Trebam pomoc oko sastava...

poruka: 11
|
čitano: 2.601
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

dakle trebo bi pomoc oko sastava jer to najvise od svega mrzim radit... trebo otp 1 str a ime sastava je ''droga oduzima buducnost''...

hvlaa :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine

siguran sam da ima neko ko voli pisat sastave, ljudi molim vas treba mi za sutra... :(

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine
Stvarno ocekujes da ce ti netko napisati sastav?

Pa neki ljudi su mi smjesni. Daj covjece, malo skuliraj, uzmi list papira i napisi ono sto mislis o drogi.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
2 godine

Evo niti meni nejsu sastavi najbolje ali evo ti par natuknica o čemu možeš pisat:

Uvod: Napiši 5-6 rečenica o tome kako se sve više mladih okreće drozi i kako onda uđu u jedan začarani krug iz kojeg više nemogu van i takve stvari...

Glavni dio: Neznam kao si ti to mislio ali ja bih na tvom mjestu pisao sve kroz neku izmišljunu priču, npr: Sve je počelo jednog dana kada mi je prijatelj dao da probam......I tu se sad gadno raspiši o tome kako si se navukao ( piši u 1.licu ) pa kako je bilo jako teško bez droge, kako si završio na ulici bez ičega, svi su te ostavili.

Završetak: Završi tako da napišeš da ove sve pišeš iz neke ustanove za odvikavanje i da si spreman za novi početak i da preporučuješ svima da se klone droge.....

Nadam se da sam ti barem malo pomogao.

3 godine

goody pa cuj ima i takvih ljudi!!

perko razmislit cu i mislim da cu tako napisat... thx na savjetu.... ;)

4 godine

Više potrošiš da otvoriš firefox, odeš na bug forum i otvoriš ovu temu nego napisat 1 stranu sastavak. Ja ih stvarno ne volim radit, ali uz malo inteligencije i kolko tolko normalnu temu nije teško.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
4 godine

Pa ovo je prelagano, ajoj šta smo mi dobivali pod etikom.

Jednom sam odbio pisat sastavak jer nisam imao ama baš nikakve blage veze o tome šta trebam pisat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
2 godine

Baš me zanima što SAM dobio ?

3 godine

haha a perko nemogu ti nista vise napravit osim puno ti zahvalit jer sam danas u skolskoj zadacnici napiso takav sastav i nadajmo se jednoj 4 posto iz hrvatskog bas nisam najboji... al siguran sam da si ti to iso napisat da bi bilo 5+ Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 17:43 (damian123).
3 godine
neaktivan
RE: Trebam pomoc oko sastava...

Najbolje da odustaneš od škole,kad ne možeš ni us*ani sastav napisati bez da spammaš forume.

K tome tema ti je bila jednostavna i lagana.

3 godine

loz susdrzi se komentara molim te!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice