Golman VS "navijač" - tko je u pravu

poruka: 8
|
čitano: 737
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

#!

Dakle, šta mislite tko je u pravu! Golman šta je iscipelario navijača koji ga je htjeo opalit, sudac koji mu je dao crveni, trener koji je nakon toga potjerao navijače u svlačionicu.....?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 12:06 (doktor1).
3 godine
Re: Golman VS "navijač" - tko je u pravu

Golman nije kriv, samoobrana, pa ovaj ga htio zbombardirat s leđa.  Dakle, golman nije smio dobiti crveni karton.
Sudac je naravno u krivu, a za trenera nisam niti sam siguran, vidjet ćemo ovih dana dal je taj potez bio dobar, gubili su svejedno 1:0.

4 godine
Po pravilima nogometne igre golman triba dobit crveni, druga stvar je šta to nije u redu (i ja bi ga iscipelaria) !
I see offline people !
2 godine

trebao ga je samo oboriti na zemlju i stisnuti ga,odmah bi dosli zastitari,ali nee mora se on malo dokazat pa udri po njemu.svaka cast sucu na reakciji,cisti crveni karton.

2 godine

malo nezgodno postavljen naslov teme, "navijač" nikako nemože biti u pravu u ovoj situaciji :D

golman je postupio onako kako bi većina u njegovoj situaciji,možda malo pregrubo,ali bar je ovaj huligan naučio lekciju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
3 godine

Kupac je uvijek u pravu.

*Golman je u pravu, kada je vidio da navijač ide na njega nogom, osjećao se ugroženo i srušio ga na pod i  nastavio cipelariti. Hm, nešto je krivo tu?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
4 godine

Mali update, golmanu poništen crveni karton !

I see offline people !
4 mjeseca
neaktivan

Kolko ja znam to je samoobrana !!!! 

Zar ne ?????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice