Konfiguracija za aktualne i buduće igre

poruka: 5
|
čitano: 772
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji: Grafička kartica: Gigabyte GTS 250 1 GB

Procesor: AMD Athlon II x3 425

Memorija: 4 GB Transend DDR3 1333 MHZ

Matična ploča: ASRock M3A770DE, Socket AM3, DDR3

Napajanje: Fortron 400W

Monitor: Samsung T220 1680x1050

Eto to je to. Šta vi mislite, dali će to pogoniti npr. Crysis i Far Cry 2 u najvećim mogućim detaljima sa AA i AF? Zanima me dali je to sve kompatibilno i dali bi vi šta mijenjali tu? Napajanje me brine, dali je 400W dosta?

Još bi me zanimalo dali će mi igre radit bez problema, ove sada aktualne, a i buduće?

I najvažnije mi je kako će radit GTA4? Dali bi radio stabilno na najvišim mogućim detaljima?

Hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
RE: Konfiguracija za aktualne i buduće igre
Radit ce,no sa cry. nisam siguran da ce ici na max detalje na max rezoluciji.svakako gta4 ce ti raditi,no moram te upozoriti da je igra dosta neoptimizirana.uglavnom sve u svemu ok konfiguracija.
3 godine
neaktivan

Ja isto mislim da bi trebao GTA 4 raditi kako treba prvenstveno zbog 1 GB memorije na grafičkoj. A i u BUGU sam pročitao da Crysis treba puno videomemorije tako da nebi trebalo bit problema.

A kaj mislite, koliko bi ta konfa potrajala u budućnosti? Znači koliko bi još pogonila igre koje dolaze? Godinu, dvije?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
Curle kaže...

Ja isto mislim da bi trebao GTA 4 raditi kako treba prvenstveno zbog 1 GB memorije na grafičkoj. A i u BUGU sam pročitao da Crysis treba puno videomemorije tako da nebi trebalo bit problema.

A kaj mislite, koliko bi ta konfa potrajala u budućnosti? Znači koliko bi još pogonila igre koje dolaze? Godinu, dvije?

pa ono nekih jos pol godine bi mogli sve pokretat otprilike na high a i moguce vise, sve zavisi kakva igra izade

sasvim solidna konfiguracija, naigrat ces se vjeruj mi

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
2 godine
neaktivan
Curle kaže...

Pozdrav!

Zanima me vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji: Grafička kartica: Gigabyte GTS 250 1 GB

Procesor: AMD Athlon II x3 425

Memorija: 4 GB Transend DDR3 1333 MHZ

Matična ploča: ASRock M3A770DE, Socket AM3, DDR3

Napajanje: Fortron 400W

Monitor: Samsung T220 1680x1050

Eto to je to. Šta vi mislite, dali će to pogoniti npr. Crysis i Far Cry 2 u najvećim mogućim detaljima sa AA i AF? Zanima me dali je to sve kompatibilno i dali bi vi šta mijenjali tu? Napajanje me brine, dali je 400W dosta?

Naravno da neće vrititi krajzu na max sa AA i AF...

Napajanje je ok, koliko to ispadne na kraju bez monitora?

Možda nebi bilo loše staviti 2 gb rama pa jaču grafu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice