Biciklizam zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
offline
Biciklizam

Pozdrav svima prije svega, svako dobro.Novi sam na forumu pa sam odlucio otvorit jednu zanimljivu temu koja vjv vec ima, ali sam bio lijen tražit haha.

Ovako, rekreativac sam.Trčim, vozim bicikl, vjezbam i tako dalje i tako dalje, međutim imam problem koje vjv mnoge muce, a to je problem sa onim donjim salom koji se malo teže skida.

Eh sada sto je po vama bolje za skidanje tog sala biciklizam ili trčanje? Naime ja vjezbam cijelo tijelo, a noge su mi najrazvinjenije jer stvarno mogu izdrzat velike napore i zadao sam si zanimljiv izazov koji se nadam da ce mi pomoc da cim prije skinem to salo.

Vozim po ravnici, ima blagih uzbrdica koje skoro pa ni nisu uzbrdice, naime jucer sam odvozio 5 km i danas 5 km te sutra jos planiram toliko, ali moram napomenut da sam tih 5 km vozio u 24. brzini znaci na najteze bez zaustavljanja umjerenom brzinom, ni sporo ni brzo.

Da li mogu postici tako brze rezultate mozda vec u mj. dana mjesec i po, jer imao sam u planu jos sutra u istoj brzini odvest 5km i onda se odmoriti 3 dana te onda početi sa 10km? Koja su vasa misljenja o tome? Da li vam je drazi biciklizam ili trčanje? Lijepi pozdrav jos svima i jos jednom svako dobro.Živjeli! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2018 15:33 (Smoleković Smolekov).
9 godina
neaktivan
offline
Biciklizam

Vidis nemoj biti lijen i potrazi temu,postoji i sticky je. LP 

16 godina
moderator
offline
Biciklizam

I ne samo tema, nego postoji cijeli podforum namijenjen (između ostalog) biciklizmu:

 

https://www.bug.hr/forum/board/automobili-motori-bicikli/73.aspx?sort=act

 

 

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice