Meni se čini kao da mi dosta usporava kompjuter... Nisam siguran, ali da li neko ima sličan problem?
Probaj install CCleaner programa pa počisti malo hard od smeća ako ti usporava. Čisto sumnjam da je Avast otkad ga poznam...?
Meni se čini kao da mi dosta usporava kompjuter... Nisam siguran, ali da li neko ima sličan problem?
Probaj install CCleaner programa pa počisti malo hard od smeća ako ti usporava. Čisto sumnjam da je Avast otkad ga poznam...?
...stavljena nova verzija i super je
...imam pitanjce u vezi PUP opcije..po defaultu je isključena, ostaviti tako ili uključiti (čemu zapravo to služi) ?
...zna li tko?
potentially unwanted programs
potencijalno nepoželjni programi..uključi si to ako hoćeš..ako gnjavi možeš ga isključit..
Zadnjih par dana koristim novi Avast i moram reći da sam prezadovoljan, smatram da nije ni bolji a ni gori od komercijalnih AV-a i da pruža sasvim pristojnu razinu zaštite.
U svakom slučaju bolje je imati free Avast nego crackani NOD32 i slično...
Zadnjih par dana koristim novi Avast i moram reći da sam prezadovoljan, smatram da nije ni bolji a ni gori od komercijalnih AV-a i da pruža sasvim pristojnu razinu zaštite.
U svakom slučaju bolje je imati free Avast nego crackani NOD32 i slično...
imam i ja free avast,a ni original nod nije bog zna što
Khhhm imam jedno pitanje, imam Avast Profesional dosao mi je kao antivirusno rijesenje kad sam kupio racunar i imam licencu jos 1600 dana, takodzer kao firewall sam dobio Outpust Pro, e sad da li ce se Avast 4.8 nadogradit na 5.0?Ili ako nece da li serial key sto sam dobio uz ovaj avast ce funkcionisat i na 5.0 ediciji.Ne bih da gubim vec placen program.
Khhhm imam jedno pitanje, imam Avast Profesional dosao mi je kao antivirusno rijesenje kad sam kupio racunar i imam licencu jos 1600 dana, takodzer kao firewall sam dobio Outpust Pro, e sad da li ce se Avast 4.8 nadogradit na 5.0?Ili ako nece da li serial key sto sam dobio uz ovaj avast ce funkcionisat i na 5.0 ediciji.Ne bih da gubim vec placen program.
Avast! 4.8 Professional se automatski nadograđuje na avast! 5 Pro.
Možda je jedino problem što avast! ima licenciranje na 1, 2 ili 3 godine, tako da je ova licenca na 1600 dana malo sumnjiva.
Možda je jedino problem što avast! ima licenciranje na 1, 2 ili 3 godine, tako da je ova licenca na 1600 dana malo sumnjiva.
ma to ti je piratski kod,općepoznat.
Eto tu je test najnovije verzija Avast Free i kak se on uspjesno bori protiv gamadi. Jasno Malware je friski i sa MalwareDomainList na kojoj nemojte isprobavat linkove sami ak ne znate kaj delate i ak imate samo zastitu u vidu klasicnog antivirusa znaci bez HIPS i Sandbox , jer samo antivirus nije dosta za zastitu niti pod razno a to treba uvjek napomenut danas. Ko oce nek prebaci na 720p da se bolje vidi ak komp to moze progutat se razme.
http://www.youtube.com/watch?v=qVxlZOoUhV0
ma to ti je piratski kod,općepoznat.
Ako je piratski onda za to je kriva firma. Ali meni pise da jos vrijedi tacno 1667 dana.
svaka čast avastu,dobro blokira eksplicitne stranice
Eto tu je test najnovije verzija Avast Free i kak se on uspjesno bori protiv gamadi. Jasno Malware je friski i sa MalwareDomainList na kojoj nemojte isprobavat linkove sami ak ne znate kaj delate i ak imate samo zastitu u vidu klasicnog antivirusa znaci bez HIPS i Sandbox , jer samo antivirus nije dosta za zastitu niti pod razno a to treba uvjek napomenut danas. Ko oce nek prebaci na 720p da se bolje vidi ak komp to moze progutat se razme.
http://www.youtube.com/watch?v=qVxlZOoUhV0
..po ovome što se vidi na ovome videu to je ocjena oko četvorke 7 od 1o.....nije loše.......bravo
Meni je Avast s verzije 5.0.396 nadogradio na verziju 5.0.418 ne znam dali i kod drugih i dali je to sad nešto poboljšano ne znam vidječe se!
Preneseno s Avast foruma:
We have just released a new program update to avast 5 (version number 5.0.418). You can go to this update from previous v5 builds by invoking the program update feature from within the avast GUI. Alternatively, you can download a full installer from our website (http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab4) -- please note that the partner sites, such as download.com, may take a day or two to get updated.
Change log (incomplete list):
- stability improvements in the Behavior Shield
- improved compatibility with MBAM Pro (Windows XP)
- improvements in the rootkit scanner
- solved a vulnerability in AavmKer4.sys (Windows 2000/XP only) - special thanks to Tobias Klein
- ProAV + IS: solved a problem with Acrobat hanging when opening pdf files directly from IE
- firewall: low-level packet rules are back in the Expert settings
- improvements in the licensing engine
- new languages: Traditional Chinese, Swedish, Korean, Bulgarian, Hungarian. This makes the current number of supported languages 16
All users of the previous v5 builds are recommended to upgrade.