Grafa na maticnu, help!

poruka: 16
|
čitano: 716
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
suspendiran
Grafa na maticnu, help!

Sestri mi otisla maticna i procesor pa sam kupil ovu amticnu http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=p4vm890 zajedno s procesorom 2,8 ghz. i sad mi nepase graficka jer sma prije ima agp :) lepo sam se zajebal :S
pa me zanima koju mi graficku preporucate.. hvala! po mognucnosti (ekupi, ecos, 36 doo, feniks kompjuteri)

19 mjeseci
Grafa na maticnu, help!

nekad se u Asrock nije mogla stavit bilo koja agp kartica, pa si imao u knjižici od ploče listu kompatibilnih kartica..  Provjeri u knjižici da nije i

s PCI-e takav zajeb.. Ako ne piše ništa, možeš uzet bilo koju cca 300-400 kn ovisno o potrebama{#}

inače,mislim da si primjetio da na ovoj ploči imaš i integriranu grafiku(samo napominjem{#})

18 mjeseci
suspendiran
RE: Grafa na maticnu, help!

Nemam Nikvu knjzicu, da se kako drugacije priovjeriti? :S
nisam skuzio :P tj inregrirana je da mogu bez graficke? :) soz... ali sve znam za komponente zamo az to me jebe :S

19 mjeseci
murkovicdaniel kaže...

Nemam Nikvu knjzicu, da se kako drugacije priovjeriti? :S
nisam skuzio :P tj inregrirana je da mogu bez graficke? :) soz... ali sve znam za komponente zamo az to me jebe :S

lol

to znači da možeš bez eksterne grafičke..samo spoji monitor na plavi(analogni) i to je to!

btw:morao si dobit kutiju i knjižicu s pločom ,di je kupljeno?

18 mjeseci
suspendiran

aaha,, to sam bash sad skuzio :)) hehe
btw to sam kupio preko njuskala :D tak da mie lik samo kutiju dao..  tu je stavio ogras na njuskalo : http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/maticna-ploca-478-oglas-2312192

19 mjeseci

bravo!

18 mjeseci
suspendiran

I koja bi sad grafa mogla pasati ili sve? D

23 mjeseca
protjeran
Grafa na maticnu, help!

Pasu ti sve ali je vecinu novijih besmisleno kupovati jer ti ih procesor (jos kad bi znali koji je???) ne moze iskoristiti.

18 mjeseci
suspendiran

am, samo mi pise intel pentium 4 2.8ghz. :S tak da ak ti to kaj znaci ^^

2 godine
Grafa na maticnu, help!

Ploča nema integriranu grafiku, zar je to tako teško provjeriti??

Uzmi bilo koju PCI-e grafu..taj proc ionako ne može potjerati iole jaču karticu, tako da ti je svejedno. A sumnjam da ti sestri i treba. Gledaj samo na cijenu.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
23 mjeseca
protjeran
DamageHigh kaže...

Uzmi bilo koju PCI-e grafu..taj proc ionako ne može potjerati iole jaču karticu, tako da ti je svejedno. A sumnjam da ti sestri i treba. Gledaj samo na cijenu.

Zar je stvarno toliko tesko provjeriti?

23 mjeseca
protjeran
buggie kaže...

bravo!

{#} buggie, dobar avatar

2 godine
Commodore kaže...
DamageHigh kaže...

Zar je stvarno toliko tesko provjeriti?

Heh..epic fail..

Duboke isprike, krivo sam gledao..

18 mjeseci
suspendiran

aa... hvala decki :)) inace istina je.. sestra mi ni netreba nkj jacega :) tnx :D

18 mjeseci
Grafa na maticnu, help!

Mozda ovako nešto: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/bfg-8600-gts-oc-oglas-2335899

Ma dajte, nijedan procesor nece biti preslab za ovako nešto, jedan moj prijatelj ima semprona 2600+1,609ghz i leadtek winfast px8600gt 512mb grafu... i igra gta 4 bez problema na low settings :) jest da šteka ponekad, ali može igrati... nikad nece grafa biti posve neiskoristena, pa da stavis amd 6970 na phenoma 8450, bit ce iskoristenost procesora 100%, ali sve će raditi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 10:58 (Caesar et Brutus).
2 godine
Grafa na maticnu, help!

Ma ni netreba mu grafa. Nek spoji na integrirku ({#}) i deri..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice