Ah ta škola...

poruka: 11.763
|
čitano: 414.562
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Ah ta škola...
cuspajz kaže...

Loret, Španjolska {#}

sad sam treći razred, idemo ovo ljeto (kraj 8. mjeseca)

kod nas ne idu maturanti vec se ide u 3. razredu zbog drzavne mature...

btw. kolko placate Lloret 8. mjesec?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
4 godine

Mi idemo Munchen-Prag za 3100.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
2 godine
Ah ta škola...

3695

LoL NordicEU : Heineken01
3 godine
rebelsy kaže...
cuspajz kaže...

Loret, Španjolska {#}

Oko 4500. Tamo avionom nazad busom, 8-9 dana sveukupno sa putom

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
3 godine
emerik kaže...

Iz čega je probna matura?

Hrvatski

2 godine
cuspajz kaže...
rebelsy kaže...
cuspajz kaže...

Loret, Španjolska {#}

Oko 4500. Tamo avionom nazad busom, 8-9 dana sveukupno sa putom

mi tamo busom preko francuske nazad avionom

LoL NordicEU : Heineken01
4 godine
neaktivan
Ah ta škola...

Priglup školski sustav i smeće na koje gubim većinu svog vremena. I još što trebam gledati nesposobne i prestare profesore, ili one nadobudne mlade, a svi su bas blentavi i zatupljeni. Navodno ce smanjit broj predmeta na 7, ali tko zna kada ce to bit ako se uopce probije taj prijedlog.

3 godine
SOS kaže...

Priglup školski sustav i smeće na koje gubim većinu svog vremena. I još što trebam gledati nesposobne i prestare profesore, ili one nadobudne mlade, a svi su bas blentavi i zatupljeni. Navodno ce smanjit broj predmeta na 7, ali tko zna kada ce to bit ako se uopce probije taj prijedlog.

ma to o smanjenju broja predmeta se priča još od kad sam ja išo u osnovnu...

2 godine
SOS kaže...

a koji bi to bili?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
3 godine
SOS kaže...

Latinski, glazbeni, povijest, likovni...

@Zelenbic

pa trebali bi imati samo one "osnovne" predmete; hrvatski, matematika, tjelesni, strani jezik... nemogu se sjetit sad koji jos

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 21:40 (Ferritin).
4 godine
neaktivan
Ferritin kaže...

Haha ja sam klasična pa ne bih dirao latinski niti starogrčki :D. Ne znam točno koji bi bili predmeti obavezni, ali bi u svakom slučaju bilo puuno bolje nego ovo smeće sada. A ovi svi ostali bi bili izborni, vjerojatno bi se i neki spojili (kemija, fizika, biologija..)

Meni bi bilo draže da mi sam zadaju rok nekakav i da mi daju papire koje trebam obaviti i onda bi to sam sve napravio puno bolje neg slušajući glupeke u školi, i sam bi se pojavio na ispitu.

A i ova moderna vremena stavljaju upitnost na školstvo jer se sve može i brže i lakše naći na internetu, ako se provjereno gleda na kvalitetnim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 21:44 (SOS).
2 godine
Ferritin kaže...
SOS kaže...

A vjeronauk planiraju ostaviti ? bolesno.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
3 godine
Ah ta škola...

Mi idemo u Lloret (+Barcelona, Gerona) za 3050kn (6. mjesec), busom do Livorna pa brodom do Barcelone, nazad busom ...

+ imamo osigurane sve ulaznice (muzeji, disko, stadion itd.)

^^

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:23 (rebelsy).
3 godine
@keops

Kao 'osnovni' predmet?
Jaaako malo vjerojatno.
I am Sinistar. I hunger!
2 godine
SOS kaže...
Ferritin kaže...

Haha ja sam klasična pa ne bih dirao latinski niti starogrčki :D. Ne znam točno koji bi bili predmeti obavezni, ali bi u svakom slučaju bilo puuno bolje nego ovo smeće sada. A ovi svi ostali bi bili izborni, vjerojatno bi se i neki spojili (kemija, fizika, biologija..)

Meni bi bilo draže da mi sam zadaju rok nekakav i da mi daju papire koje trebam obaviti i onda bi to sam sve napravio puno bolje neg slušajući glupeke u školi, i sam bi se pojavio na ispitu.

A i ova moderna vremena stavljaju upitnost na školstvo jer se sve može i brže i lakše naći na internetu, ako se provjereno gleda na kvalitetnim stranicama.

Možeš tio naućit na netu sam oej veći problem što nečeš meni je lakše kada prof. objašnjava je da neki neznaju to radit pa sam vrte prezentacije itd. ali ipak bolje shvatim makara ti mislim da nista nisi naucio kasnije shvatiš da jesi.

Keops kaže...
Ferritin kaže...
SOS kaže...

On je već izborni...

EDIT:a da ide 7 predmeta ja bi ostavio ovako:Hrv,mat,eng,fiz,pov,kem ostalo pod izborne

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:30 (zelenbic).
2 godine
Ah ta škola...

Supeeer, bit ćemo ko glupi ameri.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
2 godine
Keops kaže...

pa ajd ti zaberi 7 predmeta [za osnovnu]

3 godine
Ah ta škola...

Daj pa eto ameri su glupi, ali ja bi sad radije bio amer nego hrvat, naše obrazovanje je jednostavno pre opširno, doslovno svi smo jack of all trades, bolje je naučit osnove iz svakog predmeta u osnovnoj i onda se striktno u srednjoj posvetit onomu što nam je najzanimljivije (od predmeta) i na kraju izabrat struku sa faksom.

LoL acc THCJoshi
4 godine
Ah ta škola...

fino je imati opće znanje, ali ovo naše je jako opširno.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
4 godine

Nevjerujem da ga planiraju ostaviti uz micanje gore na vedenih, to bi već bilo previše.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
Ah ta škola...

Kao što je netko prije mene rekao... Ja bih ostavio u osnovnoj sve predmete, da se vidi šta te zanima, a u srednjoj onda udri po predmetima koji te zanimaju/pkoji su potrebni za daljnje obrazovanje.

I isto tako ovo slažem se da profesori ne znaju objasnit ili je nemir u razredu/ne zainteresirani su. Pa se onda proces usporuje i uglavnom 90% stvari se nauči doma, a u školu se ide jer se mora.

thuglife kaže...

Nevjerujem da ga planiraju ostaviti uz micanje gore na vedenih, to bi već bilo previše.

Vjeronauk nikad nece biti obavezan predmet. Ali ovo nije totalo micanje tih predmeta, nego se ostavlja na izbor učeniku dali ga želi pohađati ili ne.

Keops kaže...

Super ako mislis zaradjivat za zivot po kvizovima.
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 0:18 (Ferritin).
4 godine
Ah ta škola...

Da, ali se onda tu gubi svrha samoga učitelja, barem toga pojednog koji nije u stanju prenijeti znanje na učenika ( na ovaj ili onaj način, nebitno ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
4 godine
Ah ta škola...

Ova moja škola je za po{#}dit....

Znamo da imamo radnu subotu, OK doći će većina pa će biti nastave, sve super, sve 5. Sve ide baš kako sam planirao. kad ops, jutros (dobro ste pročitali JUTROS ) čujemo da će se nastava odvijati potpuno drugačije. Umjesto da smo ujutro na nastavi još i u subotu, oni nam javljaju da smo popodne (ponavljam: trebamo biti PRIJEPODNE, ali su nam neki tamo šugavi k{#}ni ubacili nastavu POSLIJEPODNE {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#})

Sad neće bit skoro nikog na nastavi jer će morati mijenjati planove ili će markati (raska je obećala da će taj dan biti opravdan, što je prednost Bogu hvala)...

Pa j{#}m ti m{#}r šugavu i Ruđeru i k{#}ma iz nbrijane B smjene... Dao Bog da svi popadali zbog toga p{#}{#}{#}{#} ima materina...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
4 godine
Ah ta škola...

što se zivciras nemoj doc i gotovo.

16 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

Jbt,nastavnik citao ocjene iz tehnickog...Mozda tjedan-dva prije polugodista...I cita meni:5,5,4,5 bit ce 3!!!!!Ja pop{#}zdio zbog njega mi prosjek 3.8 a mogao sam s 5 proc -.-''

XxElectroFuckerxX
3 godine
Ah ta škola...

Ili lažeš ili ste svi nesposobni. Pa majke ti mile uzmi dnevnik do razrednice, ravnatelja, pedagoginje, defektologinje koga već riješi to a ne čulu u kutu i glasa ne ispustit. Da je meni tako ja bi cijelu školu prevrnio prije nego će mi neko takvo nešto napravit. I sad ćeš ti napisat da si ti to sve napravio bla bla.

LoL acc THCJoshi
16 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

Taj lik ima 60+ godina,najstarij u skoli i niko nista mu nemore,reces razrednici,a ona kaze da se ona svadjat nece jer je on i nju ucio te da on ima razloge...

XxElectroFuckerxX
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 15:36 (Electricman :)).
3 godine
Electricman :) kaže...

Taj lik ima 60+ godina,najstarij u skoli i niko nista mu nemore,reces razrednici,a ona kaze da se ona svadjat nece jer je on i nju ucio te da on ima razloge...

Sumnjam da bi ijedna osoba tako lako presla preko toga?! Ili je tvoja profesorica stvarno bezobrazna ili lažeš. Ako si se žalio razrednici, a ona ništa, onda se žali ravnatelju i pedagogici. Najbolje bi bilo da tvoji roditelji porazgovaraju sa razrednicom isl.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
16 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

Ma nije to samo meni,cijela skola se zali,al nitko nista...

XxElectroFuckerxX
4 godine
neaktivan
Ah ta škola...

Klasicna gimnazija ima svaku drugu subotu skolu hehelo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice