Pitanje za početnika.

poruka: 5
|
čitano: 771
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
početničko pitanje o Antivirusima

Nisam baš obožavatelj instaliranja antivirusa jer nemam flat rate, a nekakva bi  mi zaštita trebala

Belji se

zanima zato mogu li ja npr. instalirat threatfire za internet security i AVG i bi li to bilo pametno rješenje?

We build then then we break!
2 godine
neaktivan
RE: početničko pitanje o Antivirusima
unknown kaže...

Nisam baš obožavatelj instaliranja antivirusa jer nemam flat rate, a nekakva bi  mi zaštita trebala

Huh? Nije mi jasno kakve veze ima antivirus sa flat-rateom. Ako misliš da virusne definicije (update) troši puno prometa, u krivu si.

unknown kaže...

zanima zato mogu li ja npr. instalirat threatfire za internet security i AVG i bi li to bilo pametno rješenje?

ThreatFire je manje poznati antivirus, a AVG nije baš dobar. Kombiniranje dva antivirusa je još gore.

Stavi COMODO Internet Security za firewall, te avast! ili Aviru kao antivirus.

2 godine
Pitanje za početnika.

Dakle instaliraj si Avast,Aviru ili AVG za antivirus i recimo COMODO personal firewall,te neki antimalware s kojim ćeš povremeno skenirati računalo(spybot ili malwarebytes antimalware).Nikako nemoj instalirati više od jednog antivirusa/firewalla jer će se međusobno kršit i ništa dobro ne može proizaći iz toga.

oko za oko,pasta za zube
3 godine
RE: Pitanje za početnika.
Evo jesam, Avira i Comodo kao firewall nadam se da će radit. :)
Hvala!
We build then then we break!
2 godine
RE: početničko pitanje o Antivirusima
andy0101 kaže...

ThreatFire je manje poznati antivirus, a AVG nije baš dobar. Kombiniranje dva antivirusa je još gore.

Stavi COMODO Internet Security za firewall, te avast! ili Aviru kao antivirus.

Threatfire nije antivirus nego behavior blocker i inače se instalira uz postojeći AV kao dodatna razina zaštite za 0-day malware ako postojeći AV nema BB (sad će Avast, Comodo i Avira uključiti svoje BB module u free verzije)......

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:50 (siketa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice