Srednja škola Geodetski tehničar

poruka: 13
|
čitano: 4.831
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan

Mislim ići u ovu školu,pa dajte malo zanimljivosti u ovoj školi.Završavam osmi razred,i želio bih za geodeta.Ostali govore da je to fuul teška škola,pa sada neznam ni ja a 28 je upis...dajte neku informaciju u ovoj školi...

Hvala

2 godine

Škola je jaaako teška. Mnogo matematike. I mnogo crtanja. Koriste se mutave stare metode (crtamo rapidografima, mjerimo čeličnim vrpcama...). Ali je mnogo dobro ša možeš naći posao odmah nakon srednje i plaća se dobro. Ne znam u koji grad misliš ić. Ja idem u Rijeku. Profesori su preloši. Od 25 učenika u 2. razredu 8 učenika nije prošlo (to je dosta dobar broj) . A u 3. razredu je od 29 učenika prošlo samo nekih 10-ak. Ako nemaš namjeru na faks definitivno to upiši. Teško je, al se isplati.

2 godine
neaktivan
RE: Srednja škola Geodetski tehničar

aha...hvala....ja mislim ići u Zagreb....kažeš da je teška....mislim ko ne želi učiti naravno neko to ne upiše....a jel moraš stalno buljiti u knjigu da bi prošo razred ili???i jel teška bila prva godina???

2 godine

1. godinu sam prošao skoro bez učenja s prosjekom 4.2. To je uglavnom bilo ponavljanje svega iz osnovne i privikavanje na sve to crtanje. Na 1. godini nema previše računanja uglavnom je teorija. Mi smo iz struke u 1. razredu uglavnom preračunavali mjere iz starih u novi sustav (hvati u metre i slično). 2. razred sam pao. Na jesen ću u 3. (napokon). U 2. razredu se počinje više raditi s koordinatama i mjerenjem kuteva. Mnooogo brojeva. Ja sam pao zato ša nisam uopće učio (ali baš ništa). Ako s povijesti, zemljopisom i ostalim ne stručnim predmetima nemaš problema onda se više koncentriraš na struku. Neke stručne predmete ne možeš štrebat. Moraš ih skužiti. Kad to logički povežeš ne moraš previše učiti. Samo provježbaš koji zadatak i sve je ok.

2 godine
neaktivan

e Hvala ti puno....ako 1.godinu si prošao sa 4.2 bez učenja onda je to dobro..hehe..:)))

2 godine

Ja sam išao u Geodetsku u ZG. Završio sam ju prije 4 godine. Uglavnom to ti je matematički teška škola. Treba također i puno teorije štrebat. Uvijek se upiše 4 razreda, a u drugom ti završi 3. Nije rijetkost da netko 2 puta padne isti razred i bude prisiljen ispisat se iz škole (ne mislim samo na prvi razred), onda zatim ode u Rijeku i tamo završi školovanje. Ne bih te želio uznemirit jer ako to želiš upisat onda bi ti bilo najbolje da to upišeš. Da je teška škola to da , ima dosta strogih profesora koji ne pristaju na kompromise, te moraš učit i bit discipliniran. Da se da završit dokaz sam ja i hrpa drugih ljudi koji su je završili u 4 godine koliko i traje. 

2 godine
neaktivan

ja mislim mozda taj fax ic

skoro sam upiso tu skolu al na kraju gimnaziju-VElIKA pogreška

FIFA-regional.com
22 mjeseca
neaktivan

Ja sam tu skolu upisao, sad sam zavrsio 1 raz. Skola je extra,jbg imas puno uciti ali zato kad zavrsis car si...:)

22 mjeseca
neaktivan

evo ako vas zanima mišljenje apsolventa geodezije. završio sam i srednju geodetsku.

ako ne misliš završit faks ti je ne bi preporučio. posla nema, plaće su male. kao i svugdje. radi se po teškim vremenskim uvjetima.

na faksu se cjelokupno gradivo iz 4 razreda srednje škole prođe za 30 dana. tako da su oni sa završenom gimnazijom bili u prednosti. bili su jači u matematici i fizici.

srednja nije niš posebno teška. jedino šta te ama baš niš korisno ne nauče. sve šta ćeš naučiti u srednjoj se koristilo prije min. 30 godina. o metodama gps-a i novijim instrumentima baš se i ne uči.

posla nema ni za lijek. ako ga i ima, jako je slabo plaćen.

sve u svemu, preporučio bi ti da rađe ideš za arhitektonskog tehničara. poz

4 godine
geodet kaže...

na faksu se cjelokupno gradivo iz 4 razreda srednje škole prođe za 30 dana. tako da su oni sa završenom gimnazijom bili u prednosti. bili su jači u matematici i fizici.

to stoji kod svih fakseva.

Nisam geodet ali radim u geodetskoj firmi, srednjoškolac geodet on se u pravilu naebe za svoju plaču, mislim po terenu si toplo hladnu, deri, nitko ne pita. Dok dipl ing. geodezije on puno lakše zasluži veću lovu od običnog tehničara. A i opet sve ovisi di uletiš

4 mjeseca
neaktivan

Procitao sam sve sto ima o radnjama koje se desavaju kroz razrede ali pitanje ja sam sada zavrsio prvo polugodste osmog razreda,posto zivim u BiH u Velikoj Kladusi htio bih tu skolu upisati vidim trazi se matematika to mi ide i tehnicko i ostali predmoti osim historije jer me ubija u pojam pa ako znate gdje ima ta skola na podrucju Unsko-sanskog kantona???? Hvala.

meris
4 mjeseca
neaktivan
Re: Srednja škola Geodetski tehničar

ja sa iz V.K  na USK nema geodetske skole imas je samo u sarajevuu ja idem u sarajevo i 3. razredd sam:D

11 mjeseci

dali je neko autolakirer?jeli trazen posao?kolko se placa?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice