negdje sam pročiao da to postoji pa me zanima agdje se to može nabaviti ? hvala puno
Filter prašine za kućišta?
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.943
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoji samo filter za ventilator..koliko znam..
ovo su improvizacije..
negdje sam pročiao da to postoji pa me zanima agdje se to može nabaviti ? hvala puno
ma kakvi filteri,kakva prasina uvati se jedanput mjesecno i ocisti komp neces imat problema a ako to nemozes onda nemoj ni imat kompjuter.
pogledaj doma ako imaš od usisivača koji filter, to izreži prema obliku koji ti treba i evo filtera( bio je i prije ali za usisavač)
Mislim da ti nije potreban filter....
Skoro svi iskusniji ga skidaju radi prodiranja jaceg zraka....(radi hladjenja)
ima u fenixu mislim
Nema do najlonke
ma kakvi filteri,kakva prasina uvati se jedanput mjesecno i ocisti komp neces imat problema a ako to nemozes onda nemoj ni imat kompjuter.
potpis.. nema mi veceg gusta sve rastavit ocistit malo poslozit i onda svaki put molit boga da upali.. hehehe 
Ja sam ma prednju masku izrezao otvor i plastikom zalijepio komad tkanine, a na bočni usis prema procesoru sam stavio filter iz Linksa. Svaka 2-3 tjedna filtere samo malo prstom tresnem, a povremeno ih usisam. Komp tako može raditi i do 2-3 godine bez čišćenja (iako bi u međuvremenu bilo pametno pastu promijenit).
Imaš filtere u Linksu:
Da li je netko isprobao ove sharkoonove filtere (aluminijske) i jesu li ok?
Imam dva komada i mislim da su naj bolje što se može kupit u našim trgovinama!
Zna netko da li se mogu kupiti filteri za 23cm ventove u RH?
Hvala!
za 23 cm teškjo da ćeš naći
osim da neko kupiš taj filter u metrima (negdje ima kao tkanina da se prodaje al nezz di u nas) i da izrežeš po potrebi
Tema stara kao Grcka, ali eto...
Gdje ima kupiti 120mm filtera (u Zagrebu)?
Links i Feniks...