hej ljudi,koliko se minimalno vremena(dana) prije testa treba najavit test?
Nama je profesor iz TC-a rekao u ponedjeljak za test u cetvrtak...jel moze to tak?
hvala unaprijed
Dva tjedna.
hej ljudi,koliko se minimalno vremena(dana) prije testa treba najavit test?
Nama je profesor iz TC-a rekao u ponedjeljak za test u cetvrtak...jel moze to tak?
hvala unaprijed
Dva tjedna.
Kakva dva tjedna, tako bi možda trebalo biti, al meni je većina testova najavljena tjedan dana prije.
Al ipak mi se čini malo od pon do čet.
Dns test iz hrvatskog i lektira :(
Kakva dva tjedna, tako bi možda trebalo biti, al meni je većina testova najavljena tjedan dana prije.
Al ipak mi se čini malo od pon do čet.
Dva tjedna su po pravilniku, tako su nam rekli, vejrojatno ga opale na neku oglasnu ploču ili tako nešto.
Nešt me zanima iz hrvatskog:
Dodaj točku, zarez, upitnik, uskličnik, navodnike... gdje je potrebno.
Mario je isključio računalo Za danas je dosta igre
Koje je sad ispravno: Mario je isključio računalo. Za danas je dosta igre. ili Mario je isključio računalo:"Za danas je dosta igre."
To ovisi. Obje rečenice su točne. Prva je točna ako pripovjedač kaže da je dosta igre a druga je točna ako Mario kaže da je dosta igre.
Koje je sad ispravno: Mario je isključio računalo. Za danas je dosta igre. ili Mario je isključio računalo:"Za danas je dosta igre."
Točna je 1.
Druga ni nema smisla jer negdje se ne kaže da je Mario to rekao, a i ružno zvuči. 
Točna je 1.
Druga ni nema smisla jer negdje se ne kaže da je Mario to rekao, a i ružno zvuči. 
I ja sam u testu napisao prvu,a učiteljica kaže da je druga, nema vidljivih naznaka da je Mario ili neka druga osoba to rekla.Ovako izgleda kao da je pripovjedač rekao obje rečenice. Ugl. obje su točne i morala bi priznati obje ili izbaciti to pitanje.
Edit: Sad mi treba pismena potvrda nekog profesora da je prva točna 
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Pa zato pitaj uvijek na šta se odnosi pitanje. Glupi profesori i kasni ispiti.
Ja se sad mučim sa pitanjima iz Čitanke 3. Djela: Camao i Đuka Begović. Jednostavno mi neide ta književnost, sad po netu tražim. Ima možda netko? :D
Danas dobia peticu iz zemljopisa, pa možda nešto bude i od trice.
Sutra matka i vjeronauk, a u ponedjeljak biologija.
Ja do kraja imam ukupno 9 ispita i odgovaranja 
pa moras naucit koje su koje.
Ja samo sa fizikom muku mucim.Lako to da ja to ne shvacam,nego mene profesor doslovce zeza.Ispravljao sam ispit i na ispravku sam ostao malo jer su bila doslovce 2 zadatka za rjesit,a ostalih 8 je bilo teorija.U teoriji sam imao tekst od 10 recenica o tome kako su ljudi dosli na svemir i onda pitanje koje nije bilo vezano uz taj tekst.
Dalje,zaokruzim tocan odgovor i prekrizi zadatak i napise nisi objasnio,a nije se skoro pa nista bilo za objasnit.(npr. islo je ovako ,dobio sam broj:103 i morao sam napisat koliko iznosi,te koliko je to kila i mega).
I sto je najgore,cijelu godinu se mucim da prodjem latinski i sad ta fizika odjedanput izroni.Imam dva tjedna do kraja,sljedeci tjedan imam 1 sat,a zadnji tjedan 2 sata.1. sat dobivam ispit,a sljedeci ga vjerovatno ispravljam.Ostale ocjene 3 i 4.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Onaj osjećaj kada te profesorica pohvali da si najbolje odradio seminarski rad u svim 3 razredima :D (Predmet digitalna tehnika, ocjena 5)
iduci tjedan je praznik u cetvrtak, oce to spojiti sa petkom?
iduci tjedan je praznik u cetvrtak, oce to spojiti sa petkom?
nama spajaju, ali moramo ići ovu subotu popodne.
nasa skola ima politiku ne spajanja nicega, nikad nisu nista spajali. ali zato mi taj petak idemo na onaj izlet gdje ide cijela skola(na more).
Ja danas pišem kemiju, ispravljam njemački, sutra pišem fiziku i glazbeni.
U pon biologiju, u srijedu kem i to je valjda to :D
Mislim da nista od fsb-a u zg...
matematiku na maturi sam malo zeznuo, fiziku sutra pisem, ponovio sam sad sve, ali sumnjam da cu postici neki veliki uspjeh, makar sam imao u gimanziji peticu iz fiz, ali previse je gradiva i zeznuto je...
ak necu u zg, onda cu upisati u rijeku, ako niti tamo onda neznam....
ah, boxmark uvijek ostaje opcija...
Mislim da nista od fsb-a u zg...
matematiku na maturi sam malo zeznuo, fiziku sutra pisem, ponovio sam sad sve, ali sumnjam da cu postici neki veliki uspjeh, makar sam imao u gimanziji peticu iz fiz, ali previse je gradiva i zeznuto je...
ak necu u zg, onda cu upisati u rijeku, ako niti tamo onda neznam....
ah, boxmark uvijek ostaje opcija...
Ne bude na FSB-u prevelike gužve, dosta njih odustane iako su se prijavili, jer ih je primilo na drugi faks. Prošle godine su upadali mislim sa 630/640 bodova na državnoj.
Nauči jednu cjelinu temeljno, bolje to nego sve površno. Recimo gibanja, mehaniku. Toga će sigurno biti najviše.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Dns na glazbenom-5,5 i 4 :P
Ispitivanje:Di se nalazi žabica?
Ja:U močvari nastavnice :D
EDIT:Dns jedan lik iz razza pao u nesvjest pa bila hitna koja nam je oduzela 2 sata :))
Dns na glazbenom-5,5 i 4 :P
EDIT:Dns jedan lik iz razza pao u nesvjest pa bila hitna koja nam je oduzela 2 sata :))
Ne blamirajte se "elementary school hooligan"ispadima.
bla,bla, truć, truć
bla,bla, truć, truć
Bolji si od huligana iz gimnazije.