Projekt BlackDesk

poruka: 3
|
čitano: 1.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Izrada stola po mjeri

Na nagovor prijatelja i pojedinaca sa foruma, odlučio sam objaviti vlastitu izradu stola po mjeri. Stol još nije 100% gotov tj dovršen, ali glavni dio je izrađen. Svo drvo koje je korišteno za izradu, bilo je od starih stolova i komoda, koje smo trebali baciti. Pošto do ljeta namjeravam napraviti svoj ured za "gaming" i modding PC-eva, krenuo sam od ovoga stola gdje bi zapravo trebalo biti glavno računalo. Također, kao što vidite, na njemu je ofarbano Naviatec Z1 kućište, ne stane mi S340 Elite :( ali svejedno ću ga ugurat :). Predviđena veličina monitora je od 24" do 30".

 

Ps. Ekipa, ako budete ikad bojali stol u neku boju, nemojte drvo bojat sa temeljnom bojom :D (to je moj zajeb, pa je ispalo presvijetlo dole)...

 

Trebao bih još složiti zvučnike, dodatnu LED rasvjetu, te glavnu površinu stola obložiti sa bijelom matt folijom otpornu na habanje/trošenje. Kako je projekt uređenja krenuo 2014-ste u ovo doba, prostorija je trenutno zatrpana svakavim alatom i stvarima jer je svuda pa i kod mene sve zatrpano. Prostorija je već uređena i sređena sa WC-om, a sada je krenula akcija slaganja stolova i opreme. Uskoro ću poslat još slika, i nadodati čim izbacim, presložim, nešto napravim sa uređenjem prostorije :D

 

Na većini slika vidljivo je što sam sve napravio. LEDice na stol, one dvije daske su tu da podignu monitor u moju visinu očiju, imam i distancer da mi drži stol do zida. Stol je pobrušen, prešao sa temeljnom pa sa 3 sloja HEMPEL crnom sjajnom bojom, postavljene ledice, i nekih 30-etak prokromskih vijaka i neki dio je silikoniziran i ljepljen ljepilom za drva.

 

Sve možete da pitate, odgovaram :D

Nadam se kakvim pohvalama.

 

Onog trenutka kad sam slikao, računalo je bilo u drugom gradu tako da nisam mogao tamo postaviti da se vidi konačni rezultat. Do Uskrsa bi to trebao riješiti. (ne znam jesu li mi se slike pomješale pa nisu po rasporedu)

Pare nisu problem, para nema.
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Projekt BlackDesk

Ove slike nisu stale u predhodnoj poruci. (ne mogu ih učitati)

Pare nisu problem, para nema.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 0:11 (Challen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Projekt BlackDesk

Pokušaj No.2 (slike)

Pare nisu problem, para nema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice