I to ne znaš pretvoriti?Eksplicitna je ako ti je oblika y=a*x +b,a implicitna oblika A*x+B*y+C=0.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Kakve medjukorake, prebaci sve na drugu stranu osim nepoznanice.
Ako dobiješ recimo 2y=x+5, onda podijeliš sve sa 2
Nemože biti, ni definitivno se negdje zabunila.
Zna netko sto sve treba kada se prelazi u drugu skolu?I kada je rok za prijavu za taj prijelaz?
kako mislis drugu skolu, drugi smjer ili samo promjena lokacije a ista skola?
kako mislis drugu skolu, drugi smjer ili samo promjena lokacije a ista skola?
Promjenio bi skolu,isti smjer,ista lokacija,ali samo druga skola.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Pod ista lokacija mislio sam isti grad.Znaci isti grad,isti smjer,samo druga skola.
Mama bi da joj se kći ne potegne do 35., a onda izrodi dvoje djece i dobro se uda. :D
Iskreno, ne vidim razliku između ovoga i pušenja u WCu tokom nastave.
Eh kad se sjetim tih dana ...:D
Dok si dežurao pred WC-om? 
nvm
Ljudi kako idu ocjene?
Ja imam većih problema sa ocjenama i ovo skraćenje satova zbog mature mi smeta, oduzeli su mi par dana već u kojima sam sve mogao ispraviti.
zasad su dobro, ima nekih jedinica za ispravit al nista sto bi rusilo, problem je sto pisemo jos 5-6 testova a 2 su iz biologije i kemije, iz kojih mi je 2 top ocjena.
EDIT: i da definitivno jos premalo dana imamo, ja bi produzio skolu jos bar 10 dana i onda bi bilo sve super. oni koji rade taj skolski program trebaju napravit da se ispucaju svi potrebni sati za predmete tjedan ili dva prije kraja skolske godine i onda da ta dva tjedna sluze za popravljanje ili ispravljanje ocjena, jel ovo sad je uzas, pa pismo zadnji tjedan test jer nismo stigli sve obradit do sad.
Da, i ja bih rado da imamo još tjedan dana. Nije da volim školu, nego trebam još vremena.
Prošli tjedan smo trebali ispravljat HJ ali nismo, a imam dvije jedinice iz njega + još dvije iz dva predmeta, svaki po jedan. Što je još gore, imamo tri ispita ovaj tjedan. Nadam se da ćemo uspjeti ;) Ajde, sutra imam od 12 školu pa barem mogu ujutro još učiti.
Jedno geografsko pitanje.
Što je revitalizacija?
Jedno geografsko pitanje.
Što je revitalizacija?
Hvala kralju, puno si mi pomogo. 
Ne ozbiljno, ako netko zna, hitno mi je.
Ukidaju se ocjene na polugodišu 
Toliko mogućnosti za napredak u školstvu a oni se odluče na ovu glupost. Do sad sam uvijek prvo polugodište slabije učio, jer sam znao da ću podić ocjene u drugom polugodište. Prošli razred sam prosjek sa polugodišta podigao za 0,5.
A sad kad budu zaključivali gledat će ocjene sa početka godine
to je odlicno, uvijek u prvom imam bolje ocjene i gamad nikad to ne gleda, ako ti zakljucuju ocjene za godinu mislim da treba gledat i ono sto si radio i prva 4 mjeseca a ne to ko da nisi ni bio.
Što je i logično budući da bi ocjene na kraju godine trebale bit rezultat znanja i rada tijekom cijele godine. Nije glupost uopće.
Ma dođe ti na isto, i ovako ćeš jednako podizati, samo uz jedan papir manje.
Što je i logično budući da bi ocjene na kraju godine trebale bit rezultat znanja i rada tijekom cijele godine. Nije glupost uopće.
Je logično, ali ovo do sada je bilo puno bolje. Do sada nisam prvo pougodište morao toliko učit...
Prije sam govorio: koga j*ebe, polugodište je. A sad više neće tako bit.
hej ljudi,koliko se minimalno vremena(dana) prije testa treba najavit test?
Nama je profesor iz TC-a rekao u ponedjeljak za test u cetvrtak...jel moze to tak?
hvala unaprijed