Igre nakon novih Komponenti?

poruka: 8
|
čitano: 719
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Posto kupujem u drugom mjesecu novu karticu,procesor i RAM zanima me ocu li ja trebat reinstallat igre nakon dodavanja ovih komponenti?

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
4 godine
neaktivan
RE: Igre nakon novih Komponenti?

Bilo bi jako pozeljno instalirati novi OS...  A s tim znaci i nove instalacije igara.

Save the Cheerleader, save the world.
4 godine
moderator

Ne moraš, ali je i više nego preporučljivo da ponovo instaliraš Windowse (a samim time i igre).

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
2 godine
scorpion667 kaže...

Ne moraš, ali je i više nego preporučljivo da ponovo instaliraš Windowse (a samim time i igre).

pojasnis to malo? koje su posljedice ako ne installam ili suprotno

3 godine
moderator

Nedavno sam mjenjao jednom covjeku procesor, napajanje, graficku i rame te uopce nisam morao reinstalirat os (ja sam htio jer sam picajzla ali njemu se zurilo). Sve je radilo savrseno (ranije instalirani programi i igre). Mislim da je u ovom slucaju nepotrebno reinstalirat os posto mbo ostaje ista. Preporuka autoru teme je da prije zamjene dijelova deinstalira samo drivere za graficku.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
2 godine
F1-IVO kaže...

Nedavno sam mjenjao jednom covjeku procesor, napajanje, graficku i rame te uopce nisam morao reinstalirat os (ja sam htio jer sam picajzla ali njemu se zurilo). Sve je radilo savrseno (ranije instalirani programi i igre). Mislim da je u ovom slucaju nepotrebno reinstalirat os posto mbo ostaje ista. Preporuka autoru teme je da prije zamjene dijelova deinstalira samo drivere za graficku.

to se podrazumjeva u dodavanje nove graficke.

3 godine

Ja sam stavio novi proc i maticnu i nisam reinstalirao OS. Zasto bi to radio, fino mi sedmica instalira sve drivere i na posao!

Set condition one throughout the ship
2 godine

Ati radeon HD 4670 512 mb ddr3

1 gb kingmax ddr2(iduci tjedan jos 1 gb)

Amd tahlon x2 1.9 ghz,3600+

rezolucija: 1024x768.

operating sistem: Windows xp SP3

zanima me oce li glatko moc ic neke novije igre s ovim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice