Kompatibilnost nadogradnje

poruka: 16
|
čitano: 545
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Ovako, skupio ja nekih para, pa sad planiro kupit ovo:

Maticna (AsRock 970 Xtreme3)

4x RAM (HyperX Blu DDR3 1600MHz 4GB)

Imam:

Phenom II x6 1090t

OCZ Fatal1ty 550w

Kuciste je "normalne velicine", na kutiji pise ATX, a i ova ploca je ATX pa predpostavljam da pase.

I jos, el mogu za moju sadasnju MSI 870-C45 dobit 300-400kn. Za stare rame sam vec naso kupca.

Eto, ouno hvala!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
2 godine
Re: Kompatibilnost nadogradnje

Pošto imaš Phenoma x6 bolje uzmi ovu matičnu sa 8+2 faznom regulacijom http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050303576

Ako ti je stvarno toliko potrebno memorije onda ovo 4x http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051210196

Dostava besplatna

Za svoju matičnu max.300 kuna

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 1:03 (ford eleanor).
2 godine

Hvala,
koliko je bitna ta 8+2 fazna regulacaija, dali to vrijedi 200kn razlike?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
23 mjeseca
Luka Ivanković kaže...

Za overclock je dosta bitna.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
2 godine

Nisam bas mislio overclockat, ali mozda hocu jednom. Ova mi je bolja jer ima vise i usb 2 i 3 portova. SATA3 valjda ima?. gledo sam malo reviewe i u jednom sam naso da je drugi PCI-ex zapravo x4 a ne x16, a na portio stranici pise da je i drugi x16.

Hvala

23 mjeseca
Luka Ivanković kaže...

Ako nećeš na CF/SLi ići ionako nije važno, a mislim da ima X8|X8 Multi GPU podršku.

Da, ima SATA III.

Na stock naponu možeš overclockati i na V4+1 ploči, ali za dizanje napona minimalno osam faza za CPU.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
2 godine

Važniji mi je Crossfire nego klokanje.

23 mjeseca
Ta Giga GA970-UD3 ima drugi slot X8 propusnosti, valjda si gledao Gigu GA970-D3.
2 godine

Gledo sam UD3 100%, mogu li tim x8 imat crossfire?

23 mjeseca
Luka Ivanković kaže...

Da, naravno.

2 godine
donator_bubrega kaže...
Ta Giga GA970-UD3 ima drugi slot X8 propusnosti, valjda si gledao Gigu GA970-D3.

Nema.Drugi slot je 4x propusnosti za grafu.Ako misliš imati dvije grafe onda ova Giga nije preporučljiva.

Za sve ostalo(stabilnost sustava,overclock,nove tehnologije sata3 usb 3.0,optički izlaz za receiver itd.) je i više nego preporučljiva.

Ipak ti imaš x6 Phenoma koji ipak traži bolju matičnu.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3907#sp

2 godine

I el ima onda koja ploca, da podrzava Crossfire, ima SATA3, AM3 (poseljno +), USB 3.0 i sto vise USB-ova. Da nekosta vise od 600-650kn?

2 godine
Luka Ivanković kaže...

I el ima onda koja ploca, da podrzava Crossfire, ima SATA3, AM3 (poseljno +), USB 3.0 i sto vise USB-ova. Da nekosta vise od 600-650kn?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050303584

Ova podržava bagere i ima propusnost x8/x8 u dual načinu rada

2 godine

Znaci da bi CF radio? ok ta se cini dobra. El ima jos koja preporuka ili da narucim to. El dostava besplatna iznad 500kn ili tako nes.

2 godine
Luka Ivanković kaže...

Znaci da bi CF radio? ok ta se cini dobra. El ima jos koja preporuka ili da narucim to. El dostava besplatna iznad 500kn ili tako nes.

dostava je 35 kuna do 1000 kuna.Iznad 1000 kuna je besplatna

2 godine

onda ce bit bespaltna jer kupujem i ram, planiro sam kad prodam maticnu, za stari ram sam naso kupca, kupit neki SSD, moze neka preporuka za 600kn

znaci sigurno kupujem to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice