ovako planiram ići u srednju školu trogodišnju pa kad završim te tri godine mogu li ja nekako ići i na tu četvrtu?
Pitanje srednje škole
- poruka: 45
- |
- čitano: 5.496
- |
- moderatori:
F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
ovako planiram ići u srednju školu trogodišnju pa kad završim te tri godine mogu li ja nekako ići i na tu četvrtu?
Neke škole imaju mogućnost upisa i četvrtu godinu, al je plaćaš.
Evo da ne otvaram novu temu, napisat ću ovdje.
Dolazim iz Varaždina i mislim ići u srednju elektrostrojarsku školu, smjer: MEDIJSKI TEHNIČAR
i sad me zanima, valja li šta ovo, ? i mogu li ić na fax poslije te škole i koji.
Hvala
lp
Dolazim iz Varaždina i mislim ići u srednju elektrostrojarsku školu, smjer: MEDIJSKI TEHNIČAR
i sad me zanima, valja li šta ovo, ? i mogu li ić na fax poslije te škole i koji.
Hvala
lp
Hvala
lp
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, to ću razmotrit za ovu curu... 
a jel inače škola teška? još razmišljam i TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO.. jel vi puno učite? i npr. kad obaviš školu, i ajd recimo fax, gdje se možeš zaposlit?
hehe, obavezno razmotri xD
pa imas teske smjerove i lake...recimo teh za rač ti je teski sve 4 godine za razliku od medij. teh. koji je teski samo prve dvije godine... al ak budes isel za teh. rac. bez faksa bude u parku zical za kunu...
mi smo sad zavrsili 3. razred, uopce nismo knjigu pogledali i prosjek mi je 4.7, al sve ti ovisi o profesorima... nemoj tak s recimo fax, danas si bez faksa nula bodova, jedino ak si full puknuti u dizajn i u programiranje, a takvi su rijetki... pa mozes recimo sam stranice raditi ili u takvim nekim slicnim firmama... a mozes i kestene prodavati na trgu... xD
da i najvažnije, s kolko si se bodova upiso ak se sjećaš... sada je prag 43, ja imam 49.... nek mi dojdu neki tikvani s 5.0 pa se nakraju nem ni upisal :P
to ću razmotrit za ovu curu... 
jel vi puno učite?
da i najvažnije, s kolko si se bodova upiso ak se sjećaš... sada je prag 43, ja imam 49.... nek mi dojdu neki tikvani s 5.0 pa se nakraju nem ni upisal :P
ok, fala vam na odgovorima, ak bum još kaj trebal bum vas pital. :)
Da Varga je sam vrag... strah i trepet meca...
bez brige nema takvih s 5.0 puno... a posto imas prek praga onda budes upal...
e, da, vidim još da je neko provjeravanje likovnog izražavanja... de se to radi, i ka je tam???
si ti sigurno iz vz-a? ja bi prije rekel da si iz štefanca ili okolice...
a gle, dojde ti profa, namece neke stvari na stol i ti to moras nacrtati, sjenčanje i te finte...
e, da, vidim još da je neko provjeravanje likovnog izražavanja... de se to radi, i ka je tam???
hehe, ok onda, iz Vinice sam ak znaš di je to, oko 25 km od vž-a...
haha...
kak nebi znal...
pozzz želio bi pitati dali se dobivaju dodatni bodovi(ak da koliko ) pri upisu u srednju školu ako vam je otac bio u Domovinskom ratu ?? hvala
e ljudi zna li tko mozda ima li u Varaždinu srednja informatička škola?
e ljudi zna li tko mozda ima li u Varaždinu srednja informatička škola?
Nema, ja cu ici za arhitektonskog tehnicara samo problem imam s bojama ne vidim neku nijansu crvene i zelene =(
Ljudi imam također jedno pitanje.
Planiram se upisat u gimnaziju,ali nisam siguran ocu li upast :( Sad bi ja htio neke dodatne bodove,a posto sam sa klubom u 7.razredu bio prvak drzave (weeeeeeeeeeeeeee),zanima me jeli ja dobivam dodatne bodove za srednju,ili se samo broje iz 8. razreda kako sam ja cuo?
Planiram se upisat u gimnaziju,ali nisam siguran ocu li upast :( Sad bi ja htio neke dodatne bodove,a posto sam sa klubom u 7.razredu bio prvak drzave (weeeeeeeeeeeeeee),zanima me jeli ja dobivam dodatne bodove za srednju,ili se samo broje iz 8. razreda kako sam ja cuo?
hehe, ok onda, iz Vinice sam ak znaš di je to, oko 25 km od vž-a...
pozzz želio bi pitati dali se dobivaju dodatni bodovi(ak da koliko ) pri upisu u srednju školu ako vam je otac bio u Domovinskom ratu ?? hvala
Ja znam da da jer je mojem prijatelju bio to =(
naravno da znam Pižetu, Matija Pižeta? mi ga ovdje zovemo matuzalem, ima uglavnom plavu kosu i šiške prek očiju?? mislim da se zove matija, ali nisam siguran,,, :)
I daj mi još reci, kad je provjera ovog likovnog izražavanja??? to tamo kad su upisi, ili?
naravno da znam Pižetu, Matija Pižeta? mi ga ovdje zovemo matuzalem, ima uglavnom plavu kosu i šiške prek očiju?? mislim da se zove matija, ali nisam siguran,,, :)