Kako spojiti zice od slusalica na 3.5mm jack

poruka: 14
|
čitano: 4.261
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Zanima me kako da spojim samsung in-ear sluske sa 3.5mm jackom od starih sluski.

Maknuo sam izolaciju i sad imam:crvenu,bijelu,zelenu zicu i jedan neizolirani dio.

Bijelu mogu spojiti,isto kao i taj neizolirani dio,ali zelenu i crvenu nikako nemogu zato jer su premale.

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
3 godine
Re: Kako spojiti zice od slusalica na 3.5mm jack
rocker55555 kaže...

Zanima me kako da spojim samsung in-ear sluske sa 3.5mm jackom od starih sluski.

Maknuo sam izolaciju i sad imam:crvenu,bijelu,zelenu zicu i jedan neizolirani dio.

Bijelu mogu spojiti,isto kao i taj neizolirani dio,ali zelenu i crvenu nikako nemogu zato jer su premale.

Nema teorije da ti to spojiš i da to radi. Kupi nove.

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
3 godine

Kako kad ljudi stalno spajaju tako...

Jedan frend si je isto tako spojio zvucnike od linije na pc(preko pojacala ofc.),ali sad je na moru pa ga nemogu pitat...

5 godina
rocker55555 kaže...

Na šta misliš?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
3 godine
nailer kaže...
rocker55555 kaže...

Na šta misliš?

Pa pogledaj na slici,neznam ni dali njih trebam spojit.

Imaju nes bijelo unutra(nekakva zastita,neznam) pa neznam sta trebam...

3 godine

Sa upaljacem spali lak na tim zicama i lemilicom ih zalemi.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
3 godine

ja sam to napravio i radilo je! pogledaj u onom djelu gdje je ona plastika na slusalicama gdje je tipka. oprezno otvori i vidi koja boja je sta.. npr zelena je r, ljubicasta je l, zuta je m... pogledaj malo na toj plocici u sluskama.. onda precvikaj 10cm kabel prije i odvoji sta ti treba i preslozi na plavu, crnu i crvenu od drugih slusalica i mir! jednostavno je, samo treba malo skill-a sa lemilicom i dobre volje!

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
3 godine

Jel treba bas lemilicom?

Nemoze se samo spojit(zavezat)?

4 godine
rocker55555 kaže...

Jel treba bas lemilicom?

Ne moras lemiti

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
3 godine
lovac82 kaže...
rocker55555 kaže...

Jel treba bas lemilicom?

Ne moras lemiti

Pa kako da onda ovu zelenu i crvenu spojim?

3 godine

pa sa svih skineš izolaciju i sa bakreniš spališ lak,samo ih "uvrneš" jednu oko druge i izoliraš svaku od ostalih izolir trakom..

Chuck Norris je dobio 2 na izlazu logičkog sklopa.
2 godine
neaktivan

gle di je guma samo skini, ne moras nist lemit , a di je lak s upaljacom spali  malo...onda ukljuci u neki uredaj 3.5mm jack i pusti neke pjesme i tako spajaj zice dok je ukljuceno da znas odma jes dobro spoio kasnje samo zaljepi onom izolir trakom i ja san to radio, a tako po slici ti niko nemore rec koje ces tocno zice spoit

2 godine
rocker55555 kaže...
nailer kaže...
rocker55555 kaže...

Na šta misliš?

Pa pogledaj na slici,neznam ni dali njih trebam spojit.

Imaju nes bijelo unutra(nekakva zastita,neznam) pa neznam sta trebam...

Jdnostavno je
Na slusalicama imas dva plusa i zajednicki minus
Gledano logicki spojis crvenu zelenu i ovu bakrenu koja nema izlocaiju ili ju ima sam sto je prozirna...

http://www.soundstream.com/
3 godine

idemo ispocetka.. odi u chipoteku i uzmi 5mm debeli termobuzir i imaj isto tako i izolirku uz to.

treba ti lemilica jer ako zavezes i kratkospojis, vrlovjerojatno neces moci slusati zvukove iz mobitela a to je ono najmanje zlo..moze u dzepu eksplodirati baterija jer mobiteli nemaju takvu zastitu jer je sve predvideno sta se smije ukopcavati, a hand made slusalice nisu predvidene.

to ti govorim jer mi je brat elektrotehnicar i gledao sam ga kako se uci i koliko smrdi spaljena baterija i tako to ;)

enivej, upaljacem makni izolaciju, namotaj onog tankog lema oko zice i mozes i upaljacem probati rastopiti lem ali za to trebas zivce imati! :)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice