sto kad padnes maturu? pises opet ili?
Ideš na jesenski rok, ako i tada padneš onda nema druge šanse.
A sto je tako tesko u pitanju koje je boje juditin prsten, ako iznad pitanja su imali tekst u kojem je pisalo:"imala je črljeni rubin na ruci"
Jos pise črljeni, a vjerujemda svaka malo skolovanija osoba zna da črljeni znaci crveni, i jos pise da je rubin.
Po meni tko to nije znao, je malo je reći retardiran.
Nevjerovatno kak neki neznaju boje dijamanata!! 
Ako dam npr. hrvatski, engleski i fiziku, a matematiku ne, dal moram sve ponovo ili samo matematiku????
možeš, ali onda placas po ispitu.Prva dva puta ti je besplatno.
Ako dam npr. hrvatski, engleski i fiziku, a matematiku ne, dal moram sve ponovo ili samo matematiku????
polažeš ono što si roknio, ak si matematiku pao.Onda na drugom roku matematiku.
Uff, sad mi je odma lakše 
Druga šansa je sljedeće godine.^^
a sto je sa zimskim rokom?
pa jel ne postoji zimski rok?
pa jel ne postoji zimski rok?
postoji... al cini mi se samo ako ima dovoljno ljudi koji bi ga pisali.
Za sve koje zanima koliko je proslih godina bilo dovoljno bodova za upad na odredeni fax + jos mnogo kvalitetnih informacija o upisu na studij u protekle 2 godine na adresi -> http://www.studij.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=13&catid=9
btw. uzasno me zanimaju rezultati matura i upisi s kojim bodovima temeljem vasih svih komentara i komentara van ovog foruma :)
Kak stojite sutra za fiziku :D
ovisi kakav test daju :P
ak bude ko matka, onda nebude dobro :D
A sto je tako tesko u pitanju koje je boje juditin prsten, ako iznad pitanja su imali tekst u kojem je pisalo:"imala je črljeni rubin na ruci"
Jos pise črljeni, a vjerujemda svaka malo skolovanija osoba zna da črljeni znaci crveni, i jos pise da je rubin.
Po meni tko to nije znao, je malo je reći retardiran.
Npr. U zadatku pise ima krunu na glavi. A pitanje glasi sto ima na glavi. I oni se idu zalit. ROFLMAO
Da ne govorim o onom pitanju koliko je bilo ljudi na brodu. Svatko tko je procitao i sadrzaj iz djela ribanje i ribarsko prigovaranje mora znat koliko ih je bilo(3).
Pretpostavljam da nisi pisao maturu i nisi vidio kako je to izgledalo kad imaš takvo mišljenje. U vezi Ribanja i ribarskog pregovaranja; jasno da su bila trojica na brodu ali na maturi je bio predložen dio spjeva u kojem se na kraju spominje kako je taj put i njegov sin išao s njima pa sad ti zaključi da li se mislilo na djelo u cjelini ili samo taj dio (rekli su mi da je bilo tako, ja sam pisao nižu razinu).
A u vezi prstena:
''svitlo čarljeniti ja rubin na parstih,
cafir se modriti, bilit na rukavih
biser i na bustih, i sve od zlatih plas
sjati se na bedrih prehitro kovan pas''
Kad to samo tako pročitaš nemaš pojma što si pročitao, tek kad malo bolje analiziraš shvatiš što znači koja riječ, s tim da se 4 boje spominju u tim stihovima pa sad ti nabrzinu shvati koja označava prsten (sad je i meni lako shvatiti, ali na ispitu mi nije bilo). Ja sam stavio da je modri, što je pogrešno i nimalo se ne smatram retardiranim kao što si ti napisao.
Nego, i mene zanimaju stvari po pitanju ak se ne rjesi matura u prvom / ljetnom roku sa dostatnim rezultatom za upad na zeljeni fax !
Znaci, ukoliko npr. rjesis hrvatski i strani jezik i ostane ti matka A razina s cijim postotkom rjesenosti nisi uspio upast na zeljeni fax , ti tu A razinu mozes polagati ponovo na jesen ( naravno ne isti ispit ) ? Ili to vrijedi samo ako nisi zadovoljio na maturi ( dobio nedovoljan ) ?
Isto me zanima, kako se postupa prema tim ucenicima koji su polozili na jesen ? Isto se rangiraju u ljestvicu prema postignutom rezultatu bez obzira sto je 2. puta pisano ili ?
+ bonus pitanje ! Zimski rok za polaganje mature vrijedi za upis na fakultet sljedece godine, znaci opet mozes polagat samo onaj predmet koji nisi zadovoljio / s cijim rezultatom nisi upao na fax ? ili sve ? I dal se on placa ili ne ? Jasno mi je da se ljetni rok druge godine placa, no za zimski neznam !
P.S. Ja se samo informiram, nisam ove godine pisao maturu i nadam se da nece do takve situacije niti doc ! :)
Kakvi su inače pragovi na maturi iz fizike?
Negdje sam pročitao da fizika ima jedan od najnižih pragovu, i da je najmanje prolazna, to jest da ju padne većina ljudi koji ju polažu :D
Bit će veselo.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
nisam zadovoljan sa fizikom, iako bi moglo biti dovoljno za prolaz 
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
istina, bila je oke težine, teorija malo lakša nego prošle godine, a zadaci malo teži, sve u svemu bit će dobra ocjena :)
Objavljeni engleski i matematika - klik.
Nisam pravcem presjekao apscisnu os kod crtanaj grafa i došao do ruba slika pa ću izgubiti bod. Zatim dobijem 318...,77 i zaokružim na veću kao broj stanovnika, za što stvarno moraš biti lumen te nacrtam parabolu kontra jer nisam primijetio minus (interesantno).
32/35, B razina.
Bljaaak.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Hoće, to je samo takva bagra.
Recimo, meni su poništili hrvatski jer sam datum napisao fontom Comic Sans, a izričito su rekli da se piše Windingsom 2.
ovisi o zadatku, znaju priznavat iz određenih intervala.
DA.
Jel zna kolko bodova oduzimaju na fizici ako sam zaboravio napistati mjernu jedinicu na onim zadacima s više bodova.
Dali ima negdje na internetu pitanja iz mature fizika ( toplina ). Imamo profesoricu koja je za ispravak dala pitanja sa mature ( izmjenicna struja + mag ind ). E sad pisemo toplinu i bojim se da nebi dala opet pitanja sa mature pa ako na internetu negdje ima pitanja ako je netko naisao?
Dali ima negdje na internetu pitanja iz mature fizika ( toplina ). Imamo profesoricu koja je za ispravak dala pitanja sa mature ( izmjenicna struja + mag ind ). E sad pisemo toplinu i bojim se da nebi dala opet pitanja sa mature pa ako na internetu negdje ima pitanja ako je netko naisao?
Prijašnje mature možeš naći na ncvvo.hr, od ove godine tek sutra dolaze testovi.