8. razred izbor slogana za kraj i ostalo

poruka: 25
|
čitano: 17.931
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
8. razred izbor slogana za kraj iostalo

predsjednica sam razreda i trebala bih organizirati tiskanje majica, poklon za razrednicu i neku vrstu zadnje zabave. nemam blage kaj da napravim jer neznamo što će nam pisat na majici, a do sad su svi prijedlozi bili glupi i ni jedan nije imao 50% glasova učenika iz razreda. neki od njih: "nek nas j** dok nas nebu" ili "napokon smo svršili" , "jbg nismo se dogovorili"  no ni jednim nisu bili zadovoljni a ni meni se ne sviđaju. još veći problem je to što nam je razrednica časna i nebi smijeli imat neki vulgaran natpis, ali je ona dozvolila tako nešto. jedini koji je potakao neko zanimanje bio je naptijed: "bez sponzora" iza: nogometni teren i imena učenika u dvije protivničke ekipe poslagana u postavi i časna kao trener. molim pomoć ili neke prijedloge?!

3 godine

Idemo odmah...

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:31 (The Man).
2 godine
protjeran

Časna razrednica, samo je jedno gore, mom drugu razrednica sva zamotana (nikad joj lica vidjeli nisu).

Ja bih ovaj natpis:

Raze the world.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
3 godine

Šta fali ovome?

Idemo odmah...

2 godine
neaktivan

naša razrednica iako je časna stvarno nam mnogo toga dozvoljava i rekla je da želi obuči majicu za zadnji dan no pod uvijetom da ne pišu prostote. zovemo ju betmen pa su neki rekli da bi moglo pisat " betmen i 8.a" ali to će pisat iza ako neće bit ovog nogometnog terena

3 godine

D.O.O.- Dobrovoljno Odlazimo Odavde

razred, škola, "i ova utakmica je završena"
iza je nadimak i br u imeniku..

Znam kako ti je i meni treba slogan za majce, a one koje sam dao(pošto su mene za to zaposlili) nisu im sve toliko sviđali, ovo je što sam po netu našao, ako nađem još nešto zanimljivo postam.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
RE: 8. razred izbor slogana za kraj iostalo
Nina f1 kaže...

naša razrednica iako je časna stvarno nam mnogo toga dozvoljava i rekla je da želi obuči majicu za zadnji dan no pod uvijetom da ne pišu prostote. zovemo ju betmen pa su neki rekli da bi moglo pisat " betmen i 8.a" ali to će pisat iza ako neće bit ovog nogometnog terena

Nemojte stavljati betmen,jer je po meni to provokacija.Ali ako raska zna za to i ne smeta ju samo naprijed.Imate još vremena do kraja škole da vi nešto zajedno smislite.Meni je glupo uzimati tuđe ideje s interneta,jer onda to što će vam pisati na majici nije vaše,nema onaj dašak "intimnosti".

alrighty then
2 godine
neaktivan

ma naravno da časna zna da ju zovemo betmen i njoj se ta ideja najviše sviđala, ali je problem što je nas puno u razredu i svatko ima ideju, a prijedlog ne prolazi ako za njega ne glasuje 50-60% učenika u razredu, a to je 15-17 učenika. prijedloga je puno i neki su stvarno dobri, ali ja ne mogu odlučiti već svi zajedno. ovo su neki možda nekom pomognu: "neka pati koga smeta najluđi smo razred svijeta" "ako mislite da nem se nešto dogodilo ne plačite od sreće jer razred poput nas nikad umrijeti neće" "mi smo generacije u recesiji, nemamo love za štampanje" "8.a za taksi nema prebijenih parica pa napravi neko sranje da ga kući vozi marica" "FBI-fala Bogu idemo" ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 10:10 (Nina f1).
3 godine
Svi su bezveze. Stavite si na majice NESLOŽNA BALAVURDIJA i to će biti u potpunosti istinit natpis...
2 godine
Nina f1 kaže...

"mi smo generacije u recesiji, nemamo love za štampanje"

Ovo je preedobra ideja...Namigiva

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
3 godine
Ne. Glupa je, jer natpis sam sebe pobija.
2 godine

Baš zato...

Ideja je super....

I treba bit zaj**ancija za kraj..

EDIT: Neka onda napišu rukom..=)

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 11:38 (DamageHigh).
2 godine
protjeran

Prava raja nema sata bez belaja :D Malo turcizma ali nije loše.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
2 godine
neaktivan

ove su ok al njih to drži dva dana i postane im glupo... oko toga nikak da se dogovorimo a inače smo složan razred

3 godine

Da se nadovežem na temu,mi imamo:"ovo je majica s 5 zvjezdica.Boli nas ***** što vi mislite da imate bolje".Meni sasvim bezveze ali neka,nosit ću je samo kad se budemo slikali.Ja bi rađe da imamo neku pjesmu nego to sranje,ljudi će pomislit da ***** znači quracViče

Fućkaj ga!
3 godine
RE: 8. razred izbor slogana za kraj i ostalo
Tomislav95 kaže...

Da se nadovežem na temu,mi imamo:"ovo je majica s 5 zvjezdica.Boli nas ***** što vi mislite da imate bolje".Meni sasvim bezveze ali neka,nosit ću je samo kad se budemo slikali.Ja bi rađe da imamo neku pjesmu nego to sranje,ljudi će pomislit da ***** znači quracViče

Pa koliko sam ja skužio i znači.

3 godine
xxxxx kaže...
Tomislav95 kaže...

Pa koliko sam ja skužio i znači.

Kažu mi ove "glavne" da može bit i briga.Ja sam rekao da ne želim imat posla s tim...

Fućkaj ga!
3 godine

Da ali kada nešto prekrivaš zvjezdicama to znači da riječ nije baš pristojna.

3 godine
xxxxx kaže...

Da ali kada nešto prekrivaš zvjezdicama to znači da riječ nije baš pristojna.

Znam!A i razrednica je rekla da sami napravimo,samo da ne bude nepristojno.A ja pitam:Pa kaj ovo nije nepristojno?Kažu one da nije!A ustvari čime se ja zamaramIzlanuo se

Fućkaj ga!
2 godine

Ma šta te briga..

Btw. o kakvim majicama vi pričate??

Mi nismo ništa niti počeli niti išta znamo da treba..:P

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
2 godine
protjeran

Đeste pi**ke stigo srednjoškolacSmijeh

Ovako napomenuo bih da kod slogana pazite na č,ć ije-je jer je sramotno vidjeti nekoga srednjoškolca koji je nepismen Šutim

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
2 godine

Skinite majice i na leđa napišite korektorom "Nemam majicu"

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
2 godine

Ideja ti je fantastična (više od pola našeg razreda čini ljepši spol)...=)=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 18:58 (DamageHigh).
3 godine
Daniman123 kaže...

Đeste pi**ke stigo srednjoškolacSmijeh

Ovako napomenuo bih da kod slogana pazite na č,ć ije-je jer je sramotno vidjeti nekoga srednjoškolca koji je nepismen Šutim

ova mi je najjaca, moramo ovo imat :D

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
2 godine
protjeran

Sada sam se sjetio frend mi je pričao da su oni imali majc neakve na kojima je pisalo ''škola je kao prostitutka svi u nju ulaze a niko je nevoli'' žešći slogan

Mi smo svrsili,a vi se je.bite. isto lud Smijeh

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice