Ah ta škola...

poruka: 11.763
|
čitano: 412.991
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 mjeseci
protjeran
Re: Ah ta škola...
8ax kaže...
Ghettoblaster :) kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Idem i 1. razrad gimnazije i trebamo nacrtati mejozu  iz biologije. Sve u bojama, ne znem sta je vazno i kao to treba, ako ima netko tko ide   u gimnaziju ili sliku od prosla godine neka posla, molim.   To mi treba za sutra!!! Hvala:)

Šta je to? x__O

Rođen 1989?

Naaaravno...

1. srednje,al promakne koji sat jbg :D

13 mjeseci
Ah ta škola...

Pa kreni od pocetka do kraja... sve kromosone nacrtaj, centromere i te sheme... ne znam sta ti tu nije jasno 

0 0
3 godine
Ah ta škola...

Jesu li kod ikoga spajali ponedljak. Kod mene se ne ide samo danas.

Ne idete:

15 Samo danas(utorak).
28 Jučer i danas.
1 Jučer, danas i sutra.
Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 8:46 (captain_soap_McTawish).
3 godine
Ah ta škola...

ljudi slomio sam zglob, zanima me koliko novaca mogu očekivati od osiguranja ?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 18:57 (cuspajz).
4 godine
captain_soap_McTawish kaže...

Jesu li kod ikoga spajali ponedljak. Kod mene se ne ide samo danas.

Ne idete:

Kod mene su spajali, ali je došlo do nadoknade jednu subotu.

~
3 godine
cuspajz kaže...

Oko 700 kn.

Svi smo mi Mentalist.
4 godine
cuspajz kaže...

Moj frend je dobio 1400 kuna kad mu je na utakmici netko porezao kožu ispod koljena.Tak da vjerojatno oko 2000.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
12 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

1400 kn zbog oziljka??Hihihi bye,bye :)

3 godine
Ah ta škola...

Uh dobri ste, u moje vrijeme je osiguranje očigledno bilo puno škrtije {#}

Svi smo mi Mentalist.
2 godine
neaktivan
Ah ta škola...

još 46 dana do kraja škole :)

Avenged Sevenfold foREVer!
2 godine
Ah ta škola...

jesam li jedini koji mrzi povijest? jaooo..pa ranioo bi se kad se sjetim povijesti da moram uciti, i jos radnu...omfg..boze daj mi snage

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
4 godine

Welcome to the club!Hating history since the 7th grade;)

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
3 godine
Dosadna je povijest, sad radimo Gradjanski rat.
Jedva cekam da pocnemo radit Staljina i 2. svj. rat...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
4 godine
emerik kaže...
cuspajz kaže...

Moj frend je dobio 1400 kuna kad mu je na utakmici netko porezao kožu ispod koljena.Tak da vjerojatno oko 2000.

ja sam potrgo kljucnu kost i nista mi nisu htjeli dat, onda sam potrgo prst opet mi nista nisu htjeli dat, onda me lik pogodio kamenom u glavu i imo sam 4 cm otvorenu glavu( arkada) i naravno opet nista nisu htjeli dat. ocito da su mene zesce shebali.

2 godine
neaktivan
8ax kaže...
Dosadna je povijest, sad radimo Gradjanski rat.
Jedva cekam da pocnemo radit Staljina i 2. svj. rat...

drugi svjetski rat je jedino što volim iz povijesti.

inače na povijesti spavam i ona je toliko dosadna da se to ne može opisat

3 godine
Ah ta škola...

Ja sam dobio 700 za iščašeno rame, ali drugi put kad sam iščašio sam bio toliko u šoku da se nisam ni sjetio pitati.

Svi smo mi Mentalist.
4 godine
Ah ta škola...

mislim da je domovinski rat puno zanimljiviji za ucit nego drugi svjetski, pogotovo zbog nacina borbe nasih vojnika uspoređujuci broj srpske pjesadije( oko 60000) i nase( jedno 10 puta manje). to bi se trebalo ucit svugdje u svijetu a u nekim drzavama se ni ne spominje taj rat dok mi moramo ucit sve americke ratove za koje bi nas trebao bolit ku*ac jer i njih boli za nas. 

2 godine
neaktivan
mar123 kaže...

mislim da je domovinski rat puno zanimljiviji za ucit nego drugi svjetski, pogotovo zbog nacina borbe nasih vojnika uspoređujuci broj srpske pjesadije( oko 60000) i nase( jedno 10 puta manje). to bi se trebalo ucit svugdje u svijetu a u nekim drzavama se ni ne spominje taj rat dok mi moramo ucit sve americke ratove za koje bi nas trebao bolit ku*ac jer i njih boli za nas. 

slažem se sa tebom.posebno je to danas bitno jer nas uče pogriješno.srećom meni je stari bio u 4. gardijskoj i prošao je sve i svašta pa mi je ispričao svaki detalj domovinskog rata.

2 godine
mar123 kaže...

I još su ga budale stavile na kraj udžbenika nama je prof rekao da ga mozda necemo ni stici obradit iance ja volim povijest osim kada se uci umjetnost i ti stilovi i gluposti btw ak ste 8. raz. na kojem ste poglavju? mi smo na dekolonizaciji

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
3 godine
Ah ta škola...

A gdje bi ga stavili? Zar nije logično da gradivo iz povijesti učiš prema redoslijedu događaja? I kod drugih predmeta gradivo obrađuješ sistematski, od jednostavnijeg prema kompliciranijem. Zamisli da iz matematike prvo obradite s profesorom imaginarne brojeve, pa onda cijele, pa skočite potom do realnih, pa se vratite na prirodne. 
E sad druga je stvar da je sustav i plan u qrcu, pa se neko gradivo ne stigne obraditi. Jednostavno je premalo vremena u satnici za pojedine predmete i njihov opseg. 

12 mjeseci
protjeran
strbi kaže...

jesam li jedini koji mrzi povijest? jaooo..pa ranioo bi se kad se sjetim povijesti da moram uciti, i jos radnu...omfg..boze daj mi snage

Radnu nisam rijesio od prve lekcije :)) Jedva 3 izvlacim :D

2 godine
mystik kaže...

A gdje bi ga stavili? Zar nije logično da gradivo iz povijesti učiš prema redoslijedu događaja? I kod drugih predmeta gradivo obrađuješ sistematski, od jednostavnijeg prema kompliciranijem. Zamisli da iz matematike prvo obradite s profesorom imaginarne brojeve, pa onda cijele, pa skočite potom do realnih, pa se vratite na prirodne. 
E sad druga je stvar da je sustav i plan u qrcu, pa se neko gradivo ne stigne obraditi. Jednostavno je premalo vremena u satnici za pojedine predmete i njihov opseg. 

Znam da je logičnije no ipak mislim da bi se ta lekcija trebala obaveno obradit.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
2 godine
cod4gamer kaže...

srećom meni je stari bio u 4. gardijskoj

WTF dude ?!

možda skužiš jednog dana.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 22:29 (Keops).
12 mjeseci
protjeran
Keops kaže...
cod4gamer kaže...

WTF dude ?!

Pa govori mu o ratu valjd...

2 godine
neaktivan
Keops kaže...
cod4gamer kaže...

WTF dude ?!

eto vidiš koliko si glup i neinformiran o domovinskom ratu.

Četvrta gardijska brigada Pauci je bila udarna brigada u domovinskom ratu ako nisi znao.

2 godine
cod4gamer kaže...
Keops kaže...
cod4gamer kaže...

WTF dude ?!

eto vidiš koliko si glup

:O

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
2 godine
neaktivan
Keops kaže...
cod4gamer kaže...
Keops kaže...
cod4gamer kaže...

WTF dude ?!

eto vidiš koliko si glup

:O

sramota da su ljudi dali svoju mladost i živote da bi ti nakon 16 godina rata čudio se imenu Četvrta gardijska brigada

19 mjeseci
cuspajz kaže...

0 drzava nema para

Allen
5 godina
moderator
Ah ta škola...

Baš sam lijepo podijelio žutanjke. Al imam ih još, tako da oni koji ih baš žele neće biti zakinuti.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 mjeseci
Ah ta škola...

Ovaj mjesec  12 testova, 12!! I još sve ispituju, nema treninga, nema izlaska, samo učenje-.- a 6. mjese ispravljanje:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice