Novi PC kakav je?Vase misljenje
- poruka: 22
- |
- čitano: 1.208
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo kupio sam novi PC sve igre mogu igrati na najvišim postavkama i sad me zanima kakva je vama ova konfiguracija?
Comp cam platio 3600kn.
Si to uzimo ovako što je u trgovini sastavljeno? za te novce koliko mi se ćini mogo bi dobit bolju mašinu!
Evo kupio sam novi PC sve igre mogu igrati na najvišim postavkama i sad me zanima kakva je vama ova konfiguracija?
Comp cam platio 3600kn.
Si to uzimo ovako što je u trgovini sastavljeno? za te novce koliko mi se ćini mogo bi dobit bolju mašinu!
Sastavljeno
Brine me jednio napajanje.Koliko sam ja shvatio dolazi sa kućištem,a kućište je tvrtke MS.Valjda će ti držati računalo jer koliko ja znam,MS napajanja baš i nisu najbolje kvalitete.
Brine me jednio napajanje.Koliko sam ja shvatio dolazi sa kućištem,a kućište je tvrtke MS.Valjda će ti držati računalo jer koliko ja znam,MS napajanja baš i nisu najbolje kvalitete.
Ne da nisu neke kvalitete, nego su izrazito losa, bar sto se tice mog iskustva.
@autoru, ja bih sto prije trazio neko bolje napajanje.
Pa sto mi se moze desit ako napajanje nije dobro?
Koliko odprilike kosta novo a ja sad bas namjeravao jos 2 gb rama staviti.
A ko na pajanje pođe u k**** ja imam garanciju.
Moze se desiti da ce ti se racunalo gasiti, a ako ce racunalo gasi prisilno, moze doci do ostecenja komponenti.
FORTRON BlueStorm II, 500W - 599 kn
Ako nades i 450 ce ti biti dovoljno, ovo sam ti sreda uzeo, ja imam bluestorm od 450 i prezadovoljan sam.
Moze se desiti da ce ti se racunalo gasiti, a ako ce racunalo gasi prisilno, moze doci do ostecenja komponenti.
Ako nades i 450 ce ti biti dovoljno, ovo sam ti sreda uzeo, ja imam bluestorm od 450 i prezadovoljan sam.
Ma koji Bluestorm za 600kn???
Za 600kn se uzima Corsair VX550W koji je klasa više.
A za konf od autora je dovoljan Corsair CX400W
MS je sasvim dobro napajanje, mene sluzi vec 5 godina i nikad problema nije bilo.........................
Comp cam platio 3600kn.
mogo si bolje dobit za te pare i to dosta... nevalja kupovat slozen pc vec u trgovini btw ostavi napajanje to ak bude radilo bez problema ak imas garanciju dat ce ti novi a i forton od 400w bi drzao tu konfu bez problema ja ga imam na svojoj..
mozda si mogao ubaciti i 4-jezgreni proc u konfu..a sto se tice napajanja slazem se sa ostalima.
Kakvih 500W, ja svoju konfu hranim sa 400W bez beda.
Zvucis mi ko prodavaci u HGšrotu i takvima di kupis graficku pa ti jos uvali napajanje od 700W+.
Ma sta ce covjek mijenjati napajanje ako nema problema. Ja svoj komp imam 5 godina u kojem je MS napajanje i nikakvih problema nema. Skoro sam mislio da mi je riknulo napajanje, ali mi zapravo UPS nije prenosio struju u racunar. Tako da i dalje radi bez problema. Sto se tice konfiguracije meni se svidja, jer je u svakom slucaju bolji od moje stare kante, sad da li si mogao bolji da uzmes za te pare ili ne u to se ne upustam. A u svakom slucaju nije vise ni bitno kada si vec kupio. Glavno je da radi sve kako treba. 
Comp cam platio 3600kn.
DOobar je to PC za te pare...
i nAPAjanje je ok ;) cuj MS nije kvalitetno ja ga vec imam ~6-7 godina i nije mu nista a sve vuce bezz problema ;)
Jesi uspio otključati jezgre na procu????
mogao si onda odmah složit konfu po dijelovima i dat nekom da ti sastavi ako se bojiš sam
ako misliš još stavit 2gb rama,onda ti netreba novo napajanje; novo napajanje će ti trebat za novu grafičku ili procesor
ta MS jesu šrot napajanja; ali koliko sam ja skužio ako ti ne riknu odmah onda neće ni u budućnosti
Komp je OK
Uzmi još 2gb RAM i to je to.
Te priče sa napajanjem, da će mu jednog dana cjelu kuću zapalit su za malu djecu.
mogao si onda odmah složit konfu po dijelovima i dat nekom da ti sastavi ako se bojiš sam
ako misliš još stavit 2gb rama,onda ti netreba novo napajanje; novo napajanje će ti trebat za novu grafičku ili procesor
ta MS jesu šrot napajanja; ali koliko sam ja skužio ako ti ne riknu odmah onda neće ni u budućnosti
Ćuj ja sam polovno napajanje MS Industral 450W uzeo i vidi konfu koju mi drži pod moj pc ona prva konfa
Komp je OK
Uzmi još 2gb RAM i to je to.
Te priče sa napajanjem, da će mu jednog dana cjelu kuću zapalit su za malu djecu.
kuću neće,ali postoji mogućnost da shebu matičnu,grafu...