- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2 sekunde gube Kimi i vozači iza njega.
BTW kisicu najavljuju... bice svega.
Ahahah, Raikonnen umalo ubi čovjeka lol!!
eh da mije sada gledat 
Oće´l ta kiša?:)
EDIT:
No rain expected:(
Miha skida skoro sekundu po krugu.
Schumacher gubi po 2 sekunde. Vergne ga prelazi.
Jel to kraj?
EDIT:
U zavoju 5 par kapljica kiše.
Schumacher gubi po 2 sekunde. Vergne ga prelazi.
Jel to kraj?
Ja nemam zvuka pa nisam upućen dali su neki mehanički problemi sa bolidom ili ne, tj. jesu li mi javili što na team radio ili samo gume odlaze
Ja nemam zvuka pa nisam upućen dali su neki mehanički problemi sa bolidom ili ne, tj. jesu li mi javili što na team radio ili samo gume odlaze
Mislim da su problemi sa ovjesom ali nisam siguran. Na ravnom niti kers nije koristio.
EDIT:
Prvih 6 unutar 3 sekunde!
Vergne optimistično na intermedije. Možda izgori kao Kimi u Maleziji 2009.
----------
Michael odustao zbog problema sa pritiskom goriva.
Forza Ferrari 
Klasika, Monako ko Monako, pretjecanja ko vode u pustinji.
Čestitke Webberu!
Odlična završnica. Prvih 6 unutar 6 sekundi i naravno Mark je šesti različiti pobjednik ove sezone!
Well done kangaroo!
------------------------------
Treba pripazit i na mogući obrat pošto su se neke momčadi žalile na Red bullove bolide (neka rupa na navodno nedopuštenom mjestu).
Čestitke Webberu!
Odlična završnica. Prvih 6 unutar 6 sekundi i naravno Mark je šesti različiti pobjednik ove sezone!
Well done kangaroo!
Obožavam ovu sezonu.
A što se tiče prognoza na ovoj temi, prilično loše 
Hrpa bodova za RBR 
ja se samo pitam što je bilo Hamiltonu kad je počea onako padat,
al vraški su bili danas bolidi ferraria, šta je je...
ja se samo pitam što je bilo Hamiltonu kad je počea onako padat,
al vraški su bili danas bolidi ferraria, šta je je...
Otišle gume plus ne pretjerano dobar race pace na ovoj stazi. Bravo za Webbera, ali meni osobno je utrka bila pomalo dosadnjikava, držao sam fige da padne kiša.. Ostatak sezone je stvarno teško prognozirat i jedva čekam Kanadu za dva tjedna.
btw. koga zaboli za hvatsku repku koja igra u isto vrijeme kada se vozi utrka u Kanadi.. 
BTW mene briga za repku... sta se stvarno poklapaju?
Izgleda da se poklapaju, barem tako tvrdi Blažičko. Pratim nogomet, ali Hrvatska vs Irska me ipak manje zanima od VN Kanade.
...
Massa je bio jako dobar danas.
isusa ti koja uspavanka,nakon desetak krugova zaspo sam kao klada, i to s Pioneerkama na glavi
- bez obzira na tradiciju trebalo bi ozbiljno pocet razmisljat da li taj Monako izbacit iz kalendara ili ako nista bar pocet zaljevat vodom... a sto oni rade, ozbiljno razmisljaju da izbace Spa...
EDIT: sad kad sam konacno dosao k sebi gledam opet poredak: Vettel 4, Alonso 3, Schumacher otpo (doduse to i nije neko iznenadjenje) O_o, mislim da cu negdje skinut HD stream pa navecer u miru pogledat bar kraj utrke - valjda sva uzbudjenja nisu dosla kroz boxeve.
Da stvarno dosadna je bila utrka osima malo guranja na pocetku... Ne samo da nije bilo pretjecanja, nego zadnjih 10 krugova 6 bolida u 3 sekunde i niko nije ni pokusao pretjeci... Po meni dogodine DRS zona mora biti u tunelu pa ako vec ne bude pretjecanja barem ce biti pokušaja i pokoji SC vise
zato jer kad jednom negdje uletis u par konfliktnih situacija onda te najcesce odgovorno osobe uzmu na zub, pa te se za svaki ku... istrazuje i procesuira, makar u vecini slucajeva nisi ili nisi bar iskljucivi krivac - primjera koliko hoces, evo uzmimo mene na ovom forumu
btw cisti trkaci incident, al ne bi se zacudio ako mu opet zalijepe neku kaznu.
Izgleda da se poklapaju, barem tako tvrdi Blažičko. Pratim nogomet, ali Hrvatska vs Irska me ipak manje zanima od VN Kanade.
Ako nisam nešto krivo našao... utrka je u 20:00, a utakmica u 20:45. Nešto će se skombinirati već. :D
Bože koliko je bilo reklamnih blokova...
Što se tiče utrke, početnih 5 sekundi je bio čisti triler, ali nakon toga, tipična monte carlo trakavica..
Prekinuo sam trošiti vrijeme tamo negdje oko 25. kruga..
moze netko dati rezultate utrke i ukupnog poretka?
http://www.formula1.com/results/ -> tu imaš sve rezultate od prethodnih sezona ili šta te zanima već
http://www.formula1.com/results/ -> tu imaš sve rezultate od prethodnih sezona ili šta te zanima već
Hamilton se još dobro drži s obzirom na broj pehova i još ktome nema ni jednu pobjedu 
Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, ovo je bila ipak dobra trka, još da je pljusnula kiša, općenarodno veselje, kod "limara" ponajviše, a zbog Fernanda trenutno na "pole position" me je pak posebno drago, makar pomalo žalim za slabim uspjehom Kimmia, ali se la vie!!
Iskreno mi je najviše žao Mihe, tko zna što bi bilo da je ostao do kraja, prije promjene guma imao je dobre šanse za nešto učiniti, ovako, samo mogu reći
nema sreće
!!
Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, ovo je bila ipak dobra trka, još da je pljusnula kiša, općenarodno veselje, kod "limara" ponajviše, a zbog Fernanda trenutno na "pole position" me je pak posebno drago, makar pomalo žalim za slabim uspjehom Kimmia, ali se la vie!!
Iskreno mi je najviše žao Mihe, tko zna što bi bilo da je ostao do kraja, prije promjene guma imao je dobre šanse za nešto učiniti, ovako, samo mogu reći
nema sreće
!!
Nisu gume kod njega bile problem, vidio si da je cijeli njegov nos strugao kod svakog udara u pasice.
Vjerovatno posljedica sudara s strata, ili možda nekog sitnog udaraca u zid ili prejako u pasicu što nismo vidjeli...