Zanimanje racunalni tehnicar

poruka: 4
|
čitano: 432
|
moderatori: F1-IVO, DrNasty, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci

Pozz, zanimame poso racunalnog tehnicara.
Kad se zaposlite negdje sa kao racunalni tehnicar, koji su poslovi najcesci. Trebali neko veliko znanje za taj poso?

Plata i opcenito sve o tom poslu. HVALA

Nisam ovu temu naso nigdje osim one di neki osnovnoskolac pita koji bi falkutet mogo upisat poslije zavrsene skole za r.t.

AA
23 mjeseca
Re: Zanimanje racunalni tehnicar
toniancic kaže...

Pozz, zanimame poso racunalnog tehnicara.
Kad se zaposlite negdje sa kao racunalni tehnicar, koji su poslovi najcesci. Trebali neko veliko znanje za taj poso?

Plata i opcenito sve o tom poslu. HVALA

Nisam ovu temu naso nigdje osim one di neki osnovnoskolac pita koji bi falkutet mogo upisat poslije zavrsene skole za r.t.

U Hrvatskoj vrlo teško bez fakulteta. Zanimanje samo po sebi je ok. Možeš raditi kao serviser računala, elektroničkih uređaja itd. Negdje u industriji gdje su potrebni računalni tehničari, ali opet kažem jako su male šanse za zapošljenje bez fakulteta. Znam jako puno tehničara koji sada konobare. Ako si spreman samostalno učiti dodatne stvari tipa programiranje, pa uletiti u neku bolju firmu...

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
16 mjeseci

aha, ja nemam zavrsenu s.k za racunalnog.t- po struci sam automehanicar, sad mislim upisati u algebri za r.t (neznam kolko je to dobro) pa se nadam da cu se negdje zposliti i jos imam ECDL- diplo (7 modula).  uskoro cu imat i naprednu ECDL diplomu, pa se nadam da bi se negdje mogo zaposlit.

Samo neznam kolko ECDL diplome pomagaju pri zaposljavanju?

AA
16 mjeseci

Ajde nek neko pise dojmove o tom, neko ko vec radi kao racunalni tehnicar il je radio taj poso.?

AA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice