tražim neku gimnaziju,imat cu oko 55-57 bodova
zna li netko koliko je imao zadnji koji je upao na listi u 3. opću gimnaziju?
tražim neku gimnaziju,imat cu oko 55-57 bodova
zna li netko koliko je imao zadnji koji je upao na listi u 3. opću gimnaziju?
odakle si ?
zagreb
Samo nemoj u Prirodoslovnu gimnaziju u PŠVP-u (bivša kemijska). Išao sam tamo i te su mi četiri godine sigurno najgore razdoblje života do sada. Preporučam ti 10. opću gimnaziju ili možda 3. (Kušlanova), tamo sam htio i ja ići, ali eto ispalo je kako je ispalo
Sretno s odabirom!
kažeš 10. još nisam gledao,ima li itko informacije tko je upao u 3. opću u zg zadnji s koliko bodova??
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Teško, i sa 60 bodova se jedva upada - tamo klinci dolaze sa raznim nagradama sa natjecanja, priznanjima i što ti ga ja znam.
Mislim da je ove kodine svatko sa 56 boda upao... mozda koji bod dobijem i od natjecanja iz engleskog...
to misliš za 3. gimnaziju ili??
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Teško, i sa 60 bodova se jedva upada - tamo klinci dolaze sa raznim nagradama sa natjecanja, priznanjima i što ti ga ja znam.
netočno. može se s 59 bodova upast. imam jednu u razredu koja je s tolko bodova upala.
Mislim da je ove kodine svatko sa 56 boda upao... mozda koji bod dobijem i od natjecanja iz engleskog...
također netočno. odbijeni su dokumenti s 56 i 57 bodova.
da li tko ima točno iformaciju za 3 gimnaziju u ZG tko je zadnji upao
Vidim kolega je spomenuo kušlanovu... ja idem u nju i odlična je škola ali zaboravi je ako nemaš barem 60 bodova, jer ove godine ti je prag bio 59, a svake godine redovito raste bar za 1 bod
primili su sve od kojih su imali papire nakon povlačenja papira.
dakle primljeni su svi koji nisu trebali povuć papire.
56,57 ispadaju, 58+ upadaju.
ako imaš 59 bodova, 85% šanse su ti da upadneš(karikiram).
Gle, potrudi se sad skolsku godinu jer ako ista onda je matematicki smjer dobar. zadovoljan sam jako i profesori su dobri
Gle, potrudi se sad skolsku godinu jer ako ista onda je matematicki smjer dobar. zadovoljan sam jako i profesori su dobri
Usto nek proba na kojem natjecanju skupiti koji bod. Znam da je tu u Zagrebu teško na natjecanju no mislim da je za treće mjesto na nekom natjecanju dobiva barem 1 bod. Pa može barem probati.
Lucijanka.
Lucijanka.
55-57 bodova?
u koju gimnaziju mogu s 55-57 bodova (najprije 56)???
u koju gimnaziju mogu s 55-57 bodova (najprije 56)???
pa gledaj one kojima je prag 54-55 jer kao sto je bio kod nas za 10. prag 56...sa 59 si tek mogao upast
Joj gimnazija ko gimnazija, sve su užasno teške i moraš učit ko budala, tako da mislim da ti je totalno svejedno di upadneš.
vidim da je u 16. gimnaziju upao zadnji 55 bodova,znači iduće godine bod više,mogao bi bez problema upasti
Joj gimnazija ko gimnazija, sve su užasno teške i moraš učit ko budala, tako da mislim da ti je totalno svejedno di upadneš.
Ma da...apsolutno ti je svejedno ides li u 13. ili 9. i npr. 5. ili 15.
LOL
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nije istina, ja bi u jezičnoj vjerojatno pao godinu
Ma da...apsolutno ti je svejedno ides li u 13. ili 9. i npr. 5. ili 15.
LOL
Neznam, ali kad završiš opet ti piše gimnazija;)
tako da bi ja odabrao najlakšu:)
nije ti isto završiš li 12-stu ili 15-stu
zna li tko koju drugu dobru gimnaziju u koju bi mogao upasti s 55-57 bodova
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Ha gledaj imam frenda koji je sad upisao FER, iz Ruđera, ali uglavnom računaj si da u Ruđeru nećeš moći prolazit s 2, te imati isto znanje kao da si u npr. nekoj jačoj mat.gimnaziji prolazio s 2....
Po meni bi to trebala u Ruđeru biti četvorka ili neka jača trojka u gimnaziji.