Natjecanje-Engleski jezik 2012

poruka: 9
|
čitano: 1.124
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Evo, nisam vidio da ima slicne teme, ako ima ispricavam se :)

Uglavnom, ja sam 2. razred gimnazije, imao 49 bodova na natjecanju i ne znam jos uvijek koliko treba za prolaz.

Javite svoje rezultate i ako znate s koliko se prolazi.

2 godine
Re: Natjecanje-Engleski jezik 2012

Ja sam 2.gimnazije i osvojio sam prvo mjesto. Profesorica je uvjerena da ću proć dalje.Imam 46 bodova.Za Vrbovec znam da 1. ima 47 Ne znam koja si županija...

Piracy lives forever!!!
2 godine
softwaremaniac kaže...

Ja sam 2.gimnazije i osvojio sam prvo mjesto. Profesorica je uvjerena da ću proć dalje.Imam 46 bodova.Za Vrbovec znam da 1. ima 47 Ne znam koja si županija...

Cestitam :) Ja sam Grad Zagreb, i tamo u nekim gimnazijama imaju po 59 bodova prva mjesta pa nisam bas siguran da cu proci ako je takvo stanje svugdje.

2 godine
Shadyman kaže...
softwaremaniac kaže...

Cestitam :) Ja sam Grad Zagreb, i tamo u nekim gimnazijama imaju po 59 bodova prva mjesta pa nisam bas siguran da cu proci ako je takvo stanje svugdje.

Hvala,nije svugdje,neki prosjek je oko 47/48 bodova to puštaju u većini slučajeva( min.45/60 tj,75% ) bar je tako bilo dosad.

Piracy lives forever!!!
4 godine

Ja sam jednom davno bia na natjecanju iz engleskog (županijsko ili općinsko, ne sjećam se više, u školskom sam pobijedio) pa su neka od pitanja bila totalno nevezana za engleski jezik, npr. o britanskim nogometnim klubovima i britanskoj kulturi, što mi je totalno blesavo, jer o nogometu ne znam ništa a o britanskoj kulturi sam tada znao manje nego recimo o američkoj, ali nijedno od toga nije vezano uz sam jezik... Nego htjedoh pitati jel još uvik ima takvih blesavih nejezičnih pitanja ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 21:55 (Enkidu).
2 godine
Enkidu kaže...

Ja sam jednom bia na natjecanju iz engleskog (županijsko ili općinsko, ne sjećam se više, u školskom sam pobijedio) pa su neka od pitanja bila totalno nevezana za engleski jezik, npr. o britanskim nogometnim klubovima i britanskoj kulturi, što mi je totalno blesavo, jer o nogometu ne znam ništa a o britanskoj kulturi sam tada znao manje nego recimo o američkoj, ali nijedno od toga nije vezano uz sam jezik... Nego htjedoh pitati jel još uvik ima takvih blesavih nejezičnih pitanja ?

Ne,sada dobiješ reading comprehension,English in use,listening comprehension... imaš ovdje prošlogodišnje testove KLIK

Piracy lives forever!!!
2 godine
Enkidu kaže...

Ja sam jednom davno bia na natjecanju iz engleskog (županijsko ili općinsko, ne sjećam se više, u školskom sam pobijedio) pa su neka od pitanja bila totalno nevezana za engleski jezik, npr. o britanskim nogometnim klubovima i britanskoj kulturi, što mi je totalno blesavo, jer o nogometu ne znam ništa a o britanskoj kulturi sam tada znao manje nego recimo o američkoj, ali nijedno od toga nije vezano uz sam jezik... Nego htjedoh pitati jel još uvik ima takvih blesavih nejezičnih pitanja ?

Pa koliko ja znam ne. uvijek je isti princip, ne znam bas sta je tebi bilo..iso sam prije 2 godine i isto prosao na zupanijsko i bilo je isti tip kao i skolski, ono gramatika i neke slicne stvari samo malo teze

3 mjeseca
neaktivan

znate li kad je županijsko natjecanje ove godine, ne mogu nikako naci datum

7 mjeseci
niksss kaže...

znate li kad je županijsko natjecanje ove godine, ne mogu nikako naci datum

http://gimnazija-sesnaesta-zg.skole.hr/?news_hk=1&news_id=40&mshow=290#mod_news

Katawa Shoujo - GOTY 2012
1
Nova poruka