitno,moze radit i na Africke teleoperatere

Kontakt-PM,posaljite i kakvu slikicu i opis (ne)ispravnosti uredaja

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.
4 godine
Re: Sony Ericsson Xperia X8
WrongType kaže...

Obrisi DSP Manager i Email oni ti trose puno i skini si neki player sa equalizerom(kako se vec pise) i isprazni do kraja batreiju dok vise neces moci upaliti mobitel i onda ostavi da se puni 8-12 Sati.

a koji bi to bil

dancy_94@hotmail.com
22 mjeseca
Sony Ericsson Xperia X8

Pozdrav ekipa, nabavio sam bratu X8 kojem se ne može otključati bootloader. Zanimam me ima li još koji način da stavim custom rom tiša ICS/GB?

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
3 godine

Ne znam jel ima koji ICS da ide na stock kernel, od GB imaš GingerDX, rootaš mob, staviš xRecovery i prek njega ga instaliraš.

17 mjeseci
dancy kaže...
WrongType kaže...

a koji bi to bil

Ne razumijem te,

oddball kaže...

Ne znam jel ima koji ICS da ide na stock kernel, od GB imaš GingerDX, rootaš mob, staviš xRecovery i prek njega ga instaliraš.

Ne preko xrecovery-a nego preko CWM.

4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

pa koji player sa equalizerom

dancy_94@hotmail.com
17 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Imas Winamp Pro,PowerAMP(i jos dosta nemogu se sjetiti nekog free) oba se placaju pogooglaj malo .. 

4 godine
Power amp je zakon player. Lako se napravi jako dobar preset za ekvalizator.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

ništa i dalje baterija traje par sati, evo preko noći se napunio a prek dana je stajal na regalu nekorišten i sad je 40%, koji ku**c

dancy_94@hotmail.com
14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Neznan kolega di grijesis ali meni baterija traje super.WiFi,muzika i Opera ujutro od 9 pa do 1-2 ponoci.

Probaj napravit clear battery status u CWM-u

GingerDX v28b i stock kernel

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.
4 godine
in_rust_we_trust kaže...

Neznan kolega di grijesis ali meni baterija traje super.WiFi,muzika i Opera ujutro od 9 pa do 1-2 ponoci.

Probaj napravit clear battery status u CWM-u

GingerDX v28b i stock kernel

sve sam napravio i ništa, nakon punjenja sam napravio clear status battery i ništa, jel imaš kakvi kill menager

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 0:22 (dancy).
14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Memory booster je jedino sto koristin.

Skinilo mi je 4% preko noci,a procesor je clockan na 245-729 performance

4 godine
in_rust_we_trust kaže...

evo ponova sm instaliral sve i danas je baterija trajala cijeli dan, malo se istrošila, proradilo je sve, riješio sam se problema, kak si clockal proc, nekim programom ili ???   koliko rama ti se oslobodi tim programom

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 22:40 (dancy).
14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8
Skinia oc modul sa xda foruma,ubacia ga u systel/lib/modules, i sa marketa skinia No-frills cpu control.Nakon tog resetira mob i.to je to.
4 godine
in_rust_we_trust kaže...

Sry na OFF, al, kako ne možeš ga više klokat? Ja sam svoju x8 sa stock kernelom dizao do 780MHz...

Je da je 50MHz, al meni je radilo veliku promjenu, mobitel mi je bio puno brži, posebno u igrama... Ne znam kako. xD

17 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Nezz ni moj nejde preko 729.

14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Mogu ga klokati na 786 al to koristin samo kad igran.Inace kad mob ne koristin onda ga ostavin na 245-600 i powersave mode.

Do 729 je sasvim dovoljno za normalniji rad,cak i da radi na 691 nece stekati.

Inace proba san ga jednom stavit na 806 i radia je malo i resetira se haha

PS. nisu svi procesori isti ni ne mogu se svi clockati do maximuma,neki ce izdrzat 824 bez beda,a neki nemogu preko 691.Ista stvar kao i kod kompa

4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

evo i ja stavio gdx (28b) konacno ... do sada sam bio na froyobreadu ...sve je na stock kernelu...

primjeti se razlika u brzini u korist gdx.. igrice manje zastajkuju ... ali minus je baterija koja se prazni jedno 20% brze (iste aplikacije kao i na froyo) ...

za sada cu ostavit pa cemo vidit...

par stvari koje me zanimaju:

- galerija, koristim Gallery DX za pregledavanje slika, ali ima bug, ne mogu skrolat osim ako na trenutak ne promjenim orjentaciju (zaokrenem mobitel port.-landscape)

- tipkovnica koja dolazi s ROMom (HTC_IME mod) mi nije bas po gustu (nema hrvatski), koju tipkovnicu vi koristite?

- ikone na notifikacijskom prozoru su mi premale ... slika je prikacena, na 2.2 je to bilo malo ljepse izvedeno ... da li je to do teme ili neceg drugog?

- koji program za cuvanje baterije koristite, ja koristim JuiceDefender, da li imate nesto drugo za preporuciti?

-kad spojim mob. na PC i zelim koristiti mass storage mod, onda mi ne prikazuje tipku "Ukljuci USB pohranu" ako je mob u portret modu, tj nije zakrenut, kad zaokrenem mobitel tipka je dostupna, ovo je druga slika

Pozdrav i hvala unaprijed na pomoci!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 22:52 (BoTiA).
3 godine

skini si cool 3 d gallery za pregledavanje slika bolji i ljepsi preglednik :))

Samobor je lepa varoš :))
17 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

Koristi li tko CM9? ako nekog zanima dosao je CM10 

Dečo mešalica je v morju.
14 mjeseci
Sony Ericsson Xperia X8

molio bih vas za pomoc, na mobu imam dx v27 2.3.7, kako da oc-am proc, i kako da otkljucam mob na sve mreze (sada je tele2)?

4 godine
1950Killer kaže...

molio bih vas za pomoc, na mobu imam dx v27 2.3.7, kako da oc-am proc, i kako da otkljucam mob na sve mreze (sada je tele2)?

Za oc ti je najbolje skinut aplikaciju SetCPU (plaća se), te za otključat mobitel moraš unlockat bootloader (što baš i nije toliko jednostavno koliko se čini)

14 mjeseci
duma.ivan kaže...
1950Killer kaže...

Za oc ti je najbolje skinut aplikaciju SetCPU (plaća se), te za otključat mobitel moraš unlockat bootloader (što baš i nije toliko jednostavno koliko se čini)

moze neki drugi?

4 godine
1950Killer kaže...
duma.ivan kaže...
1950Killer kaže...

moze neki drugi?

To ti je najbolja, imaš još nofrills cpu tako nešto, možeš skinut setcpu na 4shared.com (sry modovi ako sam fejlao)

4 godine
Sony Ericsson Xperia X8

jel moze tko odgovorit na moja pitanja, par postova iznad?

14 mjeseci
duma.ivan kaže...
1950Killer kaže...
duma.ivan kaže...
1950Killer kaže...

moze neki drugi?

To ti je najbolja, imaš još nofrills cpu tako nešto, možeš skinut setcpu na 4shared.com (sry modovi ako sam fejlao)

u setcpu mi nece pokaze preko 600 MHz, a najmanje 122 MHz, nista povise 600 nema... :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice