Pitanje srednje škole

poruka: 45
|
čitano: 5.496
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Pitanje srednje škole

ovako planiram ići u srednju školu trogodišnju pa kad završim te tri godine mogu li ja nekako ići i na tu četvrtu?

4 godine
RE: Pitanje srednje škole
RPG vs TENK kaže...

ovako planiram ići u srednju školu trogodišnju pa kad završim te tri godine mogu li ja nekako ići i na tu četvrtu?

Ne? Ako se zove trogodišnja, znači da ima trogodišnji program...
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
3 godine
Pitanje srednje škole

Neke škole imaju mogućnost upisa i četvrtu godinu, al je plaćaš.

3 godine
RPG vs TENK kaže...

Pa ajde u neku četverogodišnju, osim ako baš nisi zapeo za neki smjer.
2 godine
Pitanje srednje škole

Evo da ne otvaram novu temu, napisat ću ovdje. 

Dolazim iz Varaždina i mislim ići u srednju elektrostrojarsku školu, smjer: MEDIJSKI TEHNIČAR

http://www.ess.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=215:medijski-tehniar-&catid=988:medijski-tehniar&Itemid=153

i sad me zanima, valja li šta ovo, ? i mogu li ić na fax poslije te škole i koji.

Hvala

lp

4 godine
Reedy kaže...

Dolazim iz Varaždina i mislim ići u srednju elektrostrojarsku školu, smjer: MEDIJSKI TEHNIČAR

http://www.ess.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=215:medijski-tehniar-&catid=988:medijski-tehniar&Itemid=153

i sad me zanima, valja li šta ovo, ? i mogu li ić na fax poslije te škole i koji.

Hvala

lp

tocno to, tocno ta skola ja idem, a ovi specijalci koje vidis na sliki ti idu s menom u razred; mislim kaj dobro ti je sve, mores iti na faks kak i iz bilo koje druge skole buduci da se drzavna matura pise; fer, foi, vels(to je kao vise za taj smjer makar ne preporucam jer je epic fail) i tak nekaj slicno. Tu ti je jedan profesor regani na forumu koji meni ima web dizajn; link ... Ne moras reci da sam te ja uputil, makar bude mozda ovo i procital :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
3 godine
Reedy kaže...

Hvala

lp

ma ok je skola, imas par dobrih i par zajebanih profesora...neki su mutavi... smjer ti je tak tak,jer nema niti jednog strucnog profesora,tu i tam se nade neki koji se bave ovak privatno s tim i koji isprobavaju sve i svasta,pa ti mogu pomoci u necem...
a ovu curu kaj vidis na slici,hehe ona ce ti rado pomoci u ucenju,snalazenju u skoli...ak si djevac,taj problem bu ti prvi rijesila xD
kaj nije tak Aki?
4 godine
Blade18 kaže...
Reedy kaže...
...
a ovu curu kaj vidis na slici,hehe ona ce ti rado pomoci u ucenju,snalazenju u skoli...ak si djevac,taj problem bu ti prvi rijesila xD
kaj nije tak Aki?
 svi me znaju u mom kraju :)))
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
2 godine
Pitanje srednje škole

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, to ću razmotrit za ovu curu... Smijeh

a jel inače škola teška? još razmišljam i TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO.. jel vi puno učite? i npr. kad obaviš školu, i ajd recimo fax, gdje se možeš zaposlit?

3 godine

hehe, obavezno razmotri xD

pa imas teske smjerove i lake...recimo teh za rač ti je teski sve 4 godine za razliku od medij. teh. koji je teski samo prve dvije godine... al ak budes isel za teh. rac. bez faksa bude u parku zical za kunu...

mi smo sad zavrsili 3. razred, uopce nismo knjigu pogledali i prosjek mi je 4.7, al sve ti ovisi o profesorima... nemoj tak s recimo fax, danas si bez faksa nula bodova, jedino ak si full puknuti u dizajn i u programiranje, a takvi su rijetki... pa mozes recimo sam stranice raditi ili u takvim nekim slicnim firmama... a mozes i kestene prodavati na trgu... xD

2 godine
Pitanje srednje škole

da i najvažnije, s kolko si se bodova upiso ak se sjećaš... sada je prag 43, ja imam 49.... nek mi dojdu neki tikvani s 5.0 pa se nakraju nem ni upisal :P

4 godine
Reedy kaže...

to ću razmotrit za ovu curu... Smijeh

nemas pojma kak sam krepal skoro...
Reedy kaže...

jel vi puno učite?

ufff nemas pojma; najgori ti je onaj lik varga, strah i trepet, blade ti bude to potvrdil
4 godine
Reedy kaže...

da i najvažnije, s kolko si se bodova upiso ak se sjećaš... sada je prag 43, ja imam 49.... nek mi dojdu neki tikvani s 5.0 pa se nakraju nem ni upisal :P

svaku godinu ti pise ovak nekaj, po smjerovima; svi su primljeni, svi su primljeni, ima jos slobodnih mjesta itd; sigurno se bude upisal; ja sam na upisu imal dosta za gimnaziju tak da nije bil problem neki, ali velim ti sigurno se budes upisal cak i ako imas 43 boda
2 godine
Pitanje srednje škole

ok, fala vam na odgovorima, ak bum još kaj trebal bum vas pital. :)

3 godine
Pitanje srednje škole

Da Varga je sam vrag... strah i trepet meca...

bez brige nema takvih s 5.0 puno... a posto imas prek praga onda budes upal...

2 godine
Pitanje srednje škole

e, da, vidim još da je neko provjeravanje likovnog izražavanja... de se to radi, i ka je tam???

3 godine
Pitanje srednje škole

si ti sigurno iz vz-a? ja bi prije rekel da si iz štefanca ili okolice...

a gle, dojde ti profa, namece neke stvari na stol i ti to moras nacrtati, sjenčanje i te finte...

4 godine
Reedy kaže...

e, da, vidim još da je neko provjeravanje likovnog izražavanja... de se to radi, i ka je tam???

da samo znas kakvi sve su prosli na tome (<---), nema teoretske sanse da si tak los, vjeruj mi
2 godine
Pitanje srednje škole

hehe, ok onda, iz Vinice sam ak znaš di je to, oko 25 km od vž-a...

3 godine
Pitanje srednje škole

haha...

kak nebi znal...

2 godine
neaktivan
Pitanje srednje škole

pozzz želio bi pitati dali se dobivaju dodatni bodovi(ak da koliko ) pri upisu u srednju školu ako vam je otac bio u Domovinskom ratu ?? hvala

2 godine
neaktivan
Pitanje srednje škole

e ljudi zna li tko mozda ima li u Varaždinu srednja informatička škola?

3 godine

e ljudi zna li tko mozda ima li u Varaždinu srednja informatička škola?

Nema, ja cu ici za arhitektonskog tehnicara samo problem imam s bojama ne vidim neku nijansu crvene i zelene =(

3 godine
Pitanje srednje škole

Ljudi imam također jedno pitanje.

Planiram se upisat u gimnaziju,ali nisam siguran ocu li upast :( Sad bi ja htio neke dodatne bodove,a posto sam sa klubom u 7.razredu bio prvak drzave (weeeeeeeeeeeeeee),zanima me jeli ja dobivam dodatne bodove za srednju,ili se samo broje iz 8. razreda kako sam ja cuo?

3 godine
besla kaže...

Planiram se upisat u gimnaziju,ali nisam siguran ocu li upast :( Sad bi ja htio neke dodatne bodove,a posto sam sa klubom u 7.razredu bio prvak drzave (weeeeeeeeeeeeeee),zanima me jeli ja dobivam dodatne bodove za srednju,ili se samo broje iz 8. razreda kako sam ja cuo?

lol...nemoj racunati na te bodove,ak nemas bar 58 bodova,mislim da bi trebal uzeti u obzir neku drugu skolu...
4 godine
Reedy kaže...

hehe, ok onda, iz Vinice sam ak znaš di je to, oko 25 km od vž-a...

znas kakvoga pizetu?
tomlja... kaže...

pozzz želio bi pitati dali se dobivaju dodatni bodovi(ak da koliko ) pri upisu u srednju školu ako vam je otac bio u Domovinskom ratu ?? hvala

mislim da da
3 godine

Ja znam da da jer je mojem  prijatelju bio to =(

2 godine
Pitanje srednje škole

naravno da znam Pižetu, Matija Pižeta? mi ga ovdje zovemo matuzalem, ima uglavnom plavu kosu i šiške prek očiju?? mislim da se zove matija, ali nisam siguran,,, :)

I daj mi još reci, kad je provjera ovog likovnog izražavanja??? to tamo kad su upisi, ili?

4 godine
Reedy kaže...

naravno da znam Pižetu, Matija Pižeta? mi ga ovdje zovemo matuzalem, ima uglavnom plavu kosu i šiške prek očiju?? mislim da se zove matija, ali nisam siguran,,, :)

je, ahahaha metuzalem; provjera ti je onda dok su ti upisi
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 21:09 (Aki).
4 godine
besla kaže...

ako klub nema nikakve veze sa školom nebuš dobil nikakve bodove
C'est la vie
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice