ovako ljudi...sad sam se rješio zamjenica... u četvrtak pišem ispit iz vjerunauka...el imate prijedlog kako da napravim šalabahter..neda mi se učit... ide mozak...(loading...loading...error..xDDD) daj pliz pomagajte... ovaj tjedan pišem tri velika ispita... :( helppp!!
Kako varati na ispitu
- poruka: 20
- |
- čitano: 2.125
- |
- moderatori:
F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako ljudi...sad sam se rješio zamjenica... u četvrtak pišem ispit iz vjerunauka...el imate prijedlog kako da napravim šalabahter..neda mi se učit... ide mozak...(loading...loading...error..xDDD) daj pliz pomagajte... ovaj tjedan pišem tri velika ispita... :( helppp!!
šalabahter napravi u wordu i smanji da bude što manji tekst (ali čitljiv) i to stavi ispod testa...
napiši ono što neznaš na stolicu od onoga koji sjedi ispred tebe,tako mi pod njemačkim
da ali kad meni neradi printer..otišla mu je glava
odi u kopirnicu i reci da oćeš šalabahter veličinu 
ljudi su prije koristili na papiricima itd i dan danas to koriste. mi smo danas u doba gdje je tehnologija znatno napredovala. napravi elektronicki salabahter . snimi to sta ces imat u ispitu i stavi slusalice u uho tijekom ispita ili smisli nesto novo. ili neki cool gadget stvoren za salabahtere.
a nije lose i ovo, napises sve na stol sa ovom kemijskom xD. ili di vec
http://image.made-in-china.com/2f0j00NebahnWsklci/Invisible-Ink-Pen-UV-Light-CH-Z0002-.jpg
šalabahter za Vjeronauk 
cek malo!? ispit iz vjeronauka, OMFG!!
pišem i iz informatike, vjerunauka i tehničko...
Osnovna škola znači.
Uči,nemoj spammati po forumu i tražiti glupe načine za dobivanje ocjene.
Naučiš jednostavno? ok, razumijem da neki štreberaj predmet, al vjeronauk?
O bog te nedo
Šta ćeš tek kad dođeš u srednju ako ovo ne možeš...
OMG trebas salabahter za vjeronauk....
Hoces mozda da ti i za Tjelesni napisem...
Iz nicka se vidi da imas 12 godina.jes li u pravu?
Sto je tebi upoce?ili si vrhunski troll ili s tobom nesto nije u redu.otvaras nekoliko tema u par sati i trazis pomaganje za neke nebulozne stvari.aj molim te idi ucit a ne trazit savjete kako to izbjeci EDIT:sad sam pogledao profil,imas 13 godina.malo balavo dite ajde ucit
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Haha, nasao je predmete za svercat :D informatika, vjeronauk i tehnicko, sve predmet do predmeta :D
Pazi ti to..tri velika ispita i to iz vjeronauka, informatike i tehničkog..LOL
Preporučam ti da upišeš neku strukovnu (i to pazi da ti nije preteška) jer u suprotnom nećeš postići ništa.
(nije da omalovažavam strukovne škole, nego sa gimnazijom mora na faks, a ako ne može naučit vjeronauk (lol), onda neće niti srednju završit, a ne faks..)
napiši ono što neznaš na stolicu od onoga koji sjedi ispred tebe,tako mi pod njemačkim
da ali kad meni neradi printer..otišla mu je glava
Hahahaha za tjelesni
Pazi ti to..tri velika ispita i to iz vjeronauka, informatike i tehničkog..LOL
Preporučam ti da upišeš neku strukovnu (i to pazi da ti nije preteška) jer u suprotnom nećeš postići ništa.
(nije da omalovažavam strukovne škole, nego sa gimnazijom mora na faks, a ako ne može naučit vjeronauk (lol), onda neće niti srednju završit, a ne faks..)
Još da ode u gimnaziju, postao bi huligan..