Koliko vrijedi ova nekad zvjerska konfiguracija?

poruka: 8
|
čitano: 1.277
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Koliko vrijedi ova nekad zvjerska konfiguracija..?

Jadan PC stoji mi u dnevnoj sobi žalostan što ga nikad ne koristim... Koliko je fer tražiti za ovakvo nešto?

Procesor: AMD Athlon 64 3500+ (stock cooler)

MBO: Asus A8N SLI Deluxe (2x mreža)

memorija: 2 GB (4x 512 MB) 533 MHz

grafička: Gecube X1800XT 512 MB DDR3, 2xDVI

zvučna1: na ploči

zvučna2: Terratec DMX 6Fire, s prednjim panelom

HDDs: 2x WD Raptor 36 GB sata 10KRPM u STRIPE RAID-u; 1x 320 GB WD SATA, 1x 320 GB WD PATA, 1x 250 GB WD SATA

DVD RW: BenQ (+/- 8x)

DVD: Asus QuietTrack

Zvučnici: Creative I-Trigue 2200

Kućište: Antec P180

PSU1: Hyper Type R 480W

TV-tuner: PixelView 550 USB hybrid (analogni+dvbt mpeg2)

miš/tipk: Cordless Deskto S520 

gamepad: Logitech Rumble Pad 2.0

čitač mem kartica 3,5"

PCI 802.11b mrežna

Koliko je isplativo nadograđivati ovak nekaj? =no što mene zanima je neki intel dualkorac solidni, ploča sa intelovim chipsetom (da se da Mac OS staviti) adekvatna ploča, grafička srednje više klase (najbitnije je da je SILENT) i 4 GB memorije. Ima neko preporuku za komponente koje se isplate uzeti...?

3 godine

Možda 1600-1800kn, ali teško da će netko to kupiti i platiti toliko... kad se može nova i puno bolja konfiguracija kupiti za samo malo veće novce...

To ti se ne isplati ni nadograđivati, vidim dole pišeš da želiš intel neki i tihu grafu.

Do koliko novaca bi želio potrošiti na novu konfu i dali baš mora biti intel?

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
4 godine
RE: Koliko vrijedi ova nekad zvjerska konfiguracij

Komp zbog <HDD-a i Tv kartice mozda moze 1000 uhvatiti vise ne jer ostalo je prezastarjelo!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 21:33 (Luka).
4 godine

Grafa je za dx9 još uvijek prolazna, ima puno diskova i raptore. Bez beda možeš to prodat za preko 1000, ja sam šrotniju konfu od te prodal za 1700, sve ti je u tome kolko si sposoban nekoga uvjeriti da je to bomba ;)

...something diabolic
3 godine

Dok bi ja rekao sa 500 možeš dobiti samo za HDD-ove, vrijedi ovo malo više, ali ljudi jako vole

bagatelizirati, staviš nutra Athlona 6000+ ili 6400+ BE (ako se to još da nabaviti), takav proc ti je

oko 600kn i to još i može povući =)

Mudar ko čovjek-jesetra!
4 godine

Kupi novi proc, novu grafu i 2X2 gb rama i to je to.

Ako mislis prodati sve je stvar umijeca prodaje... Ali nemoj previse ocekivati! JA bih na tvom mjestu prodavao u dijelovima (odvojeno hardove) itd. uhvatio bi 200-300 kuna vise...

3 godine

Koliko ja vidim ova njegova matična ne podržava dual core athlone! a ti si vjerujem mislio na Athlon 64 x2 6000+ 6400+...

EDIT: podržava ali treba flashat bios...

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 21:48 (Bellatrix).
4 godine
RE: Koliko vrijedi ova nekad zvjerska konfiguracij
Luka kaže...

Kupi novi proc, novu grafu i 2X2 gb rama i to je to.

Ako mislis prodati sve je stvar umijeca prodaje... Ali nemoj previse ocekivati! JA bih na tvom mjestu prodavao u dijelovima (odvojeno hardove) itd. uhvatio bi 200-300 kuna vise...

Slažem se, hardove svakako odvojeno. E, a grafičku, nju prodaj isto posebno nekome tko se ne razumije. Izvana izgleda relativno močno, malo "nategni" istinu što se performansi tiče, istakni da je 512mb(iako to nema veze) i neki noob će već nasjesti za solidnu lovicu.
...something diabolic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice