Ljudi pogledajte profil od danfe123 u samo 2 dana skupio čovjek 3 žuta kartona!
Konfiguracija 13000kn....komentari mišljenja
- poruka: 43
- |
- čitano: 3.133
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
Daj kupi tu konfu, pa dokaži da nije spam, ili barem pokaži pare na slici.
ja se tebi ne moram dokazivat da imam pare....kad ih imam.....plus----baš mi se j+be kaj mi prigovarate...mene zanima sta mislite o toj konfi
Ljudi pogledajte profil od danfe123 u samo 2 dana skupio čovjek 3 žuta kartona!
jedanput zbog spama.....2 druga puta zbog krive teme
Ispravljena konfa
P evo ja mislim da je ova super... Čak sam ti uštedio
Ovako iz svih mogućih danfinih postova sam zakljućio da je ova tema DUBOKI SPAM znaći tema treba pod LOCK a autoru još jedan ŽUTI KARTON!
Daj kupi tu konfu, pa dokaži da nije spam, ili barem pokaži pare na slici.
ja se tebi ne moram dokazivat da imam pare....kad ih imam.....plus----baš mi se j+be kaj mi prigovarate...mene zanima sta mislite o toj konfi
konfa nije nešto, može puno bolje za te novce..
ja sam kupio i7 konfu tj. uplatio onaj dan kad se prvi proc uopce pojavio u RH u Hardveraju jos dok je radio, prije vise od godine dana i kosto me 10500kn, doduse imam samo 3GB rama jer je bio koliko sada kosta 6GB i nije uopce bilo kitova tada sa 3*2Gb tak da nisam imo izbora, a bome ni para jos, to sam pretegnuo. To je moj prvi komentar na ovu temu, ima jos mjesta gdje se ta konfa da pojeftinit.
2. komentar: po meni je jedini isplativi kombo sa core i7 jos uvijek i7 920 + GA EX58-UD5 jer je odlicno za OC, ima punu propusnost PCI-E za sli/cf , a nije tako pretjerana cijena
ove kombinacije LGA 1156 mbo sa i7 860 i slicno, radije odite na normalnu dual-channel i5 plocu i i5 procesor, sparate na procu i na ramu, a nis pretjerano ne gubite, pogotovo za igre
tak ja razmisljam, tak sam napravil i opet bi
grafu nema smisla trpat 5970 ako se ne zna kakav monitor covjek planira uzet, cak za 24" bi trenutno uzel 5870 jer je dovoljno jaka, kasnije CF eventualno, 5970 je NAJ, trenutno, slazem se, i covjek si ju moze priustit (vjerojatno), al to je na njemu da odluci
Evo jedna iz ADMa.. Konfa rastura..
Šta ćemu 2 blu ray pržilice? neka si uzme još 2 gige rama ili neki ssd
Evo jedna iz ADMa.. Konfa rastura..
Šta ćemu 2 blu ray pržilice? neka si uzme još 2 gige rama ili neki ssd
Ups moja greska.. Htio stavit 2 harda...
E danfa mi čekamo preko mjesec dana da vidimo tu tvoju konfu za 13k kn al očito ništa od nje? hajde ako si kupio daj testove daj slike konfe...
Gle koliko je mjeseci prošlo a ti slovo k a kamoli konfu nisi pokazao!
dobor kaj sad ti hoces vljda si dovljno pametan da skuzis da je ovo spam tema i bio sam dobio zuti
moze LOCK