Homemade "hladnjak"? zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 3.475
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Homemade "hladnjak"?

Ljudi zanima me kako bih mogao napraviti nesto jednostavno a da mi hladi proc barem malo... zato sto njegov stock cooler nista ne hladi(slika) a u planu mi je novi proc(za mjesec dana) pa necu kupovat novi cooler za ovaj.

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
3 godine
protjeran
Homemade "hladnjak"?

Najbolje ti je da se strpiš dok ne kupiš novi procesor i novi hladnjak. Jer da ti ideš raditi svoj nema smisla. Nemaš opremu, skupo je i neće nikad hladit kao taj stock niti nikoji drugi hladnjak.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
5 godina
Homemade "hladnjak"?

Nadobudnih li ljudi, jedni bi radili cpu coolere, drugi svoj os...

4 godine
RE: Homemade "hladnjak"?
rocker55555 kaže...

Ljudi zanima me kako bih mogao napraviti nesto jednostavno a da mi hladi proc barem malo... zato sto njegov stock cooler nista ne hladi(slika) a u planu mi je novi proc(za mjesec dana) pa necu kupovat novi cooler za ovaj.

Ovo je recept:

- Očisti cooler

- Stavi novi sloj termalne paste

- ventove u kučištu okreni u logični raspored

- undervoltaj CPU (ako možeš)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
3 godine

krivo ste shvatili...nezelim pravi cooler nego naprimjer da stavim led u nesto pa na proc(tesko izvedivo)

3 godine
Oly_E3 kaže...
rocker55555 kaže...

Ovo je recept:

- Očisti cooler

- Stavi novi sloj termalne paste

- ventove u kučištu okreni u logični raspored

- undervoltaj CPU (ako možeš)

sve sam napravio osim undervoltanja

3 godine
protjeran
rocker55555 kaže...

krivo ste shvatili...nezelim pravi cooler nego naprimjer da stavim led u nesto pa na proc(tesko izvedivo)

i tako igra igre na njemu

nemoguće za izvesti

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
Homemade "hladnjak"?

sve je bilo ok,

dok nisi reka led i taj proc ima brat bratu 6 god,

guta napon, a i nije to strasno za njega...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
4 godine
rocker55555 kaže...

Kakav LEDIznenađen

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

Neizvedivo, pošto i pitaš ovakve gluposti bolje ništa ne radi jer ćeš još nešto i uništit. Možda ti i Speedfan javlja krive temp. (otišo senzor ili nekompatibilnost) probaj prstom na hladnjak pa ak nije vruče nemoj ništa prčkat.

3 godine
ivand123 kaže...

Neizvedivo, pošto i pitaš ovakve gluposti bolje ništa ne radi jer ćeš još nešto i uništit. Možda ti i Speedfan javlja krive temp. (otišo senzor ili nekompatibilnost) probaj prstom na hladnjak pa ak nije vruče nemoj ništa prčkat.

Hladnjak je vruc,a i star je 4 godine pa mislim da polako odlazi na "drugi svijet",temperature su iste u speedfanu i everestu al speedfan mi je jednostavniji pa njega koristim

5 godina
Homemade "hladnjak"?

Ti si vjerojatno mislio na nešto ovakvo ali ne sa dušikom nego sa ledom obicnim, ali to je samo privremeno, ne može dugo držati.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/2007TaipeiITMonth_IntelOCLiveTest_Overclocking-6.jpg/800px-2007TaipeiITMonth_IntelOCLiveTest_Overclocking-6.jpg

Bolje da si nabaviš neki hladnjak za 100kn :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 13:38 (Vido).
3 godine
neaktivan
Vido kaže...

Bolje da si nabaviš neki hladnjak za 100kn :)

To je najbolja varijanta, ima AC-ovih jeftinih hladnjaka neka si uzme neki iz Alpine serije i miran je.

4 godine
Homemade "hladnjak"?

stavi si 2x 120mm venta da pusu po stock cooleru :P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
3 godine
Homemade "hladnjak"?

aaaa

-skini vent sa stocka pa pogledaj koliko ima prasine (rekao si da si cistio ali jesi li skidao vent?)

-pokvario ti se ventilator na stocku?! mijenjaj samo njega

3 godine
Homemade "hladnjak"?

Probaj stavit pletierOsmijeh

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
3 godine
protjeran
Fake_Alert kaže...

a s čime će njega hladit

5 godina
Homemade "hladnjak"?

Osoba koja postavi pitanja za homemade hladnjak sigurno nije dovoljno iskusna da koristi peltier.

3 godine
Batista kaže...

Osoba koja postavi pitanja za homemade hladnjak sigurno nije dovoljno iskusna da koristi peltier.

A to bi bilo?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
5 godina
DamageHigh kaže...
Batista kaže...

A to bi bilo?

Mislio je na peltier.

3 godine
P4k1 kaže...
Fake_Alert kaže...

a s čime će njega hladit

S home made hladnjakomSmijeh

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
5 godina
moderator
Homemade "hladnjak"?

Glupava tema. Skulirajte se ljudi.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 10:55 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice