Zaštita računala na mreži i internetu izdvojena tema

poruka: 46
|
čitano: 18.616
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
RE: Zaštita računala na mreži i internetu
anči kaže...

molim vas početnica sam našla sam u mobilnom malware trace i naslikanu bubu zanima me da li mi je bivši dečko ubacio nekakav špijunski program u mobilni pošto ide u informatičku školu

koji je mobitel u pitanju?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
2 godine
neaktivan
Zaštita računala na mreži i internetu

Zašto nitko ne spominje McAffey AV plus koji sam dobio sa svojim Windowsima 7? Taj av program ima i firewall i spyware protection. Dakle, sve u jednom.

1 0
4 godine

Preporuka: NIKADA Ne Downloadati PUNE VERZIJE ili bespl verzije komercijalnih AV-programa sa Torrenta.Rapidsharea itd...   U 99,9% slucajeva bindani su s virusom ili su "preradjeni" da naude korisniku downloadajuci malware na komp...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
3 godine
xZero kaže...

Preporuka: NIKADA Ne Downloadati PUNE VERZIJE ili bespl verzije komercijalnih AV-programa sa Torrenta.Rapidsharea itd...   U 99,9% slucajeva bindani su s virusom ili su "preradjeni" da naude korisniku downloadajuci malware na komp...

Zato uvijek ici na stranicu od tog proizvoda i mirna dusa..{#}

2 godine
neaktivan
potisni vektor kaže...

Zašto nitko ne spominje McAffey AV plus koji sam dobio sa svojim Windowsima 7? Taj av program ima i firewall i spyware protection. Dakle, sve u jednom.

Itko? Kakav je taj AV prema vašim iskustvima? Zašto ga nitko ne spominje?

Hvala.

4 godine

ha valjda zato jer ga malo tko koristi ovdje,evo par slika,detekcija(solidna) i lažno pozitivni
a njegov firewall ...hmm

detekcija detekcija

lažno pozitivni lažno pozitivni
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 1:14 (seneka).
2 godine
neaktivan
seneka kaže...

ha valjda zato jer ga malo tko koristi ovdje,evo par slika,detekcija(solidna) i lažno pozitivni
a njegov firewall ...hmm

Zato i pitam zašto ga ovdje malo tko koristi, a dođe u paketu s predinstaliranim windows 7 te je vrlo solidan AV. Osim što je pretjerano paranoidan pa vrišti čim ugleda nešto sumnjivo :D

Lažno pozitivni signali i ne trebaju biti loša stvar ako je detekcija dobra.

2 godine
neaktivan

ovako imam OGROMAN problem... windows 7 mi je poceo stekati zbog nekih virusa ,za koje znam da su virusi a nemogu ih izbrisati... antivirusni porgrami su ubiti virusi

npr spynomore i prevx3.0,(ali imaih jos npr malwarebyte)

TA 2 NEMREM IZBRISATI!

odem na control panel i  unistall i pise da nemam administartivno dopustene da obrisem taj program.... onda skinem sa njihove starnice force unistall i dalje nece ( nakon reseta kompa kao sto i pise... )

HELP!

komp mi uzasno zbog tog steka ,a do prie par dana uopce nie!

imam windows7 ultimate-64 bit,6Gb RAMa i 3.06 Ghz procesor

HELP!!

hvala!

p.s. osim tog imam i AVAST koi mi u zadnje vrijeme nis ne pomaze : (

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:14 (mojsije1234).
3 godine
Re: Zaštita računala na mreži i internetu
mojsije1234 kaže...

ovako imam OGROMAN problem... windows 7 mi je poceo stekati zbog nekih virusa ,za koje znam da su virusi a nemogu ih izbrisati... antivirusni porgrami su ubiti virusi

npr spynomore i prevx3.0,(ali imaih jos npr malwarebyte)

TA 2 NEMREM IZBRISATI!

odem na control panel i  unistall i pise da nemam administartivno dopustene da obrisem taj program.... onda skinem sa njihove starnice force unistall i dalje nece ( nakon reseta kompa kao sto i pise... )

HELP!

komp mi uzasno zbog tog steka ,a do prie par dana uopce nie!

imam windows7 ultimate-64 bit,6Gb RAMa i 3.06 Ghz procesor

HELP!!

hvala!

Kod tebe je očito neki drugi problem s kompjuterom a da su ovi što si naveo virusi to sigurno nisu ako si skinuo s legalnih i pravih stranica,a ako nisi onda oni samo izgledaju kao pravi pa ti stvaraju problem.,te se nedaju ni deinstalirati{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
2 godine
neaktivan

nisam skino s sluzbenih stranica.... neg ovak s nekih sa strane... tipa pirate bay....

3 godine
mojsije1234 kaže...

nisam skino s sluzbenih stranica.... neg ovak s nekih sa strane... tipa pirate bay....

Da to sam odmah i pomslio da si skinuo zato ti se i događa to.Ubiti to su rogu antivirusi,tj glume da su pravi ali nisu.Sad trebalo bi vidjeti ima i za to ljeka i to se da riješiti sve zavisi što imaš tj što si od toga instalirao.{#}

http://slikaricaliky.weebly.com/
3 godine
mojsije1234 kaže...

Optimalno je da samo jedan real-time AV radi u pozadini, a ti ih imaš nekoliko + rogue programi. Nije niti čudno da ti je računalo usporeno. Skini Malwarebytes s ove stranice te skeniraj njime. Kada izbaci log, kopiraj ga ovdje u poruku da vidimo s čime imamo posla.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
5 godina
mojsije1234 kaže...

A da probas napravit scan sa Avastom prije nego se Windowsi pokrenu?

Evo ti slika:

...kliknes na "Vremenski rasporedi sada" i onda restartas komp

Također napravi i ono sto su ti kolege savjetovale + skini si HitmanPro (x64bit) i pokreni ga u tzv. Breach Modu (drzi pritisnutu tipku CTRL i dvoklikni na HitmanPro).

Mozes skinuti i HijackThis i napravi scan sa njim (slika):

...kad ti izbaci LOG kopiraj ga i zalijepi ga u post.

http://av-gurus.blogspot.com/
3 godine

Evo jedno vrlo korisno i informativno predavanje o virusima i svim vrstama napasti. Ima svega od početaka virusa, do toga tko ih radi, zašto se rade i kako rade.

Mikko Hypponen: Fighting viruses, defending the net

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 0:25 (nidjo123).
20 mjeseci

! {#}

”Learn how to protect your wireless network, by first learning how to break it.”
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 22:05 (Stux).
15 mjeseci
neaktivan

Pozdrav svima

Forum je vise nego impresivan, covjek da se izgubi koliko ima zanimljivih tema

Za pocetak prvo od milion pitanja koja bi mogla pasti na pamet

Koji je najbolji firewall protiv online trackinga, prvenstveno googla i facebooka ali i sire? Posto je tema najaktuelnija ovih dana

Ono sto je cudno je da google u svom mailu pod dashboard opcijom ima cak i IMEI mobilnog aparata sa android op koji je uvezan sa googlom

Pitanje je vezano za PC naravno, os WIN 7 ili XP Pro

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 21:45 (weber).

0 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice