dakle trebo bi pomoc oko sastava jer to najvise od svega mrzim radit... trebo otp 1 str a ime sastava je ''droga oduzima buducnost''...
hvlaa :D
dakle trebo bi pomoc oko sastava jer to najvise od svega mrzim radit... trebo otp 1 str a ime sastava je ''droga oduzima buducnost''...
hvlaa :D
siguran sam da ima neko ko voli pisat sastave, ljudi molim vas treba mi za sutra... :(
Evo niti meni nejsu sastavi najbolje ali evo ti par natuknica o čemu možeš pisat:
Uvod: Napiši 5-6 rečenica o tome kako se sve više mladih okreće drozi i kako onda uđu u jedan začarani krug iz kojeg više nemogu van i takve stvari...
Glavni dio: Neznam kao si ti to mislio ali ja bih na tvom mjestu pisao sve kroz neku izmišljunu priču, npr: Sve je počelo jednog dana kada mi je prijatelj dao da probam......I tu se sad gadno raspiši o tome kako si se navukao ( piši u 1.licu ) pa kako je bilo jako teško bez droge, kako si završio na ulici bez ičega, svi su te ostavili.
Završetak: Završi tako da napišeš da ove sve pišeš iz neke ustanove za odvikavanje i da si spreman za novi početak i da preporučuješ svima da se klone droge.....
Nadam se da sam ti barem malo pomogao.
goody pa cuj ima i takvih ljudi!!
perko razmislit cu i mislim da cu tako napisat... thx na savjetu.... ;)
Više potrošiš da otvoriš firefox, odeš na bug forum i otvoriš ovu temu nego napisat 1 stranu sastavak. Ja ih stvarno ne volim radit, ali uz malo inteligencije i kolko tolko normalnu temu nije teško.
Pa ovo je prelagano, ajoj šta smo mi dobivali pod etikom.
Jednom sam odbio pisat sastavak jer nisam imao ama baš nikakve blage veze o tome šta trebam pisat.
Baš me zanima što SAM dobio ?
haha a perko nemogu ti nista vise napravit osim puno ti zahvalit jer sam danas u skolskoj zadacnici napiso takav sastav i nadajmo se jednoj 4 posto iz hrvatskog bas nisam najboji... al siguran sam da si ti to iso napisat da bi bilo 5+ 
Najbolje da odustaneš od škole,kad ne možeš ni us*ani sastav napisati bez da spammaš forume.
K tome tema ti je bila jednostavna i lagana.
loz susdrzi se komentara molim te!!