@ogi219
Evo ovako uzmi
hvalaa
@ogi219
Evo ovako uzmi
hvalaa
@ogi219
Evo ovako uzmi
hvalaa
Mozes samo stisnuti hvala na mom postu
Kad kupis stavi slike kompa u temu "slike vaseg hardvera" 
@mate960
Kupujem na adm-u.
Jel znaš možda neku dobru matičnu i napajanje a da su oboje s adm-a?
OVO napajanje to je bolje (kvalitetnije, ako ne i jace) od CX500.
Sto se tice ploce, koliko planiras izdvojiti?
evo ljudi, došlo vrijeme da i ja sebi novu kantu kupim pa bih molio par iskusnijih da slože neku konfiguraciju + monitor, volio bi da bude po mogućnosti 23" sve ukupno za cca 5000 kn, mogu se protegnit još nekih 500 kn ako se stvarno isplati. konfiguracije je namijenjena za gaming najviše. bitno mi je da trgovina u kojoj kupujem može na diners na rate. hvala
evo ljudi, došlo vrijeme da i ja sebi novu kantu kupim pa bih molio par iskusnijih da slože neku konfiguraciju + monitor, volio bi da bude po mogućnosti 23" sve ukupno za cca 5000 kn, mogu se protegnit još nekih 500 kn ako se stvarno isplati. konfiguracije je namijenjena za gaming najviše. bitno mi je da trgovina u kojoj kupujem može na diners na rate. hvala
Mislim da moze samo links na rate,ako sam u krivu neka me netko ispravi...
sad ce konfa
@mate960
Pa sad ovisi, najbitnije mi je da je kvalitetan rad matične.
Koju bi ti preporučio s adm-a uz onu navedenu konfiguraciju?
@mate960
Pa sad ovisi, najbitnije mi je da je kvalitetan rad matične.
Koju bi ti preporučio s adm-a uz onu navedenu konfiguraciju?
Okvirno barem reci cifru. Jer ima ploca od 350kn koje nisu lose ali nemaju USB3/SATA3.
@mate960
Oko 500 kn.
@mate960
Oko 500 kn.
asrock h61m-vs... oko 350kn u adm-a
@mate960
Oko 500 kn.
KLIK. Kvalitetna ploča sa USB 3.0, jedina mana je nedostatak SATA3 konektora no mislim da ti to nece biti problem. Ravno 499kn. Ima VGA i DVI konektore za monitor(integrirana grafa).
može u adm-u na diners :D , pa ako je jeftinije....
može u adm-u na diners :D , pa ako je jeftinije....
e super,bas sad slazem u linksu preskupo,sad cu u ADM-u slozit brzo...
..
e super,bas sad slazem u linksu preskupo,sad cu u ADM-u slozit brzo...
Mislim da je u ADMu skuplje na rate..
koja bi bila najbolja matična za i5 i crossfire 7850 na koje bi spojio eyeinfiniti? do nekih 900kn
Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Protegni 150 kn, isplati se.
Ako nemos, onda Z77 pro3 gen3 od Asrocka
Jel dobra grafička Sapphire HD 6870, 1GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI + DP za gaming, rad animacija i slično?
Jel dobra grafička Sapphire HD 6870, 1GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI + DP za gaming, rad animacija i slično?
Da,vrtis sve igre na high/ultra bez ikakvih problema...
Dobra je , al ja bih rađe uzeo XFX HD6870 Dual Fan !
Uzmi Sapphirku, XFX-ica je bučnija od nje.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Protegni 150 kn, isplati se.
Ako nemos, onda Z77 pro3 gen3 od Asrocka
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=10487 ta?
To je ta. Samo jer misliš na nju Sandy ili Ivy stavljat?
i5 2500k
Sve ok onda, ako ćeš ikad planirat prelazak na Ivy s tom pločom napravi si update biosa s Sandyem jer ona ne radi out of the box s Ivy-em, nego tek nakon updatea.
ako ti je previše oduzmi hladnjak...
adm.hr
Nitko mu ne garantira da će dobiti novu reviziju, sigurno je ostalo po dučanima višak komada starije verzije kojih se žele riješiti, a ako dobi novu još bolje ;)
P67 Pro3 B3 je po meni još uvijek bolja ploča. Z77 Pro3 ima 4+1PPD (DIGI pa se ne može točno definirati koja će posjedovati bolji OC potencijal, valjalo bi istestirati) i nema DVI, što je nekom bednjak s obzirom na chipset. S druge strane, Z77 Pro3 ima THX, dok P67 Pro3 nema.
Jesi imao mozda P67 Pro3 B3 pa znas?Ja sam imao i nju i SB, i kazem ti da je losija od Z77 Pro3.Nema podrsku za iGPU, overvolta vise od Z77 Pro3 jer se radi o klasicnoj regulaciji i nema drugi PCIE slot za eventualno grafu za PhysX.Jasno mladi gospodine?
Molio bi da mi neko slozi PC i monitor do cca. 6000 Kn za GAMING.
Intel Core i5-3450 3.1GHz - Protis
Patriot 4GB 1333MHz - Portio
ASRock P67 Pro - Protis
WD Caviar Blue 500GB - Protis
LG IPS235V-BN, 23" - Centro
Samsung SH222AB - Protis
CoolerMaster Elite 370 - Portio
LC Power GP3 460W - Portio
Gigabyte GTX560 Ti - Centro
5.998kn
Možeš uzet i AOC F22+ monitor, a staviš i5-2500K, ASRock P67 Pro3 i TwinFrozr GTX560 Ti.