Ferrari pod hitno mora dati Alonsu auto da ga unaprijede kolko je moguće. Massi ne bi dao da sjeda u njega do kraja testiranja. Mclaren uobičajno vozi najmanje krugova od vodečih što me isto smeta...Red Bull očigledno ima zvjerku, ali mislim da je Mclaren možda čak i brži. Ferrari nešto kalkulira i skriva kao i uvijek na početku testiranja.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 12.614
- |
- čitano: 550.580
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se ovome:
RedBull i McLaren ce bit blizu,s tim da ce RedBull bit bolji (Webber)
Ferrari se pros*ao opet sa velikim najavama,napravili nista.
Mercedes ce se borit sa Ferrarijem,pa i nekad bit bolji (Schumi)
Toro Rosso odmah iza.
Borba sa Force Indiom.
Sauber i Williams blizu FIndiji.
Lotus nekad bolji i od saubera/williamsa
Virgin bolji d HRTa
Nakon 2 dana testiranja ne bih se usudio nikaj prognozirat, mislim da je to sve puno puno taktiziranja i jako malo testiranja.
Tek nakon prve, prve dve utrke možemo nekaj prognozirat.
Samo da nemamo jednu predominantnu momčad (pa makar to bio i McL
), da saznamo prvaka na zadnjoj utrci a ne na pol sezone.
Ja sam rekao da se onome NADAM nisam reka da je to prognoza
Nisam ni rekao da prognoziraš nego da JA ne bih prognozirao 
Ja se NADAM da ćemo imati zanimljivu sezonu punu preokreta i smjena na vrhu te borbu za naslov u zadnjoj utrci
Ja se nadam da ce bit borba ko i 2007, prvenstvo na 1. bod razlike...
Plako sam kad je Glocka zbog guma Halminton prosao u zadnjem zavoju one godine ='(
Masa mi je bio idol, vidio sam ga di drži pehar...ja i otac skačemo po kuči, kad stara kaže da je halminton nekog zaobišao....nevjerovatno )=
Neka se ponovi takva uzbudljiva sezona!
NHF redbulovci, al nadam se da će te pasti.
Baš kao ovi tu, ja i otac smo skakal ='( sad dok sam ovo gledo srce mi lupa :D koda sad voze
Nakon 2 dana testiranja ne bih se usudio nikaj prognozirat, mislim da je to sve puno puno taktiziranja i jako malo testiranja.
Tek nakon prve, prve dve utrke možemo nekaj prognozirat.
Samo da nemamo jednu predominantnu momčad (pa makar to bio i McL
), da saznamo prvaka na zadnjoj utrci a ne na pol sezone.
Prije bih rekao puno testiranja i puno taktiziranja. Mislim da momčadi u ovom trenutku nemaju previše toga za skrivati što se brzine tiče. Ipak znalci u svakoj ekipi i sami mogu razlučiti kako stoje naspram drugih za to ih plaćaju. Nema potrebe lovit najbrže vrijeme ako se od vozača traži da vozi umjereno ili da testira izdržljivost bolida u pojedinim uvjetima.
dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
Plako sam kad je button propustio halmintona one godine ='(
Masa mi je bio idol, vidio sam ga di drži pehar...ja i otac skačemo po kuči, kad stara kaže da je halminton nekog zaobišao....nevjerovatno )=
Hamilton je prešao Glocka koji je bio na gumama za suho. Znači nije Button i nije ga pustio nego je padala kiša i više vozača je riskiralo na gumama za suho.
ovo što si napisao je glupost.
Plako sam kad je button propustio halmintona one godine ='(
Hamilton je prešao Glocka koji je bio na gumama za suho. Znači nije Button i nije ga pustio nego je padala kiša i više vozača je riskiralo na gumama za suho.
ovo što si napisao je glupost.
Sorry, znam da nije button, bio mi je u glavi nesto....sad kad sam pogledo snimku shvatio sam...i znao sam da je do guma, samo što nisam napisao...popravim.
Ja se nadam da ce bit borba ko i 2007, prvenstvo na 1. bod razlike...
2007 i 2008 su mi dvije najbolje sezone u posljednjih deset godina f1...2009 je živa sramota, 2010, 2011 samo nastavak sramote.
Amen......
Nisam ni rekao da prognoziraš nego da JA ne bih prognozirao 
Ja se NADAM da ćemo imati zanimljivu sezonu punu preokreta i smjena na vrhu te borbu za naslov u zadnjoj utrci
S tim da ce Webber uhvatit naslov 
Je uskoro će i Chuck Norris vozit f1 bolid i pobijedit u HRT-u.
Je uskoro će i Chuck Norris vozit f1 bolid i pobijedit u HRT-u.
Odmah nakon što se na gridu pojavi Jergović racing team 

Kao i Rubinjo koji ga je hvatao svake godine.
Heheheheh
Znao sam.
Ja prizeljkujem to otkad sam vidio webbera u Minardiju (Mislim,davno je i to bilo)
Covjek ima auto,nije los vozac,samo se treba nac,treba imat malo srece (Koje on apsolutno nema),i iskustva,koje također ima.
Nada umire sa njegovim odlaskom iz F1,nadam se da to nije u sljedece...3 godine haha
Nada umire sa njegovim odlaskom iz F1,nadam se da to nije u sljedece...3 godine haha
Dok je Vettel u timu teško.
Isto kao i Rubens pored Michaela dok su bili u Ferrariju.
Ja se nadam barem još jednoj Mihinoj pobjedi da vidim jump na postolju:
Nazalost,moram se slozit s ovim o Vettelu,ALI,ako ga Webber uspije nadmasit u par utrka,po mogucnosti odma od pocetka sezone, dalo bi njemu ego boost a i timu do znanja da se ne igra "Fernando is faster than you"
A i webber nije bas "Quitter"
I ja isto hocu vidit jump od Schumija bar jos jednom,tako blizu trecem mjestu u Kanadi....
Najjači skok u f1, bolji i od Webbera...
Ja sam i dalje uvjeren u Kanadi da nije bilo zadnjeg SC-a i da je kiša nastavila, da bi Schumi bio 1. jer je opasno sustizao Vettela po mokrom
Ah, tak blizu..
Nazalost,moram se slozit s ovim o Vettelu,ALI,ako ga Webber uspije nadmasit u par utrka,po mogucnosti odma od pocetka sezone, dalo bi njemu ego boost a i timu do znanja da se ne igra "Fernando is faster than you"
I ja isto hocu vidit jump od Schumija bar jos jednom,tako blizu trecem mjestu u Kanadi....
Webber ima šanse ako će imati ravnopravan bolid inače no way...mala teorija zavjere po meni ono na startu 2011 nisu bili isti Red Bullovi.
ja baš nešto nisam uvjeren u teorije zavjere u F1.
Sjećam se 99-te kad je Irvine rekao da na par zadnjih utrka nije imao istu podnicu kao Schumacher i da zbog toga se nije mogao boriti za pobjedu u prvenstvu.
Čisto sumnjam da bi momčad namjerno sabotirala vozača u pohodu na naslov pogotovo kad je drugi vozač očito ispao iz igre (Schumy zbog loma noge na Silverstoneu).
Webber ima šanse ako će imati ravnopravan bolid inače no way...mala teorija zavjere po meni ono na startu 2011 nisu bili isti Red Bullovi.
Ak ozbiljno govoris a ne trollas....hmm
Nikad nisam tako razmislja o tome,samo sam mislio da Webber ima problema nekakvih,a to ej kasnije preraslo u misljenje da je on Vettelov Massa
Ak ozbiljno govoris a ne trollas....hmm
Nikad nisam tako razmislja o tome,samo sam mislio da Webber ima problema nekakvih,a to ej kasnije preraslo u misljenje da je on Vettelov Massa
Ne trollam nemam potrebe za time. Iskreno i meni je sve to smiješno, ali velika je para u pitanju. Webber je malo kome ostao drag u Red Bull nakon 2010 jer nije htio biti drugi vozač. Čudi me da su ga odabrali za 2011, a sabotaža je pregruba riječ nooo ipak. Vettel 11 pobjeda, a Webber 1 i to gle čuda u posljednjoj i najmanje bitnoj utrci. O prvim startnim mjestima da ne govorim...Iako je Vettel veči talent od Webbera ipak meni je ovaj omjer malčice sumnjiv. Zanemarivši sve napisano mislim da nisu bili ravnopravni prvih par utrka tek tolko da se Webberu sroza moral. Sad jeli to bio bolid ili nešto drugo
što je utjecalo na njegovu neagresivnost.
O teoriji zavjere nisam bas siguran,bar ne u toliko da nisu imali iste bolide. Iako je i to moguce,s obzirom na razliku u performansi.
Očito je da je Vettel #1 vozač u timu,ali kod webbera mi se toliko svidilo njegovo ustrajanje u tome da se nastavi borit,da ne odustaje,kako to zovu,"Aussie Grit".
To je nešto čemu ja tezim,ali do cega jos nisam dosao.
I samim time sto nije htio bit #2,pokazao je da donekle bar,drzi do sebe...Bar to tako ja vidim 
S tim da je on jedna od rijetkih vozača sa...osobnosti koji je ostao u F1
Ne samo da se slažem da je Webber od početka sezone bio broj 2, nego smatram da je takva politika bila očita i pred kraj sezone. Posebno u Koreji, kad je Webber stizao Vettela i Hamiltona, da bi ga ekspresno pozvali u boks(u istom krugu kad i Hamiltona) čime je efektivno ostao uabetoniran na 3. mjestu, iako je Vettel već bio osvojio prvenstvo.
Nadam se da će imati više sreće od strica...
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.