Problem sa spajanjem firewire kartice zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 1.653
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Problem sa spajanjem firewire kartice
ADM Anthlon 64x2 Dual Core Processor 4000+
Komp nije imao firewire utor pa mi je trebala kartica koju treba ugraditi. Uzeo sam ovu FT-LD-205 .
Spojio sam ju normalno (skinio lim iza, ugurao u jedan od onih utora, i fino je sjelo) - nemam pojma o kompovima pa oprostite što je sve tako laički
Kada sam pokrenuo komp, prije pokretanja windowsa mi se otvorilo nešt kao da mi je windows u safe modeu , da trebam u BIOS i nešta radit , što me i zanima , jer neznam šta trebam, a mogu vam prepisati što sve točno piše tamo.
Ugl , ponuđeno mi je F1 za nastavak, ja sam nastavio. Windowsi se pokrenuli, pošto je kartica generička, windowsi su prepoznali drivere sami, i instalirao sam. I kao, hardware je uspješno instaliram ovo ono. Sve 5 ja sretan.
Ponovo uključio komp. i opet mi je prije pokretanja windowsa otvorilo to, ja nastavio . Opet sam morao kao nešta instalirat po pitanju hardwarea. I riješio sam to, šta ću.
Sada kada sam ga opet uključio, normalno, opet mi se otvorilo to prije pokretanja windowsa, ali instaliranje hardwarea (nakon što se windows učita) me više netraži.

Mene zanima što ja trebam napraviti (u BIOSU vjv.) da mi se nebi to otvaralo prije pokretanja windowsa. I kako, te hoće li mi to radit, mislim glupo pitanje, ali neznam. Hvala
dddddd
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice