Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 15.710
|
čitano: 716.806
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Kutak za ljubitelje Formule 1
Fernando, Felipe is faster than you... :D

2 0
4 godine
moderator

2 sekunde gube Kimi i vozači iza njega.

World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0
2 godine
Bas sam prozvao Alonsa i ovaj pocne vozit... xD

BTW kisicu najavljuju... bice svega.

2 0
16 mjeseci

Ahahah, Raikonnen umalo ubi čovjeka lol!!

19 mjeseci

eh da mije sada gledat {#}

Xc
4 godine
moderator

Oće´l ta kiša?:)

EDIT:

No rain expected:(

Miha skida skoro sekundu po krugu.

World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:14 (F1-IVO).

3 0
4 godine
moderator

Schumacher gubi po 2 sekunde. Vergne ga prelazi.

Jel to kraj?

EDIT:

U zavoju 5 par kapljica kiše.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:28 (F1-IVO).

0 0
23 mjeseca
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
F1-IVO kaže...

Schumacher gubi po 2 sekunde. Vergne ga prelazi.

Jel to kraj?

Ja nemam zvuka pa nisam upućen dali su neki mehanički problemi sa bolidom ili ne, tj. jesu li mi javili što na team radio ili samo gume odlaze

Who fucking cares
4 godine
moderator
Ranko Kukumar kaže...

Ja nemam zvuka pa nisam upućen dali su neki mehanički problemi sa bolidom ili ne, tj. jesu li mi javili što na team radio ili samo gume odlaze

Mislim da su problemi sa ovjesom ali nisam siguran. Na ravnom niti kers nije koristio.

EDIT:

Prvih 6 unutar 3 sekunde!

Vergne optimistično na intermedije. Možda izgori kao Kimi u Maleziji 2009.

----------

Michael odustao zbog problema sa pritiskom goriva.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:41 (F1-IVO).
2 godine

Forza Ferrari {#}

Win Osama in hide and seek

4 0
23 mjeseca

Klasika, Monako ko Monako, pretjecanja ko vode u pustinji.

Who fucking cares

11 0
4 godine
moderator

Čestitke Webberu!

Odlična završnica. Prvih 6 unutar 6 sekundi i naravno Mark je šesti različiti pobjednik ove sezone!

Well done kangaroo!{#}

------------------------------

Treba pripazit i na mogući obrat pošto su se neke momčadi žalile na Red bullove bolide (neka rupa na navodno nedopuštenom mjestu).

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:53 (F1-IVO).

1 0
2 godine
F1-IVO kaže...

Čestitke Webberu!

Odlična završnica. Prvih 6 unutar 6 sekundi i naravno Mark je šesti različiti pobjednik ove sezone!

Well done kangaroo!{#}

Obožavam ovu sezonu.

A što se tiče prognoza na ovoj temi, prilično loše {#}

Hrpa bodova za RBR  {#}

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
4 godine

ja se samo pitam što je bilo Hamiltonu kad je počea onako padat,

al vraški su bili danas bolidi ferraria, šta je je...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
2 godine
Makić kaže...

ja se samo pitam što je bilo Hamiltonu kad je počea onako padat,

al vraški su bili danas bolidi ferraria, šta je je...

Otišle gume plus ne pretjerano dobar race pace na ovoj stazi. Bravo za Webbera, ali meni osobno je utrka bila pomalo dosadnjikava, držao sam fige da padne kiša.. Ostatak sezone je stvarno teško prognozirat i jedva čekam Kanadu za dva tjedna.

btw. koga zaboli za hvatsku repku koja igra u isto vrijeme kada se vozi utrka u Kanadi.. {#}

2 godine
Nije nes utrka... al to je Monte Carlo, nema tu pretjecanja (cast izuzecima).

BTW mene briga za repku... sta se stvarno poklapaju?

0 0
2 godine
trap kaže...

Izgleda da se poklapaju, barem tako tvrdi Blažičko. Pratim nogomet, ali Hrvatska vs Irska me ipak manje zanima od VN Kanade.

5 godina
moderator
Zašto je pod istragom sudar Grosjean - Schumi? Prvo je bio dodir Alonso - Grosjean, ali sve skupa je trkački incident i doista bi bila sramota da bilo tko bude za to kažnjen... Btw - čestitke Webberu na čistoj pobjedi, baš kako sam i prognozirao! :)
...
2 godine
Da, bilo bi bez veze sad kaznjavat ikoga za to. Isto mi je bilo ok sto nisu kaznili sjekace prvog zavoja... mogli su samo dodatnu guzvu i sidare napraviti.

Massa je bio jako dobar danas.

1 0
13 mjeseci

isusa ti koja uspavanka,nakon desetak krugova zaspo sam kao klada, i to s Pioneerkama na glavi{#} - bez obzira na tradiciju trebalo bi ozbiljno pocet razmisljat da li taj Monako izbacit iz kalendara ili ako nista bar pocet zaljevat vodom... a sto oni rade, ozbiljno razmisljaju da izbace Spa...

EDIT: sad kad sam konacno dosao k sebi gledam opet poredak: Vettel 4, Alonso 3, Schumacher otpo (doduse to i nije neko iznenadjenje) O_o, mislim da cu negdje skinut HD stream pa navecer u miru pogledat bar kraj utrke - valjda sva uzbudjenja nisu dosla kroz boxeve.

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 17:51 (R4sput1n).

4 0
3 godine

Da stvarno dosadna je bila utrka osima malo guranja na pocetku... Ne samo da nije bilo pretjecanja, nego zadnjih 10 krugova 6 bolida u 3 sekunde i niko nije ni pokusao pretjeci... Po meni dogodine DRS zona mora biti u tunelu pa ako vec ne bude pretjecanja barem ce biti pokušaja i pokoji SC vise{#}

Google is your friend
13 mjeseci
Miro kaže...
Zašto je pod istragom sudar Grosjean - Schumi? Prvo je bio dodir Alonso - Grosjean, ali sve skupa je trkački incident i doista bi bila sramota da bilo tko bude za to kažnjen... Btw - čestitke Webberu na čistoj pobjedi, baš kako sam i prognozirao! :)

zato jer kad jednom negdje uletis u par konfliktnih situacija onda te najcesce odgovorno osobe uzmu na zub, pa te se za svaki ku... istrazuje i procesuira, makar u vecini slucajeva nisi ili nisi bar iskljucivi krivac - primjera koliko hoces, evo uzmimo mene na ovom forumu{#}

btw cisti trkaci incident, al ne bi se zacudio ako mu opet zalijepe neku kaznu.

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
2 godine
Đapa club kaže...
trap kaže...

Izgleda da se poklapaju, barem tako tvrdi Blažičko. Pratim nogomet, ali Hrvatska vs Irska me ipak manje zanima od VN Kanade.

Ako nisam nešto krivo našao... utrka je u 20:00, a utakmica u 20:45. Nešto će se skombinirati već. :D

5 godina
neaktivan

Bože koliko je bilo reklamnih blokova...{#}Što se tiče utrke, početnih 5 sekundi je bio čisti triler, ali nakon toga, tipična monte carlo trakavica..{#} Prekinuo sam trošiti vrijeme tamo negdje oko 25. kruga..

19 mjeseci

moze netko dati rezultate utrke i ukupnog poretka?

Xc
2 godine

http://www.formula1.com/results/  -> tu imaš sve rezultate od prethodnih sezona ili šta te zanima već

utrka utrka
poredak vozaca poredak vozaca
poredak konstruktora poredak konstruktora
Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 19:25 (J3ckYYY).

1 0
4 godine
J3ckYYY kaže...

http://www.formula1.com/results/  -> tu imaš sve rezultate od prethodnih sezona ili šta te zanima već

Hamilton se još dobro drži s obzirom na broj pehova i još ktome nema ni jednu pobjedu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
3 godine
šumi 2 boda LOL
Dirt 3 -> Dino Bzik
2 godine

Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, ovo je bila ipak dobra trka, još da je pljusnula kiša, općenarodno veselje, kod "limara" ponajviše, a zbog Fernanda trenutno na "pole position" me je pak posebno drago, makar pomalo žalim za slabim uspjehom Kimmia, ali se la vie!!

Iskreno mi je najviše žao Mihe, tko zna što bi bilo da je ostao do kraja, prije promjene guma imao je dobre šanse za nešto učiniti, ovako, samo mogu reći {#} nema sreće {#} !!

ATJ Lučko
4 godine
ATJLučko kaže...

Po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, ovo je bila ipak dobra trka, još da je pljusnula kiša, općenarodno veselje, kod "limara" ponajviše, a zbog Fernanda trenutno na "pole position" me je pak posebno drago, makar pomalo žalim za slabim uspjehom Kimmia, ali se la vie!!

Iskreno mi je najviše žao Mihe, tko zna što bi bilo da je ostao do kraja, prije promjene guma imao je dobre šanse za nešto učiniti, ovako, samo mogu reći {#} nema sreće {#} !!

Nisu gume kod njega bile problem, vidio si da je cijeli njegov nos strugao kod svakog udara u pasice.

Vjerovatno posljedica sudara s strata, ili možda nekog sitnog udaraca u zid ili prejako u pasicu što nismo vidjeli...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice