Sat za prepisivanje

poruka: 13
|
čitano: 2.856
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci
Sat za prepisivanje

Pozdrav, neki dan sam ovo vidio i čini mi se odlična stvar, samo je skupo, pa ako netko zna isto to da ima na ebayu za kupit(jer ovaj tip sigurno sa ebaya naručuje), ali mora imat tu hitnu tipku:)

Jel netko koristi to i kako je u praksi? dali profesori skuže?

"If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work" - Red John
18 mjeseci
Re: Sat za prepisivanje

skužili bi te jer garant ta "hitna tipka" za*ebe u krucijalnim trenutcima

A uostalom dam im *urac a ne 400 kn.

spravica za kupiti pare od onih što oće kruva preko pogače

OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 20:17 (Mr.doktor).
5 godina
Sat za prepisivanje

hahahaha :D

a pusti ga, možda mu treba za prepisati glazbeni ili slično :D

4 godine
Sat za prepisivanje

hahaha ovo je bas zgodno :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 mjeseci
Sat za prepisivanje

I jel zna netko na ebayu dal to ima za kupit? I molim bez ovako "pametnih" postova poput arxijevih,ako se njemu da štrebat gluposti nek štreba, meni se neda nit imam volje.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
3 godine
Sat za prepisivanje

http://www.ebay.com/itm/New-black-1-5-OLCD-2GB-FM-MP4-MP3-WRIST-Exam-WATCH-E-book-Reader-Video-Player-/190662683426?pt=Wristwatches&hash=item2c6461ab22

Isto nije jeftin, ali jeftiniji je. "hitnu tipku" ima svaki, jer je ustvari to tipka za gašenje :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
2 godine
power_user kaže...

http://www.ebay.com/itm/New-black-1-5-OLCD-2GB-FM-MP4-MP3-WRIST-Exam-WATCH-E-book-Reader-Video-Player-/190662683426?pt=Wristwatches&hash=item2c6461ab22

Isto nije jeftin, ali jeftiniji je. "hitnu tipku" ima svaki, jer je ustvari to tipka za gašenje :D

exam watch {#}

21 mjesec
Sat za prepisivanje

Kupi iPod Nano, imaš i muziku slušati i prepisivati. Imaš i veću rezoluciju ekrana od ovog sata, i možeš prebacivati između aplikacija da te ne uhvate. 

Dafuq I just read?
16 mjeseci
protjeran
SaidSikiraX kaže...

Kupi iPod Nano, imaš i muziku slušati i prepisivati. Imaš i veću rezoluciju ekrana od ovog sata, i možeš prebacivati između aplikacija da te ne uhvate.

Taman mislio napisat,al jbg nadmasio si me :D

XxElectroFuckerxX
2 godine

volvox je suspendiran tako da ne ocekujete odgovore na vase postove , btw ili 400kn daj za taj sat ,ili jednostavno zagrij stolicu lijepo nauci i bez ikakve nervoze odgovaraj/sredi to sto imas i bit ces sretan jel znas da si to naucio , inace ovo bi bilo jako korisno za neke predmete,ali sada da varas bas svaki put ..... {#}

14 mjeseci
jer*

Autor je i rekao da ga želi koristiti samo za neke predmete, ali mu je post izbrisan.
16 mjeseci
Sat za prepisivanje

Naravno da ću ga koristit za samo neke predmete, i to samo ako jako jako zagusti. Iz hrvatskog, matematike, engleskog, fizike i informatike neću sigurno koristit jer njim mislim na maturi polagat, ovo ostalo, ove prirodne gluposti, tipa biologije, geografija itd. gdje ima brdo bezvezne teorije, za to mislim koristit.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
4 mjeseca
neaktivan

JESI TI UOPĆEEE TAJ SAT PROBAOOO??? OČITO DA NISI, JER VIDIM DA NEMAŠ POJMA

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice