i5 3570K dostatan da ne Bottlenecka GTX680 SLI? A napajanje TX 650?
Sklapanje PC konfiguracija
- poruka: 38.103
- |
- čitano: 1.329.917
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne razumin te?iman napajanje corsair 700w
E ovako,ne znam bas puno o racunarima,ali me zanima da li uz konfiguraciju koju sklopim dodje i windows 7 ili se to treba posebno kupovat??
PHENOM X4 JEL TO 8 JEZGRI I KOJA JE CJENA?GRAFIČKA MI JE OVA sapphire hd 7850 2gb
Nije osam jezgri i ugasi caps-e
Nemoj gledat broj jezgri, npr. i3 Sandy bridge ima dvije jezgre a bolji je od desetak AMD-ovaca sa cetiri jezgre.
Isto tako 8120 je procesor koji se isplati uzimat samo ako ga dobis jeftino, a imas napajanje za clock.
Idi na i5 2500k i z77 pro3 gen3
E ovako,ne znam bas puno o racunarima,ali me zanima da li uz konfiguraciju koju sklopim dodje i windows 7 ili se to treba posebno kupovat??
sedmicu moras posebno kupovat ...
PHENOM X4 JEL TO 8 JEZGRI I KOJA JE CJENA?GRAFIČKA MI JE OVA sapphire hd 7850 2gb
Nije osam jezgri i ugasi caps-e
Nemoj gledat broj jezgri, npr. i3 Sandy bridge ima dvije jezgre a bolji je od desetak AMD-ovaca sa cetiri jezgre.
Isto tako 8120 je procesor koji se isplati uzimat samo ako ga dobis jeftino, a imas napajanje za clock.
Idi na i5 2500k i z77 pro3 gen3
Ajde mi nabroji desetak AMD procesora s 4 jezgre i platim ti pivu
Par verzija Phenoma II x4, Athlona II x4, FX x4, Phenom I
Nisam mislio na verzije...
Nego što si mislio ?
Nemojte opet početi pametovati da i3(SB) nije brži od nijednog AMD P II X4 procesora. U rangu je sa 955BE.
Ti si ko mujo kad triba nabrojiti 4 šumske životinje pa kaže vuk, lisica iiiii mmmm iiii..... dva medvida...
Nego što si mislio ?
Nemojte opet početi pametovati da i3(SB) nije brži od nijednog AMD P II X4 procesora. U rangu je sa 955BE.
A baš oćemo i to zato jer ti imaš i3...phenom je bolji od i3 za klasu.
i što'š sad?
hvala,ali dodje li ista instalirano od operativnih sistema ili sam moram dizat??
promjenio sam samo matičnu
prvo sam si sklopio za 30k kn, sad je već naraslo na 50k kn sa periferijom...
koji i koliko rama je najbolje staviti uz tu grafiku na onu matičnu ? (nek slobodno bude neki extremniji)
postoji li neko dodatno hlađenje za tu grafiku ?
TROLL
ti si troll
a ovaj @seljak007 koji te lajka, ako je njemu u interesu gaziti zelje po kućama za 2000 kn da si sklopi konfiguraciju postoje i drugi koji žele uživati u računalu i kojima nije problem 10 godina otplačivati po 90 E mjesečno
koji je to ram .. jbt ddr1 -.-'' dafuq... uzmi 16gb ili 32gb..-.-''
i što'š sad?
Nemam i3, imao sam oba ta procesora i i3 mi je bio bolji u gamingu, još je bio i starija generacija, vozio sam ga na 4.25GHz, bio sam prezadovoljan, kasnije sam prešao na i5 760 i nisam osjetio ama baš nikakvo poboljšanje.
promjenio sam samo matičnu
prvo sam si sklopio za 30k kn, sad je već naraslo na 50k kn sa periferijom...
koji i koliko rama je najbolje staviti uz tu grafiku na onu matičnu ? (nek slobodno bude neki extremniji)
postoji li neko dodatno hlađenje za tu grafiku ?
TROLL
ti si troll
a ovaj @seljak007 koji te lajka, ako je njemu u interesu gaziti zelje po kućama za 2000 kn da si sklopi konfiguraciju postoje i drugi koji žele uživati u računalu i kojima nije problem 10 godina otplačivati po 90 E mjesečno
koji je to ram .. jbt ddr1 -.-'' dafuq... uzmi 16gb ili 32gb..-.-''
LOL kuzim se malo u kompove xD ali mislim da je ovaj komp skupa sa periferijiom sklapan tako da je made_in_china trazio sve najskuplje znaci sta ima najvecu cijenu to je stavio xDD ? mozda grijesim ..
Ti si ko mujo kad triba nabrojiti 4 šumske životinje pa kaže vuk, lisica iiiii mmmm iiii..... dva medvida...
Hahaha 
Samo Phenoma II X4 postoji 6-7 verzija, takt je jedina razlika. (i multi)
Stvarno trebam pomoc i bio bih vam zahvalan kad bi mi pomogli!
Dakle, nisam mijenjao svoj komp 6 godina i htio bi si kupiti neki novi!
moze li mi netko preporuciti neku konfu za 5000-6000kn! Htio bih da podrzava sve novije igre poput( diablo 3, battlefield 3, itd.), ali
i da moze podrzavati i igre koje ce tek dolaziti a da ne zastari za 1 godinu!!
Puno hvala svima unaprijed
Mišljenje o ovome?
NIJE isključivo gaming(s tim da ga ima dosta), nego i video obrada, 3d modeliranje itd. Baš zbog toga sam izabrao nVidiu zbog CUDA procesora koji pomažu u grafičkoj i video obradi.
Čini mi se kao najbolji balans, a kako sam uspio rješit preko očeve firme(no PDV) na kraju će me koštat 5700kn što je 600kn manje od prvotnog budžeta od 6300kn.
Hvala zuperu i donatoru na okvirnoj konfiguraciji.
Antischa, sa ili bez monitora?
Mišljenje o ovome?
NIJE isključivo gaming(s tim da ga ima dosta), nego i video obrada, 3d modeliranje itd. Baš zbog toga sam izabrao nVidiu zbog CUDA procesora koji pomažu u grafičkoj i video obradi.
Čini mi se kao najbolji balans, a kako sam uspio rješit preko očeve firme(no PDV) na kraju će me koštat 5700kn što je 600kn manje od prvotnog budžeta od 6300kn.
Hvala zuperu i donatoru na okvirnoj konfiguraciji.
Ne valja, fali ti brate ssd. Kad već nema pdv-a ubodi i njega , pa kvragu sve
Već je tu 8gb :). A lomim koplja oko SSD. Htio sam ga. Ali. Ostalo mi je 50kn od ovih 600 viška jer mi je ovrha na neki jebe*i Tele2 račun sjela u iznosu od 570kn
. Tako da me to zeznilo.
Već je tu 8gb :). A lomim koplja oko SSD. Htio sam ga. Ali. Ostalo mi je 50kn od ovih 600 viška jer mi je ovrha na neki jebe*i Tele2 račun sjela u iznosu od 570kn
. Tako da me to zeznilo.
Skužija san za ram da imaš 8 giga... a za ssd nek stari malo ubode koju kunicu :)
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
znaci made in china = troll. uzima samo najskuplje stvari i nepotrebne, znaci memorija ddr 2? i to si uzo tako da si otiso na protis.hr,-> memorija - > cijene - > najskuplje (do 2500kn) i uzo ovo, ajde nemoj ljudima trosit vrijeme
Pozdrav svima!Skupio sam 8000 kuna i želim kupiti gaming računalo, dali mi itko može sastaviti konfu za te novce?Bio bih vrlo zahvalan :)
Novi i5 2500k preko oglasa 1300kn
Asrock Z77 Extreme 4 933kn
POV GTX680 3840,00 kn
8GB ddr3 323 kn
WD Caviar Blue 500gb 540kn
kućišteZalman Z11+ 520kn
psu XFX 500W core 400kn
i što'š sad?
Nemam i3, imao sam oba ta procesora i i3 mi je bio bolji u gamingu, još je bio i starija generacija, vozio sam ga na 4.25GHz, bio sam prezadovoljan, kasnije sam prešao na i5 760 i nisam osjetio ama baš nikakvo poboljšanje.
i3 je bolji definitivno. Imao sam ga pa znam o čemu pričam.
Htio bi si nadograditi RAM na 2x4 gb
pa jel mi može netko reči gdje kupiti povoljnu u Zagrebu
Da paše na moje komponente
Pogledajte MOJ PC
Htio bi si nadograditi RAM na 2x4 gb
pa jel mi može netko reči gdje kupiti povoljnu u Zagrebu
Da paše na moje komponente
Pogledajte MOJ PC
U ADM- u ti je najbolja ponuda.