Pitanje oko škole

poruka: 14
|
čitano: 683
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
neaktivan
Pitanje oko škole

Evo mislim u selsku za automehaničara pa me zanima dal mi može ko reči kakva je škola, kakvi su učitelji i to..a znam da nema bodovnog praga ali kolko bi trebalo otprilike imati da si negdje pri vrhu liste..?

0 0
2 godine
Pitanje oko škole

Ma super ti je to škola.

LoL NordicEU : Heineken01
17 mjeseci
Pitanje oko škole

Ak te tamo ne prime, niže od toga nemaš, a sad velke razlike jesi pri vrhu liste ili pri dnu, kad ćeš mjenjat ulja.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
18 mjeseci
neaktivan
Re: Pitanje oko škole

Jebeš ti gimnazije i ta sranja kad če za par godina obrtničke škole biti ZAKON {#}

3 godine
dinamo253 kaže...

Jebeš ti gimnazije i ta sranja kad če za par godina obrtničke škole biti ZAKON {#}

S obzirom na situaciju u državi sa srednjom se možeš hebat. Ljudi koji imaju faks nemaju posla, a ne neki s trogodišnjom srednjom. Tako će biti  još dosta godina. Nemoj se nadati da ćeš otići vanka kad uđemo u EU. Europa jedva čeka da zaposli automehaničare iz Hrvatske {#}

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 21:38 (ilija2010lukic).
4 godine
dinamo253 kaže...

pitat će te za 10 godina kad budem imo plaću 5 puta veću od tvoje {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
2 godine
Pitanje oko škole

Valjda ste već naučili da je veza najvažnija..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
2 godine
dinamo253 kaže...

Samo ti tako, daleko ces dogurati.

Ofc.
3 godine
dinamo253 kaže...

Evo mislim u selsku za automehaničara pa me zanima dal mi može ko reči kakva je škola, kakvi su učitelji i to..a znam da nema bodovnog praga ali kolko bi trebalo otprilike imati da si negdje pri vrhu liste..?

Ne treba ići u školu. Dovoljno je kopirati sve knjige prvog do četvrtog razreda ako ima toliko, možda teku nekog tko već pogađa tu školu, odvojiti dnevno cca 3 sata za konzumiranje znanja - teorijskog a praksu radit u obližnjeg mehaničara.

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8
2 godine
cuspajz kaže...
dinamo253 kaže...

pitat će te za 10 godina kad budem imo plaću 5 puta veću od tvoje {#}

Ne budi presiguran u to.

2 godine
Pitanje oko škole

Iskreno može se dobro proči i sa 3. godišnjom, ali za automehaničara kasnije trebaš ići još na hrpu tečajeva da dobiješ certifikate za sve... Evo moj buraz je automehaničar i ima svaka 2 mjeseca nekakav tečaj, ali i plača mu je odlična, ali tu moraš imat srece da nađeš uopće nešto normalno.

2 godine
Pitanje oko škole

Istina. Dosta ljudi podcjenjuje takve škole. Evo recimo kada ja završim (elektroinstalater) najvjerojatnije ću i naći posao. Ako ne posao u nekoj firmi, onda mogu postavljati instalacije po kućama ili kasnije i otvoriti svoj obrt. Sve zavisi kako se tko snađe. I veza igra veliku ulogu u pronalasku posla. Barem je tako u ovo državi.

Znam par ljudi koji su diplomirani ekonomisti pa nikako da nađu posao. Eto recimo moja sestra, diplomirana ekonomista, 6-7 godina radnog staža (radila uz faks), do nedavno je radila gotovo na minimalcu i to u svojoj struci. Sada se plaća malo povećala ,ali opet nije to to..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
3 godine
dv14 kaže...

Znam par ljudi koji su diplomirani ekonomisti pa nikako da nađu posao. Eto recimo moja sestra, diplomirana ekonomista, 6-7 godina radnog staža (radila uz faks), do nedavno je radila gotovo na minimalcu i to u svojoj struci. Sada se plaća malo povećala ,ali opet nije to to..

Mislim da ekonomija nije baš pravi primjer jer stvarno ima previše ekonomista na tržištu rada, a svake godine sa fakulteta dolazi stotine novih ekonomista.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
2 godine
captain_soap_McTawish kaže..
dv14 kaže...

Mislim da ekonomija nije baš pravi primjer jer stvarno ima previše ekonomista na tržištu rada, a svake godine sa fakulteta dolazi stotine novih ekonomista.

Ekonomisti bi trebali smanjiti broj mjesta za upis na fakultet jer to uopce nije produktivna znanost pa ne bi bilo problema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice