Kako varati na ispitu zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 2.125
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
neaktivan
Kako varati na ispitu

ovako ljudi...sad sam se rješio zamjenica... u četvrtak pišem ispit iz vjerunauka...el imate prijedlog kako da napravim šalabahter..neda mi se učit... ide mozak...(loading...loading...error..xDDD) daj pliz pomagajte... ovaj tjedan pišem tri velika ispita... :( helppp!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 14:32 (bigboy98).
4 godine
RE: Kako varati na ispitu
bigboy98 kaže...

ovako ljudi...sad sam se rješio zamjenica... u četvrtak pišem ispit iz vjerunauka...el imate prijedlog kako da napravim šalabahter..neda mi se učit... ide mozak...(loading...loading...error..xDDD) daj pliz pomagajte... ovaj tjedan pišem tri velika ispita... :( helppp!!

šalabahter napravi u wordu i smanji da bude što manji tekst (ali čitljiv) i to stavi ispod testa...

IRebic
2 godine
Kako varati na ispitu

napiši ono što neznaš na stolicu od onoga koji sjedi ispred tebe,tako mi pod njemačkim{#}

18 mjeseci
neaktivan
Kako varati na ispitu

da ali kad meni neradi printer..otišla mu je glava

2 godine
Kako varati na ispitu

odi u kopirnicu i reci da oćeš šalabahter veličinu {#}

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
3 godine
bigboy98 kaže...

ljudi su prije koristili na papiricima itd i dan danas to koriste.    mi smo danas u doba gdje je tehnologija znatno napredovala.    napravi elektronicki salabahter . snimi to sta ces imat u ispitu i stavi slusalice u uho tijekom ispita ili smisli nesto novo. ili neki cool gadget stvoren za salabahtere.

a nije lose i ovo, napises sve na stol sa ovom kemijskom xD. ili di vec

http://image.made-in-china.com/2f0j00NebahnWsklci/Invisible-Ink-Pen-UV-Light-CH-Z0002-.jpg

4 godine
bigboy98 kaže...

šalabahter za Vjeronauk   {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
3 godine
Kako varati na ispitu

cek malo!? ispit iz vjeronauka, OMFG!! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 mjeseci
neaktivan
Kako varati na ispitu

pišem i iz informatike, vjerunauka i tehničko...

3 godine
neaktivan

Osnovna škola znači.

Uči,nemoj spammati po forumu i tražiti glupe načine za dobivanje ocjene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:58 (Loz).
2 godine
bigboy98 kaže...

Naučiš jednostavno? ok, razumijem da neki štreberaj predmet, al vjeronauk?

O bog te nedo

Acta, non verba.
2 godine
Kako varati na ispitu

Šta ćeš tek kad dođeš u srednju ako ovo ne možeš...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
2 godine
Kako varati na ispitu

OMG trebas salabahter za vjeronauk....{#}

Hoces mozda da ti i za Tjelesni napisem...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 17:01 (Intel&ATI).
2 godine
protjeran
Kako varati na ispitu
@bigboy98

Iz nicka se vidi da imas 12 godina.jes li u pravu?

Sto je tebi upoce?ili si vrhunski troll ili s tobom nesto nije u redu.otvaras nekoliko tema u par sati i trazis pomaganje za neke nebulozne stvari.aj molim te idi ucit a ne trazit savjete kako to izbjeci EDIT:sad sam pogledao profil,imas 13 godina.malo balavo dite ajde ucit
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 17:05 (Toni93).
4 godine
Kako varati na ispitu

Haha, nasao je predmete za svercat :D informatika, vjeronauk i tehnicko, sve predmet do predmeta :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
2 godine

Pazi ti to..tri velika ispita i to iz vjeronauka, informatike i tehničkog..LOL

Preporučam ti da upišeš neku strukovnu (i to pazi da ti nije preteška) jer u suprotnom nećeš postići ništa.

(nije da omalovažavam strukovne škole, nego sa gimnazijom mora na faks, a ako ne može naučit vjeronauk (lol), onda neće niti srednju završit, a ne faks..)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
bigboy98 kaže...

luka94 kaže...

napiši ono što neznaš na stolicu od onoga koji sjedi ispred tebe,tako mi pod njemačkim{#}

bigboy98 kaže...

da ali kad meni neradi printer..otišla mu je glava

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pravopis_hrvatskoga_jezika

21 mjesec

Hahahaha za tjelesni

★★★★★
20 mjeseci
Omg.. Neznas sam ni salabahter napravit cccc
4 godine
DamageHigh kaže...

Pazi ti to..tri velika ispita i to iz vjeronauka, informatike i tehničkog..LOL

Preporučam ti da upišeš neku strukovnu (i to pazi da ti nije preteška) jer u suprotnom nećeš postići ništa.

(nije da omalovažavam strukovne škole, nego sa gimnazijom mora na faks, a ako ne može naučit vjeronauk (lol), onda neće niti srednju završit, a ne faks..)

Još da ode u gimnaziju, postao bi huligan..

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice