Hrvatski

poruka: 3
|
čitano: 280
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 mjeseci
Hrvatski Novela
U modernističkoj noveli se javljaju koje značajke jezika i stila ? Točnije u Cvijetu s raskršča ?
2 godine
protjeran
Hrvatski

Čitao sam to jako jako davno.

Znam samo da je on ležao negdje, onako, lutalica sa stilom. Odjednom mu dolazi savršena djevoja i odlučuje s njim spavati. On priča o tome kako je prekrasna i na kraju se ništa ne desi.

Može se zamisliti u japanskom anime stilu. Kad sam čitao, izgledalo mi je kao da se dešava u svijetu prepunom bjeline i divnih mirisa, gdje god da pogledaš jako bijelo svijetlo...

Osim ako to nije ta priča.

P.S.

Pojma nemam što se tvog pitanja tice.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:44 (Mentalist).
6 mjeseci
Re: Hrvatski
Mentalist kaže...

Čitao sam to jako jako davno.

Znam samo da je on ležao negdje, onako, lutalica sa stilom. Odjednom mu dolazi savršena djevoja i odlučuje s njim spavati. On priča o tome kako je prekrasna i na kraju se ništa ne desi.

Može se zamisliti u japanskom anime stilu. Kad sam čitao, izgledalo mi je kao da se dešava u svijetu prepunom bjeline i divnih mirisa, gdje god da pogledaš jako bijelo svijetlo...

Osim ako to nije ta priča.

P.S.

Pojma nemam što se tvog pitanja tice.

Ja trebam značajke , ne kaj se dogada u romanu xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice