Ah ta škola...

poruka: 11.778
|
čitano: 415.190
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Ah ta škola...
alen4430 kaže...

hej ljudi,koliko se minimalno vremena(dana) prije testa treba najavit test?

Nama je profesor iz TC-a rekao u ponedjeljak za test u cetvrtak...jel moze to tak?

hvala unaprijed

Dva tjedna.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
22 mjeseca
Ah ta škola...

Kakva dva tjedna, tako bi možda trebalo biti, al meni je većina testova najavljena tjedan dana prije.
 Al ipak mi se čini malo od pon do čet.

Ivan
16 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

Dns test iz hrvatskog i lektira :(

XxElectroFuckerxX
4 godine
8888800000 kaže...

Kakva dva tjedna, tako bi možda trebalo biti, al meni je većina testova najavljena tjedan dana prije.
 Al ipak mi se čini malo od pon do čet.

Dva tjedna su po pravilniku, tako su nam rekli, vejrojatno ga opale na neku oglasnu ploču ili tako nešto.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
22 mjeseca
Ah ta škola...

Nešt me zanima iz hrvatskog:

Dodaj točku, zarez, upitnik, uskličnik, navodnike... gdje je potrebno.

Mario je isključio računalo Za danas je dosta igre

Koje je sad ispravno: Mario je isključio računalo. Za danas je dosta igre. ili Mario je isključio računalo:"Za danas je dosta igre."

Ustajte prezreni na svijetu !
2 godine
Ah ta škola...

To ovisi. Obje rečenice su točne. Prva je točna ako pripovjedač kaže da je dosta igre a druga je točna ako Mario kaže da je dosta igre.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
2 godine
Diplomirani pješak kaže...

Koje je sad ispravno: Mario je isključio računalo. Za danas je dosta igre. ili Mario je isključio računalo:"Za danas je dosta igre."

Točna je 1.

Druga ni nema smisla jer negdje se ne kaže da je Mario to rekao, a i ružno zvuči. {#}

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
22 mjeseca
ilija2010lukic kaže...
Diplomirani pješak kaže...

Točna je 1.

Druga ni nema smisla jer negdje se ne kaže da je Mario to rekao, a i ružno zvuči. {#}

I ja sam u testu napisao prvu,a učiteljica kaže da je druga, nema vidljivih naznaka da je Mario ili neka druga osoba to rekla.Ovako izgleda kao da je pripovjedač rekao obje rečenice. Ugl. obje su točne i morala bi priznati obje ili izbaciti to pitanje.

Edit: Sad mi treba pismena potvrda nekog profesora da je prva točna {#}

Ustajte prezreni na svijetu !
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 9:27 (Diplomirani pješak).
3 godine
Ja sam se shebo sa faking zacepljenim sinusima, boli me cijela glava, propustio sam ispravak iz rvackog, test iz kemije, odgovaranje iz povijesti, prakticni rad iz fizike...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
2 godine
Ah ta škola...

Pa zato pitaj uvijek na šta se odnosi pitanje. Glupi profesori i kasni ispiti.

2 godine
Ah ta škola...

Ja se sad mučim sa pitanjima iz Čitanke 3. Djela: Camao i Đuka Begović. Jednostavno mi neide ta književnost, sad po netu tražim. Ima možda netko? :D

22 mjeseca
Ah ta škola...

Danas dobia peticu iz zemljopisa, pa možda nešto bude i od trice.

Sutra matka i vjeronauk, a u ponedjeljak biologija.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace

0 0
3 godine
Ah ta škola...

Ja do kraja imam ukupno 9 ispita i odgovaranja {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
4 godine
Ah ta škola...
Pitanje vezano za kemiju, 2. razred srednje, mogu li nekako znati iz formule kiseline ili lužine je li jaka ili slaba, bez da učim napamet koje su jake, a koje slabe?
~
4 godine
Ah ta škola...

pa moras naucit koje su koje.

2 godine

Ja samo sa fizikom muku mucim.Lako to da ja to ne shvacam,nego mene profesor doslovce zeza.Ispravljao sam ispit i na ispravku sam ostao malo jer su bila doslovce 2 zadatka za rjesit,a ostalih 8 je bilo teorija.U teoriji sam imao tekst od 10 recenica o tome kako su ljudi dosli na svemir i onda pitanje koje nije bilo vezano uz taj tekst.

Dalje,zaokruzim tocan odgovor i prekrizi zadatak i napise nisi objasnio,a nije se skoro pa nista bilo za objasnit.(npr. islo je ovako ,dobio sam broj:10i morao sam napisat koliko iznosi,te koliko je to kila i mega).

I sto je najgore,cijelu godinu se mucim da prodjem latinski i sad ta fizika odjedanput izroni.Imam dva tjedna do kraja,sljedeci tjedan imam 1 sat,a zadnji tjedan 2 sata.1. sat dobivam ispit,a sljedeci ga vjerovatno ispravljam.Ostale ocjene 3 i 4.

4 godine
@pr0zor, nažalos ne. I ja sam to tražio, ali nisam našao. Srećom, učili smo sami 5 jakih i 5 slabih kiselina. Za ostale nam je profesorica govorila.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
2 godine
Ah ta škola...

Onaj osjećaj kada te profesorica pohvali da si najbolje odradio seminarski rad u svim 3 razredima :D (Predmet digitalna tehnika, ocjena 5)

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
2 godine
Ah ta škola...

iduci tjedan je praznik u cetvrtak, oce to spojiti sa petkom?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
3 godine
Aliser kaže...

Onaj osjećaj kada te profesorica pohvali da si najbolje odradio seminarski rad u svim 3 razredima :D (Predmet digitalna tehnika, ocjena 5)

. .
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
4 godine
strbi kaže...

iduci tjedan je praznik u cetvrtak, oce to spojiti sa petkom?

nama spajaju, ali moramo ići ovu subotu popodne.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
4 godine
Ah ta škola...

nasa skola ima politiku ne spajanja nicega, nikad nisu nista spajali. ali zato mi taj petak idemo na onaj izlet gdje ide cijela skola(na more).

16 mjeseci
Ah ta škola...

Ja danas pišem kemiju, ispravljam njemački, sutra pišem fiziku i glazbeni.

U pon biologiju, u srijedu kem i to je valjda to :D

4 godine
Ah ta škola...

Mislim da nista od fsb-a u zg...

matematiku na maturi sam malo zeznuo, fiziku sutra pisem, ponovio sam sad sve, ali sumnjam da cu postici neki veliki uspjeh, makar sam imao u gimanziji peticu iz fiz, ali previse je gradiva i zeznuto je...

ak necu u zg, onda cu upisati u rijeku, ako niti tamo onda neznam....

ah, boxmark uvijek ostaje opcija...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
23 mjeseca
luka_cro kaže...

Mislim da nista od fsb-a u zg...

matematiku na maturi sam malo zeznuo, fiziku sutra pisem, ponovio sam sad sve, ali sumnjam da cu postici neki veliki uspjeh, makar sam imao u gimanziji peticu iz fiz, ali previse je gradiva i zeznuto je...

ak necu u zg, onda cu upisati u rijeku, ako niti tamo onda neznam....

ah, boxmark uvijek ostaje opcija...

Ne bude na FSB-u prevelike gužve, dosta njih odustane iako su se prijavili, jer ih je primilo na drugi faks. Prošle godine su upadali mislim sa 630/640 bodova na državnoj.

Nauči jednu cjelinu temeljno, bolje to nego sve površno. Recimo gibanja, mehaniku. Toga će sigurno biti najviše.

Who fucking cares
4 godine
Ste isli na kakve pripreme iz matke i fizike?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 mjeseci
protjeran
Ah ta škola...

Dns na glazbenom-5,5 i 4 :P

Ispitivanje:Di se nalazi žabica?

Ja:U močvari nastavnice :D

EDIT:Dns jedan lik iz razza pao u nesvjest pa bila hitna koja nam je oduzela 2 sata :))

XxElectroFuckerxX
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:19 (Electricman :)).
4 godine
Ah ta škola...

.

2 godine
Electricman :) kaže...

Dns na glazbenom-5,5 i 4 :P

EDIT:Dns jedan lik iz razza pao u nesvjest pa bila hitna koja nam je oduzela 2 sata :))

Ne blamirajte se "elementary school hooligan"ispadima.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 mjeseci
Electricman :) kaže...

bla,bla, truć, truć

bla,bla, truć, truć

Bolji si od huligana iz gimnazije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice